πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χοντρό.Μεχρι κ η φιλοζωια εχει ορια, μη λες μλκς!!!!
Χοντρό.Μεχρι κ η φιλοζωια εχει ορια, μη λες μλκς!!!!
σαν εμένα???Χοντρό.
Δεν σε γνωρίζω αλλά μην χαλιεσαι ο Βάτραχος έχει συνηθίσει στις χοντρές. Μασαζάκι ξέρεις ο βάτραχος έχει φετίχ στα λαδάκια και το τρίψιμο.σαν εμένα???
βαρεθηκα φιλε...καλη συνεχεια, παω για καφε!!!!Δεν σε γνωρίζω αλλά μην χαλιεσαι ο Βάτραχος έχει συνηθίσει στις χοντρές. Μασαζάκι ξέρεις ο βάτραχος έχει φετίχ στα λαδάκια και το τρίψιμο.
Δεν σε γνωρίζω αλλά μην χαλιεσαι ο Βάτραχος έχει συνηθίσει στις χοντρές. Μασαζάκι ξέρεις ο βάτραχος έχει φετίχ στα λαδάκια και το τρίψιμο.
Αλίντισσα είσαι θεά!!!!!Αν δεν ξέρει ο άλλος να γλυφει καλά,καλύτερα να το παραβλέψει και να πάμε κατευθείαν στο θέμα.
Ρε παιδια,το παλικαρι ειπε 10 φορες οτι την γαμησε.Ακομα αυτο ρωτατε? Απλα τον παραγκονισαμε λιγο απο το θεμα του το πηγαμε στα γλυφομουνια,στην ανατομια και στο ποσο την εχει ο καθενας.
Δεν υπαρχει περιπτωση να την γαμησε !!!!
Αν την γαμουσε δεν θα εκανε σαν μαλακας φλωρος ....
Εκτος και αν βαφτισε την χουφτα του με το ονομα της και της πεταξε τα ματια εξω !!!
Ε σε φορυμ ειμαστε,ο καθενας λεει οτι θελει...αν θελει κανεις τον πιστευει αν δε θελει οχι...τι να πω...και να μην συνεβει σε αυτον εχει συμβει σε αλλους κατι παρομοιο.Ολο το θεμα ξεκιναει απο το οτι υπαρχουν ατομα αντρες-γυναικες με συμπεριφεροντε σαν καθηστηρεμα και μετα απαιτουν τον σεβασμο...τρατζικ που ελεγε και η διαφημιση...Δεν υπαρχει περιπτωση να την γαμησε !!!!
Εκτος και αν βαφτισε την χουφτα του με το ονομα της και της πεταξε τα ματια εξω !!!
Δεν υπαρχει περιπτωση να την γαμησε !!!!
Ενας ανθρωπος εχει ενα φυσιολογικό γκομενικό θέμα και μαζευτηκαν ολοι οι γαμίκουλες να του πουν "Τη γαμησες ρε? Αν οχι εισαι μαλάκας"
Τελικά τη γάμησες? Οχι, σοβαρα δεν καταλαβα ειναι και 16 σελίδες.
Αυτη σου ειχε αφήσει υπονοούμενα οτι θέλει σχεση? Ή ηταν δικό σου συμπερασμα? Δεν εχει δώσει σημεία ζωης απο χθες? Οπως και να'χει, θα μπορουσε να ειχε εξηγηθεί πιο "σταράτα", να σου πει ρε παιδι μου οτι δε θελει κατι σοβαρο.
Το περιεργο βεβαια δεν ειναι οτι δε μπορουσε να σε δει (θεμιτό ειναι να θέλει να βγει με τις φιλες της!), αλλα το οτι ειπε οτι θα σε ειδοποιησει και δεν το εκανε. Οπως και να'χει ειναι συμπεριφορά άκομψη.
Παρα πολλοι αντρες φερονται ετσι πάντως....οταν το κανουν εκεινοι ειναι φυσιολογικό βεβαια....οταν το κάνει μια γυναικα ειναι πουτάνα στην ψυχη....double fucking standards!!
Για το θεμα του γυναικείου οργασμου επιβεβαιωνεται οτι δεν ξερουμε την τυφλα μας, αντρες-γυναικες.
Α οκ ρε, δηλαδή αν γαμήσεις μια τύπισσα με την οποία είσαι ερωτευμένος και μετά εξαφανιστεί και δεν δώσει σημεία ζωής, εσύ πρέπει να σκεφτείς: Who gives a fuck about feelings at least i fucked her fuck yea! Ωραία λογική τύπε φαντάζομαι έχεις κάνει πολλές και πετυχημένες σχέσεις στην ζωή σου. Στην τελική στ'αρχίδια μου αν με πιστεύεις ή όχι εγώ ξέρω τι έγινε, εγώ μπορώ να γράψω ότι υποψιάζομαι με βάση αυτά που γράψεις ότι έχεις ψυχικά τραύματα και ότι ο πούτσος σου είναι 5 εκατοστά και εσύ μπορείς να γράψεις ότι αφού έφυγε την έβγαλα με τσόντες και μαλακία. Αυτές οι δηλώσεις δεν αναιρούν όμως την αλήθεια.
Υ.γ πήρε πρίν μισή ώρα τηλέφωνο είπε ότι είχε πάει σε μια φίλη της και είχαν πιεί οπότε γύρισε σπίτι και με ρώτησε αν ξενέρωσα. Άντε βγάλε άκρη...
οι γυναικες δεν εχουν μπεσα μεγαλε.ειναι υπουλες.γιαυτο και εμεις διαλεγουμε τις πορνεςΜπήκα αργά στο θέμα, αλλά θα επισημάνω τα ακόλουθα;
Το παιδί τσιμπήθηκε με την γκόμενα, για αυτό τον πειράζει τι έκανε , τι είπε κτλπ.Όταν είσαι τσιμπημένος δεν βλέπεις καθαρά και δεν φέρεσε φυσιολογικά και αδιάφορα (όπως πρέπει με όλες τις γκόμενες),οπότε μην τον κριτικάρετε τόσο σκληρά.Όταν είσαι ερωτευμένος δεν φέρεσε σωστά.Και τον εγωισμό σου ρίχνεις και την κυνηγάς και σε προσβάλει χωρίς να σε πειράζει κτλπ.
Τώρα, η γκόμενα φέρθηκε φυσιολογικά σαν όλες τις γκόμενες και το παιδί κάνει λάθος που περίμενε από αυτή να φερθεί όπως ένας άνδρας , δηλαδή να του εξηγήσει τι έγινε.Μεγάλο λάθος να ερμηνεύεις την συμπεριφορά των γυναικών σύμφωνα με την συμπεριφιρά των ανδρών.Έχουμε διαφορετικές λογικές.Όταν η γυναίκα κάνει ένα χωρισμό ή κάτι άλλο κακό και νιώθει άσχημα ,δεν ζητάει συγγνώμη , δεν εξηγεί γιατί το έκανε και αυτά τα κάνει γιατί απλά φοβάται τις επιπτώσεις και την μετωπική αντιπαράθεση.Αν εντέλει κάνει εξήγηση , θα πει ότι έτσι ένιωσε.Δηλαδή δεν δίνει μια λογική (ανδρική) εξήγηση αλλά μια συναισθηματική (γυναικεία).Πάντα η γυναικέια φύση δρα συναισθηματικά ,έμμεσα , με υπονοούμενα και πλάγια γιατί έτσι είναι φτιαγμένες οι γυναίκες .Μην περιμένετε να συμπεριφερθούν όπως οι άνδρες και μην ερμηνεύετε την συμπεριφορά τους με ανδρικά κριτήρια. Αυτό είναι το λάθος του παιδιού .Περίμενε η γκόμενα να του ξηγηθεί όπως ένας φίλος του.
Αυτά ισχύουν είτε κοιμήθηκε μαζί του είτε όχι.
Φίλε , προχώρα μπροστά και μην περιμένεις μάταια λογικές (ανδρικές) εξηγήσεις από την γκόμενα.Έτσι ένιωσε!
Νταξει φιλε,περασε το βραδυ ξημερωσε μεσημεριασε και εσυ ακομα καθεσαι εδω και κλαιγεσαι ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ...πετας και κατι ατακες σαν το Who gives a fuck about feelings... ημαρτον ρε τυπε ουτε η γκομενα απο το Sex and the City να ησουν.Κατι μου λεει οτι ολα αυτα ειναι μουφα και απλα τα γραφεις γιατι για καποιο αρρωστημενο λογο γουσταρεις να ασχολουνται μαζι σου εστω και διαδικτυακα.Α οκ ρε, δηλαδή αν γαμήσεις μια τύπισσα με την οποία είσαι ερωτευμένος και μετά εξαφανιστεί και δεν δώσει σημεία ζωής, εσύ πρέπει να σκεφτείς: Who gives a fuck about feelings at least i fucked her fuck yea! Ωραία λογική τύπε φαντάζομαι έχεις κάνει πολλές και πετυχημένες σχέσεις στην ζωή σου. Στην τελική στ'αρχίδια μου αν με πιστεύεις ή όχι εγώ ξέρω τι έγινε, εγώ μπορώ να γράψω ότι υποψιάζομαι με βάση αυτά που γράψεις ότι έχεις ψυχικά τραύματα και ότι ο πούτσος σου είναι 5 εκατοστά και εσύ μπορείς να γράψεις ότι αφού έφυγε την έβγαλα με τσόντες και μαλακία. Αυτές οι δηλώσεις δεν αναιρούν όμως την αλήθεια.
Υ.γ πήρε πρίν μισή ώρα τηλέφωνο είπε ότι είχε πάει σε μια φίλη της και είχαν πιεί οπότε γύρισε σπίτι και με ρώτησε αν ξενέρωσα. Άντε βγάλε άκρη...