Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
Διαφωνεις?Ωχ, ωχ, ωχ.
Ακόμη ένα σύγγραμα Γυναικολογίας έπαθε αυτοανάφλεξη.
Διαφωνεις?Ωχ, ωχ, ωχ.
Ακόμη ένα σύγγραμα Γυναικολογίας έπαθε αυτοανάφλεξη.
Έλα μαλακάκο ηρέμησε γιατί διαβάζουν αρκετοί και μπορεί να τους μπερδέψεις με τις πίπες σου.Διαφωνεις?
Φιλε ξεχυλιζεις απο ευγενια! Παρολα αυτα παραδεχομαι οτι δεν ΕΞΕΦΡΑΣΑ σωστα το νοημα,αλλα αφου μιλας ετσι δεν εχω καμι καμια ορεξη να κατσω να σου αποδειξω και τιποτα.Έλα μαλακάκο ηρέμησε γιατί διαβάζουν αρκετοί και μπορεί να τους μπερδέψεις με τις πίπες σου.
καποιος επρεπε να βαλει τα πραγματα στη θεση τουςΑυτό που λες είναι η κλειτορίδα που εκτείνεται εσωτερικά στο άνοιγμα του κόλπου. Δηλαδή το πόσο βαθιά θα μπει η πούτσα δεν έχει καμία σημασία για τον γυναικείο οργασμό. Όλη η δουλειά γίνεται με την τριβή έξω-έξω, τα υπόλοιπα είναι για να γουστάρουμε εμείς. Γι' αυτό και οι γυναίκες, όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν πώς έχει στ' αλήθεια το πράγμα, αρχίζουν και να ζητάνε ανταλλάγματα για να το δίνουν.
Ρε τύποι μετά από 10 σελίδες ποστς που όλοι κάνετε quote το πρώτο μου ποστ και ρωτάτε και ξαναρωτάτε αν τελικά την πήδηξα κουράστηκα. Έχω απαντήσει σε αυτό τουλάχιστον 3 φορές. Για όνομα του θεού.
Γ' αυτο άλλωστε δε μας ενδιαφερει το μέγεθος ε??Αυτό που λες είναι η κλειτορίδα που εκτείνεται εσωτερικά στο άνοιγμα του κόλπου. Δηλαδή το πόσο βαθιά θα μπει η πούτσα δεν έχει καμία σημασία για τον γυναικείο οργασμό. Όλη η δουλειά γίνεται με την τριβή έξω-έξω, τα υπόλοιπα είναι για να γουστάρουμε εμείς. Γι' αυτό και οι γυναίκες, όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν πώς έχει στ' αλήθεια το πράγμα, αρχίζουν και να ζητάνε ανταλλάγματα για να το δίνουν.
Για τις περισσοτερες γυναικες ειτε καποιος ειναι 22εκατοστα ειτε 16 το ιδιο πραγμα ειναι.Αφου ο κολπος τους δεν αντεχει παραπανω.Το ποσο χοντρο ειναι απο την αλλη μερα...ειναι που κανει ολη τη δουλεια!Γ' αυτο άλλωστε δε μας ενδιαφερει το μέγεθος ε??
Δεν είναι το ίδιο κ μην το παρεις προσωπικα, αλλα μαλλον μπορω να εχω καλυτερη αποψη επι του θεματοςΓια τις περισσοτερες γυναικες ειτε καποιος ειναι 22εκατοστα ειτε 16 το ιδιο πραγμα ειναι.Αφου ο κολπος τους δεν αντεχει παραπανω.Το ποσο χοντρο ειναι απο την αλλη μερα...ειναι που κανει ολη τη δουλεια!
Γιατι να το παρω προσωπικα? Ε για να το λες κατι θα ξερεις.Εγω απο συνομιλιες με κοπελες εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα.Δεν είναι το ίδιο κ μην το παρεις προσωπικα, αλλα μαλλον μπορω να εχω καλυτερη αποψη επι του θεματος
Γ' αυτό λοιπόν ζείς με τη μαμά και πηδάς πουτάνες για 'να σαι σίγουρος!!!ολες ειναι πουτανες ......
εκτος απο την μαμα
λαθος ξαδερφηΓ' αυτό λοιπόν ζείς με τη μαμά και πηδάς πουτάνες για 'να σαι σίγουρος!!!
καλα είναι, για να βεβαιωθείς όμως ρωτα κ καμία που δοκίμασε γτ παίζει ρόλο κ ο χειρισμός ;)λαθος ξαδερφη
αν ησουν γυναικα θα ειχες χιουμορ....μπαι δε γουεη την εχω 20 χ 15 καλα ειναι?
τους αρεσε μου λενε....και πανω απο ολα ο χειρισμοςκαλα είναι, για να βεβαιωθείς όμως ρωτα κ καμία που δοκίμασε γτ παίζει ρόλο κ ο χειρισμός ;)
Oi πούτσες είναι αμέτρητες και έχεις γνώση.Δεν είναι το ίδιο κ μην το παρεις προσωπικα, αλλα μαλλον μπορω να εχω καλυτερη αποψη επι του θεματος
Αν εξαφανίζονται οπως του φιλου που ανοιξε το θρεντ να ανησυχησεις, αν οχι δε νομιζωαν λενε ψεματα τωρα θα σε γελασω γιαυτο λεω οτι ολες ειναι πουτανες εκτος απο την μαμα
μπραβο, keep walking!!!τους αρεσε μου λενε....και πανω απο ολα ο χειρισμος
Oi πούτσες είναι αμέτρητες και έχεις γνώση.
Την βατραχόπουτσα πότε θα τη φάς?