Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Έλα μαλακάκο ηρέμησε γιατί διαβάζουν αρκετοί και μπορεί να τους μπερδέψεις με τις πίπες σου.
Φιλε ξεχυλιζεις απο ευγενια! Παρολα αυτα παραδεχομαι οτι δεν ΕΞΕΦΡΑΣΑ σωστα το νοημα,αλλα αφου μιλας ετσι δεν εχω καμι καμια ορεξη να κατσω να σου αποδειξω και τιποτα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αυτό που λες είναι η κλειτορίδα που εκτείνεται εσωτερικά στο άνοιγμα του κόλπου. Δηλαδή το πόσο βαθιά θα μπει η πούτσα δεν έχει καμία σημασία για τον γυναικείο οργασμό. Όλη η δουλειά γίνεται με την τριβή έξω-έξω, τα υπόλοιπα είναι για να γουστάρουμε εμείς. Γι' αυτό και οι γυναίκες, όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν πώς έχει στ' αλήθεια το πράγμα, αρχίζουν και να ζητάνε ανταλλάγματα για να το δίνουν.  :sunglasses:
καποιος επρεπε να βαλει τα πραγματα στη θεση τους

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ρε τύποι μετά από 10 σελίδες ποστς που όλοι κάνετε quote το πρώτο μου ποστ και ρωτάτε και ξαναρωτάτε αν τελικά την πήδηξα κουράστηκα. Έχω απαντήσει σε αυτό τουλάχιστον 3 φορές. Για όνομα του θεού.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Ρε τύποι μετά από 10 σελίδες ποστς που όλοι κάνετε quote το πρώτο μου ποστ και ρωτάτε και ξαναρωτάτε αν τελικά την πήδηξα κουράστηκα. Έχω απαντήσει σε αυτό τουλάχιστον 3 φορές. Για όνομα του θεού.

το πουτάνα στην ψυχή είναι επειδή είχε αυτή τη συμπεριφορά μετά τη συνάντησή σας;;;
υπρβολικό σε βρίσκω

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αυτό που λες είναι η κλειτορίδα που εκτείνεται εσωτερικά στο άνοιγμα του κόλπου. Δηλαδή το πόσο βαθιά θα μπει η πούτσα δεν έχει καμία σημασία για τον γυναικείο οργασμό. Όλη η δουλειά γίνεται με την τριβή έξω-έξω, τα υπόλοιπα είναι για να γουστάρουμε εμείς. Γι' αυτό και οι γυναίκες, όταν αρχίζουν να καταλαβαίνουν πώς έχει στ' αλήθεια το πράγμα, αρχίζουν και να ζητάνε ανταλλάγματα για να το δίνουν.  :sunglasses:
Γ' αυτο άλλωστε δε μας ενδιαφερει το μέγεθος ε?? :uglystupid:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Γ' αυτο άλλωστε δε μας ενδιαφερει το μέγεθος ε?? :uglystupid:
Για τις περισσοτερες γυναικες ειτε καποιος ειναι 22εκατοστα ειτε 16 το ιδιο πραγμα ειναι.Αφου ο κολπος τους δεν αντεχει παραπανω.Το ποσο χοντρο ειναι απο την αλλη μερα...ειναι που κανει ολη τη δουλεια!

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ολες ειναι πουτανες ......
εκτος απο την μαμα

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Για τις περισσοτερες γυναικες ειτε καποιος ειναι 22εκατοστα ειτε 16 το ιδιο πραγμα ειναι.Αφου ο κολπος τους δεν αντεχει παραπανω.Το ποσο χοντρο ειναι απο την αλλη μερα...ειναι που κανει ολη τη δουλεια!
Δεν είναι το ίδιο κ μην το παρεις προσωπικα, αλλα μαλλον μπορω να εχω καλυτερη αποψη επι του θεματος  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Δεν είναι το ίδιο κ μην το παρεις προσωπικα, αλλα μαλλον μπορω να εχω καλυτερη αποψη επι του θεματος  :grin:
Γιατι να το παρω προσωπικα? Ε για να το λες κατι θα ξερεις.Εγω απο συνομιλιες με κοπελες εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
λαθος ξαδερφη

αν ησουν γυναικα θα ειχες χιουμορ....μπαι δε γουεη την εχω 20 χ 15 καλα ειναι?
καλα είναι, για να βεβαιωθείς όμως ρωτα κ καμία που δοκίμασε γτ παίζει ρόλο κ ο χειρισμός  ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν λενε ψεματα τωρα θα σε γελασω γιαυτο λεω οτι ολες ειναι πουτανες εκτος απο την μαμα

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Oi πούτσες είναι αμέτρητες και έχεις γνώση.  :birdman:
Την βατραχόπουτσα πότε θα τη φάς?  :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
αν λενε ψεματα τωρα θα σε γελασω γιαυτο λεω οτι ολες ειναι πουτανες εκτος απο την μαμα
Αν εξαφανίζονται οπως του φιλου που ανοιξε το θρεντ να ανησυχησεις, αν οχι δε νομιζω  :grin:

τους αρεσε μου λενε....και πανω απο ολα ο χειρισμος
μπραβο, keep walking!!!  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom