kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Πιασε τον αλλο για να ηρεμησουμε κ απο τους δυο σαςέλα μωρή να σε γαμήσω να ηρεμήσει ο άλλος![]()
Πιασε τον αλλο για να ηρεμησουμε κ απο τους δυο σας![]()
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.
Και σας ερωτώ είναι πουτάνες ή δεν είναι;
Υ.γ στην υγειά μας.
Γουστάρεις λίτσα.
Κρυφολιγούρη.έλα μωρή να σε γαμήσω να ηρεμήσει ο άλλος![]()
Ποιός είναι ο άλλος?Πιασε τον αλλο για να ηρεμησουμε κ απο τους δυο σας![]()
Γουστάρεις λίτσα.![]()
Ισα ισα, πας που πας ανελαβε ολη την οικογενεια ;)του γαμάω τον σκύλο υπάρχει ασυμβίβαστο![]()
Πουτάνα τα έκανες πιό πάνω,ούτε παράθεση δε μπορώ να κάνω στο μπάχαλο.Ισα ισα, πας που πας ανελαβε ολη την οικογενεια ;)
το γαμησα πιο πανω!!!Πουτάνα τα έκανες πιό πάνω,ούτε παράθεση δε μπορώ να κάνω στο μπάχαλο.
Κανονίκα θα έπρε να σου πώ 'Ε θα σε γαμήσω' αλλά είσαι ταγμένη στο Βάτραχο.![]()
Εγώ τρώω δεν με τρώνε.το γαμησα πιο πανω!!!
![]()
![]()
Πες μου ενα λόγο που σε τρωει![]()
Θεωρητικα συμφωνω απολυτα!!! Ρωτα μερικες γυναικες ομως αν το 12 που ναι μεν θεωρειται φυσιολογικο, με την εννοια του οτι δεν υπαρχει ιατρικό θεμα, ειναι το ιδιο με το 16 πχ???Τύποι μιας και σπουδάζω στον ιατρικό κλάδο, normal μέγεθος πέους θεωρείται από 12 εκατοστά και πάνω τα 22άρια που πετάτε είναι τρελά νούμερα και μισο μέτρο πούτσα να χεις αν δεν γαμάς σωστά κολπικός οργασμός δεν.
Αν συνυπολογίσεις ότι ο κόλπος είναι 9-12 εκατοστά με 20 πόντους+ πούτσα δεν αλλάζει κάτι γιαυτό και οι φίλοι και συναγωνιστές μαύροι στις τσόντες δεν το σπρώχνουν μέχρι τη ρίζα μέσα. Επομένως αυτά που μετράνε πραγματικά είναι το πάχος και ο χειρισμός.
το θέμα εννοω, μην καρφώνεσαι!!! :-*Εγώ τρώω δεν με τρώνε.![]()
Για τι θέμα μιλάμε?το θέμα εννοω, μην καρφώνεσαι!!! :-*
το προμοσιον που κανεις στο βατραχοΓια τι θέμα μιλάμε?![]()
Είναι κοινωνικό ζήτημα,σαν αγαθοεργία το περισευών σπέρμα του έχει πειράξει τον εγκέφαλο.το προμοσιον που κανεις στο βατραχο
Κλειστου βιζιτα, τι χανεις χρονο????Είναι κοινωνικό ζήτημα,σαν αγαθοεργία το περισευών σπέρμα του έχει πειράξει τον εγκέφαλο.
Πρέπει να το βοηθήσουμε το κακόμοιρο το βατραχάκι.![]()
Του ψάχνω κάτι μόνιμο.Κλειστου βιζιτα, τι χανεις χρονο????![]()
Μεχρι κ η φιλοζωια εχει ορια, μη λες μλκς!!!!Του ψάχνω κάτι μόνιμο.![]()