Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ναι και αυτού του είδους οι άντρες μαλάκες είναι, αν εγώ θεωρώ την συμπεριφορά αυτή, συμπεριφορά πουτάνας ή οπώς θες πες το όσον αφορά μια γυναίκα το ίδιο ισχύει και για ένα άντρα. Όταν δυό άτομα εμπλέκονται σε ένα ρομάντζο θες; Κάτι σαν αυτό που συναίβει τέλος πάντων. Πρέπει να συζητάνε και να ξεκαθαρίζουν τα πράματα. Όχι γαμηθήκαμε αυτό ήταν bye. Αν μου μιλούσε και μου εξηγούσε τι και πως δεν θα χαλιόμουν καθόλου.

Υ.γ όπως είπα και στο από πάνω ποστ με πήρε τηλ πρίν λίγο αλλά δεν βγάζω άκρη.

Δεν το ειπα για σενα προσωπικά, γενικά το ειπα. Που κι εσυ ο ιδιος βεβαια παραδεχτηκες οτι μεχρι τωρα φερόσουν σαν μαλάκας, ετσι?

Ωραια αφου σε πηρε τηλ. ok. Μην υπερβάλλεις κι εσυ ρε παιδι μου, αρχη ειναι ακόμα φυσιολογικό μου φαινεται, τι ηθελες να πέσει με τα μουτρα? Σου προτεινε να βρεθειτε? Αν της προτεινες εσυ χθες και προχθες it's her turn! Οχι απο αποψη "στρατηγικης" αλλά κοινης λογικης.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν το ειπα για σενα προσωπικά, γενικά το ειπα. Που κι εσυ ο ιδιος βεβαια παραδεχτηκες οτι μεχρι τωρα φερόσουν σαν μαλάκας, ετσι?

Ωραια αφου σε πηρε τηλ. ok. Μην υπερβάλλεις κι εσυ ρε παιδι μου, αρχη ειναι ακόμα φυσιολογικό μου φαινεται, τι ηθελες να πέσει με τα μουτρα? Σου προτεινε να βρεθειτε? Αν της προτεινες εσυ χθες και προχθες it's her turn! Οχι απο αποψη "στρατηγικης" αλλά κοινης λογικης.

!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Εγω φιλε λεω να σταματησεις να ζητας συμβουλες απο εδω μεσα και απο αλλα ατομα γενικοτερα.Να την παρεις τηλεφωνο να της πεις τι αισθανεσε,τι γουσταρεις και τι θελεις απο την παρτη της και αν αυτη δε το εκτιμησει η αν αυτη δε θελει το ιδιο να το σεβαστεις να την σβησεις απο το κεφαλι σου και να πας παρακατω.Αλλοστε στο τελος εκει θα καταληξεις αν δε σε θελει τελικα.Φερσου αντρικια και ξηγημενα και αστην αυτη να παιζει παιχνιδακια μονη της.

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Νταξει φιλε,περασε το βραδυ ξημερωσε μεσημεριασε και εσυ ακομα καθεσαι εδω και κλαιγεσαι ΣΑΝ ΓΚΟΜΕΝΑ...πετας και κατι ατακες σαν το Who gives a fuck about feelings... ημαρτον ρε τυπε ουτε η γκομενα απο το Sex and the City να ησουν.Κατι μου λεει οτι ολα αυτα ειναι μουφα και απλα τα γραφεις γιατι για καποιο αρρωστημενο λογο γουσταρεις να ασχολουνται μαζι σου εστω και διαδικτυακα.                                                
Υ.Γ Αν οντως ειναι ολα αληθεια και η γκομενα οπως λες ξενυχταγε διασκεδαζε και τα επινε ενω εσυ καθοσουν και μοιρολογουσες,επιτελους συνειδητοποιησε την τραγικοτητα της καταστασης σου και συνελθε

Στο pc κάθομαι, παίζω CS:GO σε λίγο θα πάω για μπάλα σε ένα 8χ8 ποιός κλαίγεται, απλά με ρωτάνε πράματα οι συναγωνιστές και απαντάω. Πιο ακριβώς είναι το προβλημά σου;

Υ.γ ναι είμαι μεγάλη attention whore και άνοιξα θέμα που δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο για να τραβήξω προσοχή σε ένα forum για τσόντες, μπουρδέλα και ξεβράκωτες  :jerking:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αμα ακολοθουσατε το νομο του πικερ δεν θα ειχατε κανενα προβλημα.ολες οι λυσεις βρισκονται στο νομο του  πικερ

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
το θέμα ισχύει αλλά είσαι :thumbsup:

Μπα τύπε τα χω λύσει αυτά μέσα μου. Πιωμένος ήμουν, πληγωμένος και έκανα ένα θέμα σε ένα forum δεν με ξέρει κανείς, δεν ξέρω κανέναν οπότε λίγο με ενδιαφέρει τι γράφουν οι πιο πολλοί. Θα μπορούσα να ανοίξω θέμα με τίτλο είμαι gay και μ'αρέσουν οι μαύροι, ούτε αυτό θα άλλαζε την πραγματικότητα. Κάνω λάθος;

Απλά αισθάνομαι ότι πολλοί έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα εδώ μέσα και πάνε να με κράξουν σε φάση "άνοιξες θέμα επειδή σε πλήγωσε μια γκόμενα; Ατίμασες το αντρικό φίλο". Όλοι άγνωστοι είμαστε, ούτε θα ντραπώ, ούτε θα φοβηθώ μην με κράξετε. So....

Επισκέπτης
Μπα τύπε τα χω λύσει αυτά μέσα μου. Πιωμένος ήμουν, πληγωμένος και έκανα ένα θέμα σε ένα forum δεν με ξέρει κανείς, δεν ξέρω κανέναν οπότε λίγο με ενδιαφέρει τι γράφουν οι πιο πολλοί. Θα μπορούσα να ανοίξω θέμα με τίτλο είμαι gay και μ'αρέσουν οι μαύροι, ούτε αυτό θα άλλαζε την πραγματικότητα. Κάνω λάθος;

Απλά αισθάνομαι ότι πολλοί έχουν μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα εδώ μέσα και πάνε να με κράξουν σε φάση "άνοιξες θέμα επειδή σε πλήγωσε μια γκόμενα; Ατίμασες το αντρικό φίλο". Όλοι άγνωστοι είμαστε, ούτε θα ντραπώ, ούτε θα φοβηθώ μην με κράξετε. So....

τύπε μπορείς να το δεις και από τη σκοπιά ότι η ζωή σου έχει ενδιαφέροντα, ερωτεύεσαι, κυνηγάς, ονειρεύεσαι, επιδιώκεις κάτι..

αν λάβεις υπόψη ότι εδώ μέσα έχουμε απένταρους, άνεργους, μόνους, αγάμητους, άτομα που σήμερα Κυριακή η μέρα τους θα είναι 28800 αναπνοές σε ένα 27 κυβικών μέτρων δωμάτιο κάπου στα Πατήσια, συν 2 πιάτα μακαρόνια, 2 χεσίματα και 75 ποστ στο μπου,   ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.........

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.959
Πόντοι
1.406

Δεν σε κραζει κανενας γιατι οπως σωστα λες ειμαστε αγνωστοι μεταξυ αγνωστων,δεν εχει ουσια να κραξει καποιος καποιον,ουτε ατιμασες κατι.Απλα  ειναι τοσο μαλακια ολη αυτη η διαδικασια στην οποια υποβαλεις τον εαυτο σου,που ειναι προτιμοτερη μια γερη κλωτσια(μεταφορικα μιλωντας) μπας και το παρεις γραμμη,για αυτο και το αυστηρο υφος πολλων.Τωρα αν σε χαλαει εσενα αυτο,οκ μπορεις παντα να αναλωθεις σε ατερμονες συζητησεις περι αισθηματων συμπεριφορων κτλ κτλ ,δοξα το θεω εχει και θηλυκα μελη το φορουμ που ειναι και η ειδικοτητα τους αυτες οι κουβεντες

Επισκέπτης
Υ.γ πήρε πρίν μισή ώρα τηλέφωνο είπε ότι είχε πάει σε μια φίλη της και είχαν πιεί οπότε γύρισε σπίτι και με ρώτησε αν ξενέρωσα. Άντε βγάλε άκρη...

τύπε μαλακία που ήπιε και δεν ήρθε να γαμηθεί μαζί σου

μάλλον δεν την έλκεις

εκτός αν μένετε 50χλμ μακριά  :S

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Υ.γ πήρε πρίν μισή ώρα τηλέφωνο είπε ότι είχε πάει σε μια φίλη της και είχαν πιεί οπότε γύρισε σπίτι και με ρώτησε αν ξενέρωσα. Άντε βγάλε άκρη...
Και η πλάκα ειναι ό,τι και να της απαντήσεις πάλι δεν έχει νόημα....

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
τύπε μαλακία που ήπιε και δεν ήρθε να γαμηθεί μαζί σου

μάλλον δεν την έλκεις

εκτός αν μένετε 50χλμ μακριά  :S

Ηπιε για να ξεχασει το προηγουμενο βραδυ που ηταν με τον τυπο μας  :2funny: :2funny:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
τύπε μπορείς να το δεις και από τη σκοπιά ότι η ζωή σου έχει ενδιαφέροντα, ερωτεύεσαι, κυνηγάς, ονειρεύεσαι, επιδιώκεις κάτι..

αν λάβεις υπόψη ότι εδώ μέσα έχουμε απένταρους, άνεργους, μόνους, αγάμητους, άτομα που σήμερα Κυριακή η μέρα τους θα είναι 28800 αναπνοές σε ένα [size=20pt]27 κυβικών μέτρων δωμάτιο κάπου στα Πατήσια[/size], συν 2 πιάτα μακαρόνια, 2 χεσίματα και 75 ποστ στο μπου,   ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.........
:S
Ωχ παναγία μου τι τούβλο ήταν αυτό!

Επισκέπτης
Ηπιε για να ξεχασει το προηγουμενο βραδυ που ηταν με τον τυπο μας  :2funny: :2funny:

πέρα απ την πλάκα, το πιο ηλίθιο πράμα που κάνουν οι γκόμενες, είναι ΝΑ ΡΩΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΚΛΠ

άκου τον ρώτησε αν ξενέρωσε χθες που δεν τον πήρε τηλέφωνο  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εκεί θέλει φρασεολόγιο Λάκη, και στον αγύριστο  :rockon: :rockon: :rockon:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.321
Πόντοι
5.006
τυπε μονο μην κανεις καμμια μαλακια και κλαφτεις και το παιξεις μουνοδουλος...
μετα σε εχει του χεριου της και την πουτσισες...
γειωσε την λιγο και πιστευω θα σου ερθει για δευτερο γυρο...αλλιως τραβα για αλλες...

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
πέρα απ την πλάκα, το πιο ηλίθιο πράμα που κάνουν οι γκόμενες, είναι ΝΑ ΡΩΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ, ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ, ΚΛΠ

άκου τον ρώτησε αν ξενέρωσε χθες που δεν τον πήρε τηλέφωνο  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Εκεί θέλει φρασεολόγιο Λάκη, και στον αγύριστο  :rockon: :rockon: :rockon:

Εγω το ειπα απο την πρωτη στιγμη... τον βρηκε μαλακα και τον δουλευει
Επισης δεν γαμησε !!!!
Θα του κανει συνεχεια ερωτησεις να νοιωθει γκομενα (ποιος ξερει τι μαλακιες της λεει ο τυπος μας)

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ηπιε για να ξεχασει το προηγουμενο βραδυ που ηταν με τον τυπο μας  :2funny: :2funny:

Υπάρχουν δύο είδη χιουμορ τύπε, κάτι σαν αυτό:

http://[URL unfurl="true"]www.21stcenturypaladin.com/pics/2009/01/george.jpg[/img[/URL]]

Και κάτι σαν αυτό:

[img]http://[URL unfurl="true"]www.happytv.gr/main/wp-content/uploads/2014/04/seferlis_markos.jpg[/img[/URL]]

Μάντεψε σε ποιά κατηγορία ανήκει το δικό σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom