Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ωραια. Λοιπον πρεπει ταυτοχρονα
α) Να εχουμε το πουλι μεσα και να εχουμε δυνατο ρυθμο
β) με το ενα χερι να τριβουμε την κλειτοριδα
γ) με το αλλο χερι να τσιμπαμε τις ρωγες γιατι κι αυτο τους αρεσει εκεινη την ωρα
δ) να τους δινουμε και κανενα γλωσσοφιλο για να αυξανει την απολαυση.

Δεν θελουν γκομενο τελικα οι γυναικες, τον τιραμολα θελουν.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική ρε μαν, δεν υπάρχει κανόνας.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το ενδιαφερον ειναι καθαρα φιλοσοφικο τυπε,κουβεντα να γινεται,Αλλο η πραξη,αν τη στιγμη της πραξης μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις τι θελει η αλλη πως το θελει αν θα της αρεσει και τετοιες πιπες,το πιο πιθανον ειναι στο τελος να μη σου σηκωθει καν :P
Η να μαρκαρεις με φοσφοριζε μαρκαδωρο το μπιλακι μεσα στο μουνι της(τραχυλος της μητρας λεγεται και απο εκει χυνει η γυναικα)  :P

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Η να μαρκαρεις με φοσφοριζε μαρκαδωρο το μπιλακι μεσα στο μουνι της(τραχυλος της μητρας λεγεται και απο εκει χυνει η γυναικα)  :P
Αν ειχε ματια η ψωλη θα βοηθαγε τυπε :grin:  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Ωραια. Λοιπον πρεπει ταυτοχρονα
α) Να εχουμε το πουλι μεσα και να εχουμε δυνατο ρυθμο
β) με το ενα χερι να τριβουμε την κλειτοριδα
γ) με το αλλο χερι να τσιμπαμε τις ρωγες γιατι κι αυτο τους αρεσει εκεινη την ωρα
δ) να τους δινουμε και κανενα γλωσσοφιλο για να αυξανει την απολαυση.

Δεν θελουν γκομενο τελικα οι γυναικες, τον τιραμολα θελουν.
στην περιπτωσή μου δεν ήταν ετσι αφού την γάμαγα, το μόνο που ήθελε να ήταν στα 4 και παίζω με την κλειτορίδα της μεχρι να χύσει...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Παντος ειχαμε δεν ειχαμε μουνι το καναμε το θεμα  :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Καληνυχτα και καλα γλυφομουνια μαγκες και κυριες... :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
ο τυπος εχει προβλημα και εσεις το ριξατε στην αναλυση του γαμησιου και πως χυνει η καθε τσουραπο

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ξεκινησε ωραια... καταντησε μπαχαλο.

Απο την καψουρα του τυπου φτασαμε στο μουνι που δεν χυνει το ιδιο με λιγη σαλτσα απο τα χιλιαδες ποστ του αλεξ και το γλοιωδης καμακι που κανει στα τραβεσ... εεε λαθος, γκομενακια του μπουρδελα.κομ.  :2on1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Απο την καψουρα του τυπου φτασαμε στο μουνι που δεν χυνει το ιδιο με λιγη σαλτσα απο τα χιλιαδες ποστ του αλεξ και το γλοιωδης καμακι που κανει στα τραβεσ... εεε λαθος, γκομενακια του μπουρδελα.κομ.  :2on1:
Δεν θελω μαλακιες.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756

πιπη μιλας σωστα , εδω ο τυπος εχει προβλημα και το προβλημα του ειναι κοινο με πολυ κοσμο  :)
το μονο καλο ειναι οτι πηδηξε , αν δεν την ειχε πηδηξει θα ειχε πηδηξει απο κανα μπαλκονι  :grin:
και με τα 2 κολλημα μεγαλο θα ειχε , καθε φορα που αντρας λεει την κουβεντα οτι θα βρω μια να σοβαρευτω βρισκει την ποιο πουτανα , συμπτωση ? Πυργος η διαστημοπλοιο

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
πιπη μιλας σωστα , εδω ο τυπος εχει προβλημα και το προβλημα του ειναι κοινο με πολυ κοσμο  :)
το μονο καλο ειναι οτι πηδηξε , αν δεν την ειχε πηδηξει θα ειχε πηδηξει απο κανα μπαλκονι  :grin:
και με τα 2 κολλημα μεγαλο θα ειχε , καθε φορα που αντρας λεει την κουβεντα οτι θα βρω μια να σοβαρευτω βρισκει την ποιο πουτανα , συμπτωση ? Πυργος η διαστημοπλοιο

Οπως τα φερει η ζωη φιλε..
Ο τυπος ας το δει θετικα το θεμα.. αν νομιζει οτι του την εφερε και τον πληγωσε, τοτε δεν ηταν η καταλληλη γιαυτον οποτε προχωραει και περιμενει κατι καλυτερο.
Εγω παντως πιστευω οτι δεν την πηδηξε αν και αυτο ελαχιστη σημασια εχει...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Οπως τα φερει η ζωη φιλε..
Ο τυπος ας το δει θετικα το θεμα.. αν νομιζει οτι του την εφερε και τον πληγωσε, τοτε δεν ηταν η καταλληλη γιαυτον οποτε προχωραει και περιμενει κατι καλυτερο.
Εγω παντως πιστευω οτι δεν την πηδηξε αν και αυτο ελαχιστη σημασια εχει...

και εγω αυτο πιστευω  ;)

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
στην περιπτωσή μου δεν ήταν ετσι αφού την γάμαγα, το μόνο που ήθελε να ήταν στα 4 και παίζω με την κλειτορίδα της μεχρι να χύσει...
Και ομως υπαρχουν γυναικες που ενο δεν τους αρεσης θελουν να της γαμας και μαλιστα στα 4 για να μην εχουν αμεση οπτικη επαφη μαζι σου.....καλα και εμεις βεβαια δεν οαμε πισω υπαρχουν και ανδρες που της γυρηζουν στα 4 για να μην της βλεπουν αμεσα.....η στην κανονικη σταση αλλα  το κεφαλι αριστερα η δεξια στους ομους της κορασιδας το χονουν στο μαξιλαρι και ετσι γαμουν χωρις να βλεπουν,,,, :2funny:

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απ'οτι βλεπω δεν την πηδηξες...και για αυτο δεν σου ξαναρθε,τι να κανει να παιζετε τις κουμπαρες?Δεν ειναι ουτε πουτανα στην ψυχη ουτε τιποτα,εσυ με το συμπαθειο εισαι μαλακας που δεν την πηδηξες.Παει αυτη τωρα πεταξε το πουλακι,πηγαινε για αλλα.Και η επομενη που θα σου πει θα ερθω σπιτι σου να "αραξουμε",φτιαξε ατμοσφαιρα πλυσου ντυσου στολισου και ΠΗΔΑ ΤΗΝ

Ρε γκάου  :uglystupid: αυτή του έδωσε κανένα δικαίωμα να της πιάσει τον κώλο; Αν όχι τότε τι βρίζεις το παλικάρι;

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.
.
Αυτή είναι "υγιής σεξουαλική ζωή", όχι ιερόδουλες και μαλακίες.
Είναι "ψεύτικα" εκεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom