Επισκέπτης
Mια χαρα κοπελα ειναι η wilde.
Κι αυτή την έχεις δει ρε ;;
Η φωτό με τα χείλη, ήταν γουρούνας.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ.
Mια χαρα κοπελα ειναι η wilde.
να της γαμάει και να τις τρίβει την κλειτορίδα συγχρόνως, στα 4 είναι πιο εύκολο, εκτός αν ασχολούνται δύο άντρες με αυτόΤο καλύτερο χύσιμο είναι ο συνδιασμός κολπικός και κλειτοριδικός,αλλά πρέπει να είναι καλός γαμιάς ο άλλος για να το πετύχει μια γυναίκα.Χύσιμο δίχως αύριο.
Εχει βαλει το κραγιον λιγο παραξενα και η φωτο ειναι πολυ κοντινη. Κανονικα μια χαρα ειναι και το στομα της και το προσωπο της.Κι αυτή την έχεις δει ρε ;;
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ.
Η ιδια δεν μπορει να την τριβει γαμω την τεμπελια μου?να της γαμάει και να τις τρίβει την κλειτορίδα συγχρόνως, στα 4 είναι πιο εύκολο, εκτός αν ασχολούνται δύο άντρες με αυτό
Θα σου πω τι λεει η ιατρικη ανατομια.Επισης εχεις και το στομαχι σου για παραδειγμα αλλα ουτε ΕΣΥ ουτε ΕΓΩ ξερουμε ακριβως πως δουλευει.Γιατι η κλειτοριδα σου να αποτελει εξερεση? Ποσο μαλλον που αποτι φενεται δε την εχεις δουλεψει κιολας!!!![]()
![]()
Ε ρε φιλε..αλλο να ξυνεσαι και αλλο να σε ξυνουν...Η ιδια δεν μπορει να την τριβει γαμω την τεμπελια μου?
Κι αυτή την έχεις δει ρε ;;
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ.
Α καλα. Θα σε μαθει μπαλίτσα αυτος.
Σωστα τα λες.Απλα καποιες γυναικες δεν εχουν τοσα πολλα νευρα μεσα στον κολπο τους οποτε πονανε περισσοτερο και δεν το γουσταρουν τοσο.Ο καθενας το αποδιδει οπως θελει.Εγω απλα λεω πως το τεκμηριωνει η επιστημη...Απο προσωπικες εμπειριες καθαρα και χωρις να μπορω να το τεκμηριωσω επιστημονικα,δεν νομιζω οτι υπαρχουν αυτο που λεμε κλειτοριδικες γυναικες,απλα ο κλειτοριδικος οργασμος ειναι πιο ευκολο να επιτευχθει μιας και ειναι εξωτερικο οργανο.Για τον κολπικο πρεπει να υπαρξει συνεχης και με σταθερο ρυθμο επαφη,ειτε με δαχτυλα ειτε ακομα καλυτερα με το πουτσο , ενος εξογκωματος μεσα στο κολπο (σαν γρομπαλακι ενα πραγμα) που διογκωνεται οταν υπαρχει διεγερση.Απλα ειναι πιο δυσκολο επειδη μπορεις πιο ευκολα να χασεις το ρυθμο την ενταση που απαιτειται η ακομα και το στοχο(να μην ακουμπαει καλα ο πουτσος το συγκεκριμενο σημειο και να μην ερεθιζεται επαρκως ) Και αν χαθει ο ρυθμος τοτε γαματα χανετε και ο οργασμος...Σε αντιθεση με την κλειτοριδα που και την βλεπεις και πιο επιδεξιος ειναι καποιος με τα δαχτυλα.Και απο οτι εχω παρατηρησει ο κολπικος ειναι πιο εντονος,εκτος αν ειναι κατι καθαρα ψυχολογικο,οτι επειδη εχει εκεινη τη στιμη την ψωλη μεσα,και αυτο της μεγαλωνει την ηδονη
Μπράβο μανάριΑπο προσωπικες εμπειριες καθαρα και χωρις να μπορω να το τεκμηριωσω επιστημονικα,δεν νομιζω οτι υπαρχουν αυτο που λεμε κλειτοριδικες γυναικες,απλα ο κλειτοριδικος οργασμος ειναι πιο ευκολο να επιτευχθει μιας και ειναι εξωτερικο οργανο.Για τον κολπικο πρεπει να υπαρξει συνεχης και με σταθερο ρυθμο επαφη,ειτε με δαχτυλα ειτε ακομα καλυτερα με το πουτσο , ενος εξογκωματος μεσα στο κολπο (σαν γρομπαλακι ενα πραγμα) που διογκωνεται οταν υπαρχει διεγερση.Απλα ειναι πιο δυσκολο επειδη μπορεις πιο ευκολα να χασεις το ρυθμο την ενταση που απαιτειται η ακομα και το στοχο(να μην ακουμπαει καλα ο πουτσος το συγκεκριμενο σημειο και να μην ερεθιζεται επαρκως ) Και αν χαθει ο ρυθμος τοτε γαματα χανετε και ο οργασμος...Σε αντιθεση με την κλειτοριδα που και την βλεπεις και πιο επιδεξιος ειναι καποιος με τα δαχτυλα.Και απο οτι εχω παρατηρησει ο κολπικος ειναι πιο εντονος,εκτος αν ειναι κατι καθαρα ψυχολογικο,οτι επειδη εχει εκεινη τη στιμη την ψωλη μεσα,και αυτο της μεγαλωνει την ηδονη
συμφωνώ, αλλά περίπτωση που είχα, δεν ήταν από τεμπελιά, ``άλλο να παίζεις εσύ και άλλο να το κάνω εγώ``, σου λέει ``είναι σαν να μαλακίζομαι...``Η ιδια δεν μπορει να την τριβει γαμω την τεμπελια μου?
Ειδες βασιλοφρων και εχυσες ε?Μπράβο μανάρι![]()
Ε βέβαια τα λέει σωστά.Εχει γαμήσει πολλές και ξέρει προφανώς.Ειδες βασιλοφρων και εχυσες ε?
Ωραια. Λοιπον πρεπει ταυτοχρονασυμφωνώ, αλλά περίπτωση που είχα, δεν ήταν από τεμπελιά, ``άλλο να παίζεις εσύ και άλλο να το κάνω εγώ``, σου λέει ``είναι σαν να μαλακίζομαι...``
Καταλαβα. Ηρθε η ωρα να ανοιξεις τα πμ.Ε βέβαια τα λέει σωστά.Εχει γαμήσει πολλές και ξέρει προφανώς.
Υπαρχουν και αλλες που θελουν να τους πατησεις μια και μεχρι να βρουν το φως τους ξανα να της εχεις πεταξει στον τοιχο και να τις εχεις κανει κομπρεσερ...ειναι αναλογα το ατομο.Ωραια. Λοιπον πρεπει ταυτοχρονα
α) Να εχουμε το πουλι μεσα και να εχουμε δυνατο ρυθμο
β) με το ενα χερι να τριβουμε την κλειτοριδα
γ) με το αλλο χερι να τσιμπαμε τις ρωγες γιατι κι αυτο τους αρεσει εκεινη την ωρα
δ) να τους δινουμε και κανενα γλωσσοφιλο για να αυξανει την απολαυση.
Δεν θελουν γκομενο τελικα οι γυναικες, τον τιραμολα θελουν.
Το ενδιαφερον ειναι καθαρα φιλοσοφικο τυπε,κουβεντα να γινεται,Αλλο η πραξη,αν τη στιγμη της πραξης μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις τι θελει η αλλη πως το θελει αν θα της αρεσει και τετοιες πιπες,το πιο πιθανον ειναι στο τελος να μη σου σηκωθει κανΕιλικρινα ρε τύποι, ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ????