Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.518
Πόντοι
506
Το καλύτερο χύσιμο είναι ο συνδιασμός κολπικός και κλειτοριδικός,αλλά πρέπει να είναι καλός γαμιάς ο άλλος για να το πετύχει μια γυναίκα.Χύσιμο δίχως αύριο.
να της γαμάει και να τις τρίβει την κλειτορίδα συγχρόνως, στα 4 είναι πιο εύκολο, εκτός αν ασχολούνται δύο άντρες με αυτό  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Κι αυτή την έχεις δει ρε ;;
Η φωτό με τα χείλη, ήταν γουρούνας.
ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ.
Εχει βαλει το κραγιον λιγο παραξενα και η φωτο ειναι πολυ κοντινη. Κανονικα μια χαρα ειναι και το στομα της και το προσωπο της.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
να της γαμάει και να τις τρίβει την κλειτορίδα συγχρόνως, στα 4 είναι πιο εύκολο, εκτός αν ασχολούνται δύο άντρες με αυτό  
Η ιδια δεν μπορει να την τριβει γαμω την τεμπελια μου?

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Θα σου πω τι λεει η ιατρικη ανατομια.Επισης εχεις και το στομαχι σου για παραδειγμα αλλα ουτε ΕΣΥ ουτε ΕΓΩ ξερουμε ακριβως πως δουλευει.Γιατι η κλειτοριδα σου να αποτελει εξερεση? Ποσο μαλλον που αποτι φενεται δε την εχεις δουλεψει κιολας!!!  :2funny: :P
:helpplea:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.672
Πόντοι
1.406
Απο προσωπικες εμπειριες καθαρα και χωρις να μπορω να το τεκμηριωσω επιστημονικα,δεν νομιζω οτι υπαρχουν αυτο που λεμε κλειτοριδικες γυναικες,απλα ο κλειτοριδικος οργασμος ειναι πιο ευκολο να επιτευχθει μιας και ειναι εξωτερικο οργανο.Για τον κολπικο πρεπει να υπαρξει συνεχης και με σταθερο ρυθμο επαφη,ειτε με δαχτυλα ειτε ακομα καλυτερα με το πουτσο , ενος εξογκωματος μεσα στο κολπο (σαν γρομπαλακι ενα πραγμα) που διογκωνεται οταν υπαρχει διεγερση.Απλα ειναι πιο δυσκολο επειδη μπορεις πιο ευκολα να χασεις το ρυθμο την ενταση που απαιτειται η ακομα και το στοχο(να μην ακουμπαει καλα ο πουτσος το συγκεκριμενο σημειο και να μην ερεθιζεται επαρκως ) Και αν χαθει ο ρυθμος τοτε γαματα χανετε και ο οργασμος...Σε αντιθεση με την κλειτοριδα που και την βλεπεις και πιο επιδεξιος ειναι καποιος με τα δαχτυλα.Και απο οτι εχω παρατηρησει ο κολπικος ειναι πιο εντονος,εκτος αν ειναι κατι καθαρα ψυχολογικο,οτι επειδη εχει εκεινη τη στιμη την ψωλη μεσα,και αυτο της μεγαλωνει την ηδονη

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Απο προσωπικες εμπειριες καθαρα και χωρις να μπορω να το τεκμηριωσω επιστημονικα,δεν νομιζω οτι υπαρχουν αυτο που λεμε κλειτοριδικες γυναικες,απλα ο κλειτοριδικος οργασμος ειναι πιο ευκολο να επιτευχθει μιας και ειναι εξωτερικο οργανο.Για τον κολπικο πρεπει να υπαρξει συνεχης και με σταθερο ρυθμο επαφη,ειτε με δαχτυλα ειτε ακομα καλυτερα με το πουτσο , ενος εξογκωματος μεσα στο κολπο (σαν γρομπαλακι ενα πραγμα) που διογκωνεται οταν υπαρχει διεγερση.Απλα ειναι πιο δυσκολο επειδη μπορεις πιο ευκολα να χασεις το ρυθμο την ενταση που απαιτειται η ακομα και το στοχο(να μην ακουμπαει καλα ο πουτσος το συγκεκριμενο σημειο και να μην ερεθιζεται επαρκως ) Και αν χαθει ο ρυθμος τοτε γαματα χανετε και ο οργασμος...Σε αντιθεση με την κλειτοριδα που και την βλεπεις και πιο επιδεξιος ειναι καποιος με τα δαχτυλα.Και απο οτι εχω παρατηρησει ο κολπικος ειναι πιο εντονος,εκτος αν ειναι κατι καθαρα ψυχολογικο,οτι επειδη εχει εκεινη τη στιμη την ψωλη μεσα,και αυτο της μεγαλωνει την ηδονη
Σωστα τα λες.Απλα καποιες γυναικες δεν εχουν τοσα πολλα νευρα μεσα στον κολπο τους οποτε πονανε περισσοτερο και δεν το γουσταρουν τοσο.Ο καθενας το αποδιδει οπως θελει.Εγω απλα λεω πως το τεκμηριωνει η επιστημη...

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Μπράβο μανάρι  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Ειλικρινα ρε τύποι, ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ????

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.518
Πόντοι
506
Η ιδια δεν μπορει να την τριβει γαμω την τεμπελια μου?
συμφωνώ, αλλά περίπτωση που είχα, δεν ήταν από τεμπελιά,  ``άλλο να παίζεις εσύ και άλλο να το κάνω εγώ``, σου λέει ``είναι σαν να μαλακίζομαι...``

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
συμφωνώ, αλλά περίπτωση που είχα, δεν ήταν από τεμπελιά,  ``άλλο να παίζεις εσύ και άλλο να το κάνω εγώ``, σου λέει ``είναι σαν να μαλακίζομαι...``
Ωραια. Λοιπον πρεπει ταυτοχρονα
α) Να εχουμε το πουλι μεσα και να εχουμε δυνατο ρυθμο
β) με το ενα χερι να τριβουμε την κλειτοριδα
γ) με το αλλο χερι να τσιμπαμε τις ρωγες γιατι κι αυτο τους αρεσει εκεινη την ωρα
δ) να τους δινουμε και κανενα γλωσσοφιλο για να αυξανει την απολαυση.

Δεν θελουν γκομενο τελικα οι γυναικες, τον τιραμολα θελουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ωραια. Λοιπον πρεπει ταυτοχρονα
α) Να εχουμε το πουλι μεσα και να εχουμε δυνατο ρυθμο
β) με το ενα χερι να τριβουμε την κλειτοριδα
γ) με το αλλο χερι να τσιμπαμε τις ρωγες γιατι κι αυτο τους αρεσει εκεινη την ωρα
δ) να τους δινουμε και κανενα γλωσσοφιλο για να αυξανει την απολαυση.

Δεν θελουν γκομενο τελικα οι γυναικες, τον τιραμολα θελουν.
Υπαρχουν και αλλες που θελουν να τους πατησεις μια και μεχρι να βρουν το φως τους ξανα να της εχεις πεταξει στον τοιχο και να τις εχεις κανει κομπρεσερ...ειναι αναλογα το ατομο. :rockon:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.672
Πόντοι
1.406
Ειλικρινα ρε τύποι, ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ????
Το ενδιαφερον ειναι καθαρα φιλοσοφικο τυπε,κουβεντα να γινεται,Αλλο η πραξη,αν τη στιγμη της πραξης μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις τι θελει η αλλη πως το θελει αν θα της αρεσει και τετοιες πιπες,το πιο πιθανον ειναι στο τελος να μη σου σηκωθει καν :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom