Η Τζούλια, Ιταλίδα κατά δήλωσή της, που δούλευε χθες απόγευμα στο Αχαρνών 106, δέχεται δακτυλάκι στο στρουμπουλό της κωλαράκι!! Κατά τα άλλα, μέτρια πράγματα, νορμάλ όπως λέει η ίδια!!
Πολυ επικιδνυνο σπορ φιλαρακι, και συγχρονως με δυσαρεστες "εκπληξεις" οσον αφορα την πισω οπη. Ειδικα ο κολπος κρυβει πολλες παγιδες που δεν εμφανιζουν εξωτερικα συμπτωματα, εξ ου και η επιβεβλημενη χρηση του προφυλακτικου. Ασε και που πολλες ειναι και βρωμιαρες. Ποτε δεν το εχω επιχειρησει. Μονο εξωτερικα.
ΥΓ. Με την ευκαιρια, δεν σχολιασες την απαντηση μου στο σχολιο σου στην κριτικη μου στο Μεγ. Αλεξ. 22Α.
Πολυ επικιδνυνο σπορ φιλαρακι, και συγχρονως με δυσαρεστες "εκπληξεις" οσον αφορα την πισω οπη. Ειδικα ο κολπος κρυβει πολλες παγιδες που δεν εμφανιζουν εξωτερικα συμπτωματα, εξ ου και η επιβεβλημενη χρηση του προφυλακτικου. Ασε και που πολλες ειναι και βρωμιαρες. Ποτε δεν το εχω επιχειρησει. Μονο εξωτερικα. ΥΓ. Με την ευκαιρια, δεν σχολιασες την απαντηση μου στο σχολιο σου στην κριτικη μου στο Μεγ. Αλεξ. 22Α.