Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unsilent
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό -που λες- δεν υποστήριξα και εγώ;;; Τί διαφορετικό είπα;!;

Αλλά όχι και ... τίποτα άλλο!!! Πώς εκτίμησε η "Διεθνής Κοινότητα" το ραβασάκι που έλαβε ... και τι απάντηση έδωσε στον showman;!;

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765
Ο γαμος του Ωναση με τη Τζακι ηταν μεγαλυτερο χτυπημα στην Αμερικη και απο τους διδυμους πυργους. Τετοια χτυπηματα δεν εχουν τιμη,οσα και να εδωσε.Παλι λιγα ηταν,μεχρι που επαθε το ατυχημα ο γιος του.

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
έλα, πολύ άστοχος και άκυρος ο παραλληλισμός σου...

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Το ότι είναι μαλακία ο γάμος, γιατί κοστίζει στον άντρα πανάκριβα και γιατί η γυναίκα έχει πάντα μια προδιάθεση αν δεν 'ποτιστεί' καλά να συμπεριφερθεί ως πουτάνα... τό'χετε θέσει έτσι στη μάνα σας και τον πατέρα σας? ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Ακου stavros51.
Η γυναίκα ως γενική ομολογία ξέρουμε ότι η δυσκολία της βρίσκεται στο να παρεβρεθεί μαζί μας στο κρεβάτι την πρώτη φορά.
Αν φάει τον σύρτη μια φορά μετά αντιστρέφονται οι όροι και σε παρακαλάει.
Αρα αυτά που γράφεις με ΝΟΥΜΕΡΑ (κοίτα,μπορώ και γω να πατάω το capslock και να μεγαλώνω τα γράμματα) να μην τα υπολογίζεις για ένα ξεκόλιασμα αλλά τουλάχιστον 100 και πάνω.
Λοιπόν μάγκα μου, ξανακάνε το λογαριασμό,

και ΔΙΑΙΡΕΣΕ τον τουλάχιστον δια 100.
Γράψε μας μετά αν θες το αποτέλεσμα.[/size] :2funny:

Xartinos,
Είναι μια διαφορετική προσέγγιση των δεδομένων, και εν δυνάμει αξιολογητέα.
Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η άποψη που εφαρμόζει τη θεωρία των οικονομιών κλίμακος, αν βέβαια οι πόροι του κλάδου επιτρέπουν την αδιάλειπτη χρήση των πλουτογαραγωγικών πηγών.
Χαίρομαι πάντως που οι αντιρήσεις σου δημιουργούν ένα γόνιμο διάλογο.
Τώρα ως πρός το επιχείρημα του σύρτη, ίσως θα έπρεπε να έχουμε και την άποψη του συνδέσμου ελλήνων κλειθροποιών, και επειδή τυχαίνει στο thread αυτό να μην έχει (ακόμη) εκφράσει την άποψή του κάποιος εκπρόσωπος του συνδέσμου, νομίζω ότι είναι πιό έντιμο και κόσμιο να μη προτρέχουμε προεξοφλώντας γνώμες απόντων προσώπων.

Είναι δε αμφίβολη η επικράτηση της περιγραφόμενης κατάστασης που χαρακτήρισες ως "ξεκόλιασμα", διότι η πλειοψηφία των συρταποδόχων παρουσιάζει δυσκολίες στην κατ' εξακολούθηση χρήση της δεύτερης υποδοχής...
Κατά τα άλλα δε διαφωνούμε σε τίποτα...  ;)

Φιλικότατα,
stavros.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
                                      Πουτάνες και <<πουτάνες>>

Είναι σωστή η κριτική που μου κάνει και ο panosmpos στο τελευταίο του post[sup].[/sup]  ήμουν απόλυτος (και πολλά άλλα) στο αρχικό μου  post αλλά έγινε γιατί ήθελα να εστιάσω σε κάτι και να φουντώσει η συζήτηση πάνω σ' αυτό και σε όλο το θέμα. Στα επόμενα θα ήταν εύκολο να παρουσιάσω την άποψή μου...
Νομίζω όμως ότι θέτει "τεχνητές διαχωριστικές γραμμές" ανάμεσα στα μέλη (και τον ανδρικό πληθυσμό) τονίζοντας υπερβολικά κάτι σαν δεσμό του καθενός μας με το "βιομηχανικό" sex. Γιατί; Σήμερα το βάζεις εδώ, αύριο εκεί, μεθαύριο παραδίπλα... Παντρευθήκαμε και δεν το πήραμε είδηση;!;

έλα, πολύ άστοχος και άκυρος ο παραλληλισμός σου...
Ο παραλληλισμός του (σεξουαλικού) συντρόφου με μέσο μεταφοράς, Ι.Χ. ή Λεωφορείο και του εαυτού μας με οδηγό ή επιβ...άτη...
Νομίζω ότι προκύπτει εύστοχος, π.χ. τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι πιο οικονομικά και τα συνιστά η ...Κυβέρνηση της Χώρας όπως "πράττουν" αντίστοιχα οι moderatores του Δικτυακού Τόπου. Και σχεδόν όλοι έχουμε ανάγκη μεταφοράς...
Θα ήταν υποτιμητικό για τις γυναίκες αν ίσχυε προς τη μια μόνο κατεύθυνση. Όμως μια σχέση δεν είναι πάντα σαν ειδύλλιο όπου υπάρχει συμμετρία[sup].[/sup] η ζωή δεν επιτρέπει τέτοιες μόνιμες ομορφιές οπότε κάποτε κάποιος θα πάρει το τιμόνι ή θα δώσει την κατεύθυνση και ο άλλος θα κουβαλήσει! Στις "υγιείς" σχέσεις αυτοί οι ρόλοι εναλλάσσονται... Αντίθετα οι "πριγκιπέσσες" λειτουργούν σαν να είναι συνοδηγοί(=επιβάτες) και οδηγοί ταυτόχρονα ενός Ι.Χ. όπου επιβαίνουν δυο άτομα!!!
Οι γυναίκες που εκδίδονται πάλι μου μοιάζουν με οδηγούς λωφορείου του ΚΤΕΛ που κάνουν καθημερινά τη διαδρομή Αθήνα - Γύθειο. Κάποια στιγμή θα βλαστημήσουν, κάποια στιγμή θα κουραστούν, κάποτε θα προκαλέσουν ατύχημα και κάποτε θα ρίξουν μια φευγαλέα ματιά -σαν επιβάτες...- σε μια ωραία τοποθεσία, άνθρωποι είναι... Και το όχημά τους τις πηγαίνει παντού εκτός από το σπίτι τους. Αλλά και για τους Γιωταχήδες το Αθήνα - Γύθειο δεν είναι πάντοτε εκδρομή...

Στο κυρίως Θέμα τώρα.
Ποιό είναι το αρνητικό νόημα του χαρακτηρισμού ΠΟΥΤΑΝΑ, ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πουτάνα;
Εγώ λέω πουτάνα μόνο την γυναίκα που χρησιμοποιεί (έχοντας επιλέξει ή και ψυχαναγκαστικά) τα σεξουαλικά της θέλγητρα (το κορμί, τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό) με σκοπό να υποτάξει στη θέλησή της (δηλαδή να στερήσει την δυνατότητα επιλογής) κάποιον ή κάποια και να τον χρησιμοποιήσει με "δόλιες προθέσεις", γνωρίζοντας ότι αυτό θα προκαλέσει τελικά σε αυτόν είτε σε άλλους άδικη ζημιά.
Δεν θα χαρακτήριζα πουτάνα μια Ελληνίδα που θα παρέσυρε έναν αξιωματικό της Γκεστάπο σε θανάσιμη παγίδα ούτε την πράξη της πουτανιά... Παγίδευση(=εχθρική ενέργεια) ναι...
Δεν θα χαρακτήριζα πουτάνα μια γυναίκα που βλέπει το φίλο της σκοτισμένο και καταστενοχωρημένο και του την πέφτει για να ... ξεχάσει τους καημούς ... απ' τους αναστεναγμούς!!! Αλλοίμονο αν δεν το κάνει... Ούτε αυτήν που γουστάρει κάποιον και του την πέφτει για να τον ρίξει στο κρεββάτι. Ευπρόσδεκτη -κατ' αρχήν και ... χωρίς παρεξήγηση!- θα την χαρακτήριζα.
Και βέβαια δεν χαρακτηρίζω πουτάνα την γυναίκα που εκδίδεται... Αυτό δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να είναι κουμάσι ή αποκλείεται να δράσει κάποτε σαν πουτάνα. Αν και ... "αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες!" κ.λ.π.

Καριόλα αντίστοιχα χαρακτηρίζω την γυναίκα που επιδιώκει (δηλαδή επιλέγει) να στενοχωρεί κάποιον χωρίς αυτός να της φταίει.

Ήταν η Ωραία Ελένη -κατά τα παραπάνω- πουτάνα;!; Είναι μια ανδρογυνοχωρίστρα πουτάνα και σε ποια περίπτωση; Μπορούμε να επεκτείνουμε τον ορισμό της πουτάνας και σε άνδρες και ποια λέξη θα προτείνατε;

kagouras7

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Όποιος εγραψε το αρθρο ειναι και γαμω τα παιδια!!!
Συμφωνω μαζι του οπως και πολλοι αλλοι πιστευω!!!!

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
παντος τις τελευταιες δυο ημερες που πηρα και βουλγαρα και ρουμανα νιωθω άλλος ανθρωπος. πολυ ευεργετικα τα βαλκανια.

kauloulis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μεγαλε μας κουφανες παλι αποψε........!!!
Εύγε εύγε...

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
οι ελληνίδες δεν είναι η μοναδική γυναικεία φυλή... (ευτυχώς)

μπορει να και χαρακηρισθεις καποιος ως μισογυνης/ομοφιλοφυλος εαν πει τετοια πραγματα σε μια γυναικα.

Οπότε είναι καλό τεστ για να ξεχωρίζεις τα βλαχαδερά από όσες μπορούν
να σε αποστομώσουν με επιχειρήματα. Τις ελληνίδες με νοοτροπία
ασπρόμαυρων ταινιών του '60 με τις σκεπτόμενες γκόμενες.
Τις αγελάδες από τους ευφυείς εξωγήινους... :grin:. Διότι όλες τους είναι εξωγήινες. Απλώς μερικές από την φάρμα των ζώων κ' άλλες από τον πλανήτη ʼρη (little green women)..

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Εν ολιγοις αξιοτιμοι συναγωνιστες , μετα απο πολυετη διερευνηση και συσσωρευση εμπειριων, κατεληξα στο συμπερασμα :

Την πουτανα δεν την πληρωνεις για να τη γαμισεις. Την πληρωνεις για να φυγει μετα το γαμισι ._
ευστοχος..

kostas725

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πολυ ευστοχο αρθρο!!!

Επισκέπτης
Πολύ καλό άρθρο .
Η πραγματικότητα είναι η εξής . Πουτάνα είναι η επαγγελματίας που σε κάθε περίπτωση ξέρεις τι θες και το αντίτιμό του . Αυτό είναι τίμιο . 
"Πουτάνα"  όμως είναι αυτή που παίζει με το μυαλό σου . Που σε κάνει σαν έφηβος να προγραμματίζεις κάθε κίνηση στο ραντεβού για να καταλήξεις στην εξώπορτα με ένα φιλι και ελπίδες . Όταν η κάβλα και ο πόθος σου γίνεται αντικείμενο χειραγώγησης τότε έχεις να κάνεις με ΠΟΥΤΑΝΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom