mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
κατι μου λεει οτι ο inbetween αναφερεται σε γαμους ομοφυλοφιλων χεχ
Αναποδα τα λες .. ολες οι πουτάνες γυναίκες είναι...
...Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι πολύ Μαλάκας. Όμως τον συναγωνίζεται με αξιώσεις όποιος υποστηρίζει (ότι έχουμε συμφέρον) να κάνουμε sex μόνο με κοπέλλες που εκδίδονται...
[size=8pt]οντως ενα πολυ καλο αρθρο. ειμαι σιγουρος οτι εαν καποια γυναικα το διαβασει θα γινει εξαλλη. μπορει να και χαρακηρισθεις καποιος ως μισογυνης/ομοφιλοφυλος εαν πει τετοια πραγματα σε μια γυναικα.[/size]
[size=8pt]Το συγκεκριμενο αρθρο παντως το εχουν στειλει με ημεηλ απειρες φορες... [/size]
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ!...
Εγώ είμαι στραβάδι(=...) και χρειάζομαι τα φώτα των ξύπνιων για να ξεστραβωθώ... Παρακαλώ λοιπόν τους moderatores να βρουν ένα τρόπο να πέσουν οι τόνοι γιατί μπορεί να (μου) πάθουν τίποτα και να καταργηθεί το site οπότε: θα μας φάνε τα μαύρα σκοτάδια!!!... Στην ανάγκη διαγράψτε τους αντιδραστικούς από μέλη, όποιος από δαύτους έχει όρεξη για μόρφωση, θα πάρει τα μαθήματά του σαν επισκέπτης!!!
Επί της ουσίας εγώ είμαι νέος αλλά εσείς βαλθήκατε να με κάνετε προχωρημένο - για να μην πω: ειδήμονα! Εκτιμούσα ότι θα είχα σαν βασικούς συνομιλητές (για την ώρα!...) το ζευγάρι: panosmpos (εις την πολλοστή ... νι...) - warhol αλλά αποδείχθηκα λάθος! Από ποιον να ξεκινήσω τώρα;
Θα πάω ιεραρχικά ξεκινώντας από τους γηραιότερους. Διαβάστε (με λίγη προσοχή...) τα posts που έγραψα σε αυτό το thread και την ουσία των αντιρρήσεών μου.
Συμφωνώ απόλυτα ότι το να κάνει κανείς sex μόνο με κοπέλλες που εκδίδονται, να κάνει παρέα μόνο με φίλους του και συζητήσεις κυρίως στα forum του Διαδικτύου, είναι πιο οικονομικό από το να βάλει μπρος για οικογένεια!!!... Οι εξαιρέσεις (βλέπε στο thread για την ʼξια Ανδρεαδάκη...) απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Συμφωνώ επίσης ότι σωστό είναι να περνάμε καλά στη ζωή μας χωρίς να κάνουμε περιττά έξοδα. Ο (νόμιζα αλλά φαίνεται ότι έκανα λάθος...) Andreoug θέλησε να κάνει οικογένεια (=γυναίκα και παιδιά) και να ξενογαμάει[sup].[/sup] με γειά του και χαρά του! Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο ... δεύτερος!!!... Και όντως έχει ελαχιστοποιήσει τα κάθε λογής σχετικά έξοδα ... αν και ίσως θα ήταν οικονομικότερο να βρει καμιά παντρεμένη...... Ο stavros52 δεν θέλει (ίσως, δεν είναι ξεκάθαρο σε μένα) ιστορίες με κρεββατομουρμούρες και κουτσούβελα και δεσμεύσεις και ευθύνες και τσακωμούς και διαζύγια και διατροφές και κερατιάτικα... Με γειά του και χαρά του και του stavros54!! Αν και εφόσον ο ίδιος το νοιώθει έτσι, πολύ σωστά ενεργεί!!! Και από οικονομική άποψη ενεργεί επίσης σωστά...
Πότε εγώ διαφώνησα σε αυτό;;;
Γιατί λοιπόν τα βάζουν μαζί μου οι moderatores;!; Αν υπάρχει πρόβλημα, να τα βρουν μεταξύ τους γιατί ... εγώ δεν είπα τίποτα ... για αυτούς! Εγώ έχω πει ότι μου αρέσει η οικογένεια (αναφέρομαι στον εαυτό μου και μόνον) και δεν μου αρέσει η μοναξιά, φτιασιδωμένη ή ωμή. Συνεπώς θα ήμουν πολύ μαλάκας αν λογάριαζα να κάνω sex μόνον με επαγγελματίες... Τι δεν σας αρέσει σε αυτό;
προφανώς τρέχει, μόνο που κάποιοι μπορεί και να τον πρόλαβαν, και να είδαν στην πραξη πως ο γάμος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι η ακριβότερη μορφή πορνείας.Παράθεσέ μας το κείμενο όπου ... είπα (εγώ) ότι σας ξέρω! Να το δω και εγώ δηλαδής!...
Παράθεσέ μας και το κείμενο όπου ... είπα πως πρέπει όλοι να βάλουμε μπρος για οικογένεια και όποιος δεν το κάνει, είναι τάχα δειλός.
Εγώ είπα ότι πρέπει ο καθένας να μιλάει για την πάρτη του και -σε κάθε περίπτωση- να μην γενικεύει! Και ότι είναι μαλάκας, πολύ μαλάκας όποιος ισχυρίζεται πως έχουμε συμφέρον να πηγαίνουμε μόνον με γυναίκες που εκδίδονται. Πού έμαθε το δικό μου συμφέρον;!; Λέω ακόμη ότι όποιος δεν θέλει τη μοναξιά και να πεθάνει άκληρος, χωρίς δικά του παιδιά δηλαδή, πρέπει να κινηθεί με τόλμη γιατί ο χρόνος κυλάει...