Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unsilent
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
κατι μου λεει οτι ο inbetween αναφερεται σε γαμους ομοφυλοφιλων χεχ

Επισκέπτης
Αναποδα τα λες .. ολες οι πουτάνες γυναίκες είναι...

Αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει πλέον. Σήμερα πολλές από τις πουτάνες των  μπουρδέλων ήταν κάποτε γραμμένες στα ... μητρώα αρρένων και μπορεί να έχουν κάνει και στρατιωτική θητεία !!!!!!!!!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι πολύ Μαλάκας. Όμως τον συναγωνίζεται με αξιώσεις όποιος υποστηρίζει (ότι έχουμε συμφέρον) να κάνουμε sex μόνο με κοπέλλες που εκδίδονται...  

Ιν μπιτουίν,
να με συμπαθάς, εγώ λίγα λέω, και κυρίως μια φορά μόνο.
Σού είπα να πας να διαβάσεις, και βλέπω ότι έχεις κάνει βήματα πρός αυτή την κατεύθυνση... μπράβο σου.

Οσο γι αυτό που υπαινύσσεσαι (ότι είμαι μαλάκας επειδή υποστηρίζω ότι έχουμε συμφέρον... κλπ), εγώ φίλε σου παρέθεσα ένα ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ με ΝΟΥΜΕΡΑ.
Σε ευρώ.
Αμα έχω κάνει κάπου λάθος, πάρε το τεφτεράκι σου και το κομπιουτεράκι σου, και έλα να μου το αποδείξεις. Εγώ δε λέω ότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κάνω λάθος. Μπορεί να έχω κάνει.

Λέω όμως ότι αν κάποιος μου λέει ότι είμαι μαλάκας (επειδή δε του αρέσει ο λαγαριασμός που έκανα) και ΔΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ τότε είναι για πίσσα και πούπουλα. Ιν μπιτουίν στα σκέλια του.

Και κοίτα, μπορώ και εγώ να παίζω με τα χρωματάκια για να κάνω εντύπωση με το κείμενό μου. Δεν απαγορεύεται, ελεύθερα.
Αλλά η σοβαρότητα και η προσοχή δεν κερδίζεται με τέτοια, φίλε.

Ιν μπιτουίν μας.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]οντως ενα πολυ καλο αρθρο. ειμαι σιγουρος οτι εαν καποια γυναικα το διαβασει θα γινει εξαλλη. μπορει να και χαρακηρισθεις καποιος ως μισογυνης/ομοφιλοφυλος εαν πει τετοια πραγματα σε μια γυναικα.[/size]

Η μπορεί να θέλει να της κάνει απλώς πλάκα και να της τα πει (αν την έχει χεσμένη), μην παραλείπεις και αυτή την παράμετρο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το συγκεκριμενο αρθρο παντως το εχουν στειλει με ημεηλ απειρες φορες............ως forward..........Υπαρχει και ενα αντιστοιχο που συγκρινει τη γυναικα με το σκυλο (Γιατι ειναι καλυτερο να εχεις σκυλο αντι για γυναικα.......λολ) και αλλο ενα που συγκρινει τον αντρα με κατι το οποιο δεν θυμαμαι.........λολολ

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Το συγκεκριμενο αρθρο παντως το εχουν στειλει με ημεηλ απειρες φορες... [/size]

Οπου και να έχει κυκλοφορήσει, [size=12pt]ΕΔΩ[/size] είναι η θέση του.
Σε αυτό το site.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διεκδικεις πνευματικα δικαιωματα? λολ :cheesy:

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ!...

Εγώ είμαι στραβάδι(=...) και χρειάζομαι τα φώτα των ξύπνιων για να ξεστραβωθώ... Παρακαλώ λοιπόν τους moderatores να βρουν ένα τρόπο να πέσουν οι τόνοι γιατί μπορεί να (μου) πάθουν τίποτα και να καταργηθεί το site οπότε: θα μας φάνε τα μαύρα σκοτάδια!!!... Στην ανάγκη διαγράψτε τους αντιδραστικούς από μέλη, όποιος από δαύτους έχει όρεξη για μόρφωση, θα πάρει τα μαθήματά του σαν επισκέπτης!!!

Επί της ουσίας εγώ είμαι νέος αλλά εσείς βαλθήκατε να με κάνετε προχωρημένο - για να μην πω: ειδήμονα! Εκτιμούσα ότι θα είχα σαν βασικούς συνομιλητές (για την ώρα!...) το ζευγάρι: panosmpos (εις την πολλοστή ... νι...) - warhol αλλά αποδείχθηκα λάθος! Από ποιον να ξεκινήσω τώρα;

Θα πάω ιεραρχικά ξεκινώντας από τους γηραιότερους. Διαβάστε (με λίγη προσοχή...) τα posts που έγραψα σε αυτό το thread και την ουσία των αντιρρήσεών μου.
Συμφωνώ απόλυτα ότι το να κάνει κανείς sex μόνο με κοπέλλες που εκδίδονται, να κάνει παρέα μόνο με φίλους του και συζητήσεις κυρίως στα forum του Διαδικτύου, είναι πιο οικονομικό από το να βάλει μπρος για οικογένεια!!!... Οι εξαιρέσεις (βλέπε στο thread για την ʼξια Ανδρεαδάκη...) απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Συμφωνώ επίσης ότι σωστό είναι να περνάμε καλά στη ζωή μας χωρίς να κάνουμε περιττά έξοδα. Ο (νόμιζα αλλά φαίνεται ότι έκανα λάθος...) Andreoug θέλησε να κάνει οικογένεια (=γυναίκα και παιδιά) και να ξενογαμάει[sup].[/sup] με γειά του και χαρά του! Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο ... δεύτερος!!!... Και όντως έχει ελαχιστοποιήσει τα κάθε λογής σχετικά έξοδα ... αν και ίσως θα ήταν οικονομικότερο να βρει καμιά παντρεμένη...... Ο stavros52 δεν θέλει (ίσως, δεν είναι ξεκάθαρο σε μένα) ιστορίες με κρεββατομουρμούρες και κουτσούβελα και δεσμεύσεις και ευθύνες και τσακωμούς και διαζύγια και διατροφές και κερατιάτικα... Με γειά του και χαρά του και του stavros54!! Αν και εφόσον ο ίδιος το νοιώθει έτσι, πολύ σωστά ενεργεί!!! Και  από οικονομική άποψη ενεργεί επίσης σωστά...
Πότε εγώ διαφώνησα σε αυτό;;;
Γιατί λοιπόν τα βάζουν μαζί μου οι moderatores;!; Αν υπάρχει πρόβλημα, να τα βρουν μεταξύ τους γιατί ... εγώ δεν είπα τίποτα ... για αυτούς! Εγώ έχω πει ότι μου αρέσει η οικογένεια (αναφέρομαι στον εαυτό μου και μόνον) και δεν μου αρέσει η μοναξιά, φτιασιδωμένη ή ωμή. Συνεπώς θα ήμουν πολύ μαλάκας αν λογάριαζα να κάνω sex μόνον με επαγγελματίες... Τι δεν σας αρέσει σε αυτό;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Παντρέψου τη μουνίτσα να τελειώνουμε!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ακου stavros51.
Η γυναίκα ως γενική ομολογία ξέρουμε ότι η δυσκολία της βρίσκεται στο να παρεβρεθεί μαζί μας στο κρεβάτι την πρώτη φορά.
Αν φάει τον σύρτη μια φορά μετά αντιστρέφονται οι όροι και σε παρακαλάει.
Αρα αυτά που γράφεις με ΝΟΥΜΕΡΑ (κοίτα,μπορώ και γω να πατάω το capslock και να μεγαλώνω τα γράμματα) να μην τα υπολογίζεις για ένα ξεκόλιασμα αλλά τουλάχιστον 100 και πάνω.
Λοιπόν μάγκα μου, ξανακάνε το λογαριασμό,

και ΔΙΑΙΡΕΣΕ τον τουλάχιστον δια 100.
Γράψε μας μετά αν θες το αποτέλεσμα. :2funny:

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ο Todok κυριολεκτικα "γραφει" ! Μπραβο. Παρουσιαζει την κατασταση οπως πραγματικα εχει. Φιλε in between κανεις δε θελει να ειναι μονος του στη ζωη. Αλλοιμονο! Ειναι εναντια στη φυση του ανθρωπου. Αλλα δυστυχως πια η κατασταση με τις γυναικες εχει γινει μαυρη.Ακριβως οπως τα λεει ο Todok. Και τα ζαρια που θα ριξεις δεν ειναι με πιθανοτητες 50% . Η πιθανοτητα να εχεις καλή ζαρια ειναι 1%(και πολυ λεω). Και σε περιπτωση αποτυχιας εχεις καταστραφει οικονομικα ! Αρα...

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν προτείνω να ρίξεις τα ζάρια, δε συνιστώ τις καφετζούδες...

Πρώτα απ' όλα λέω να κοιτάξεις αν σε ενδιαφέρει (εσένα, όχι εμένα ή τον φούφουτο...) το άθλημα... Αν όχι, υπαρχει η μαλακία, τα one night studs (χωρίς εγγυημένη ποιότητα...) και οι ξεπέτες, κάποιες παντρεμένες (εγγύηση ποιότητας και οικονομίας) και βέβαια οι επαγγελματίες που είναι η πιο σταράτη και άνετη επιλογή: δεν αναλαμβάνεις υποχρέωση, δεν αποκτά δικαιώματα, δεν μπορείς να έχεις προσδοκίες. Και για τα δυο μέρη (την επαγγελματία και τον πελάτη) έχει γίνει ελάχιστο το άγχος και μέγιστη η μοναξιά. ʼλλοι λένε: "Πάλι καλά!..." και άλλοι: "Τώρα σωθήκαμε...". Η γνώμη μου είναι πως -τουλάχιστον σαν λύση ανάγκης- είναι μεγάλη υπόθεση, κακά τα ψέμματα... Γιατί είτε θέλεις να τις βασανίσεις είτε θέλεις να τις ... ευχαριστήσεις, πρόκειται για λίγη ώρα που είσαι παρέα με γυναίκα του γούστου σου[sup].[/sup]  δεν είμαστε βέβαια κατσικομπήχτες!!! 

Έστω τώρα ότι γουστάρεις (εσύ, όχι ο άλλος!) περισσότερα πράγματα. Αλλοίμονό σου αν ρίξεις ζάρια ... και πολύ χειρότερα αν είσαι παραλής!!! Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου! Θα βγεις, θα γνωρίσεις, θα ξετάσεις, θα δοκιμάσεις, θα πάθεις και θα μάθεις,θα "ζοριστείς", θα αποκτήσεις εμπειρίες και κάποια κριτήρια... Και πάλι θα προχωρήσεις προσεκτικά και εξεταστικά. Τότε μπορεί να έρθει κάποια "φάση" (μπορεί και να μην έρθει...) που θα πεις: "Εδώ είμαστε!..."
Λέω ότι  και τότε δεν έχεις "εγγύηση από το Θεό" ότι τα πράγματα δεν θα πάνε κατά διαβόλου... Αν προχωρήσεις λοιπόν, παίρνεις τα ρίσκα σου! Δεν είναι θέμα πιθανοτήτων τι θα γίνει με ένα συγκεκριμένο ζευγάρι... Πιθανότητες υπάρχουν στα ζάρια και στο κορώνα - γράμματα και τις ξέρουμε μόνον όταν ξέρουμε τα ζάρια ή το νόμισμα. Πες μου τις πιθανότητες στο κορώνα  - γράμματα όταν είναι κάλπικο το νόμισμα!...

Εγώ τα είχα χύμα και -μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα- ο Todok προσπαθεί να μου τα κάνει τσουβαλάτα... Ας εξηγήσει -αν έχει την καλωσύνη- σε τί διαφωνεί με τα παραπάνω.

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ag
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΝΟΙ!...

Εγώ είμαι στραβάδι(=...) και χρειάζομαι τα φώτα των ξύπνιων για να ξεστραβωθώ... Παρακαλώ λοιπόν τους moderatores να βρουν ένα τρόπο να πέσουν οι τόνοι γιατί μπορεί να (μου) πάθουν τίποτα και να καταργηθεί το site οπότε: θα μας φάνε τα μαύρα σκοτάδια!!!... Στην ανάγκη διαγράψτε τους αντιδραστικούς από μέλη, όποιος από δαύτους έχει όρεξη για μόρφωση, θα πάρει τα μαθήματά του σαν επισκέπτης!!!

Επί της ουσίας εγώ είμαι νέος αλλά εσείς βαλθήκατε να με κάνετε προχωρημένο - για να μην πω: ειδήμονα! Εκτιμούσα ότι θα είχα σαν βασικούς συνομιλητές (για την ώρα!...) το ζευγάρι: panosmpos (εις την πολλοστή ... νι...) - warhol αλλά αποδείχθηκα λάθος! Από ποιον να ξεκινήσω τώρα;

Θα πάω ιεραρχικά ξεκινώντας από τους γηραιότερους. Διαβάστε (με λίγη προσοχή...) τα posts που έγραψα σε αυτό το thread και την ουσία των αντιρρήσεών μου.
Συμφωνώ απόλυτα ότι το να κάνει κανείς sex μόνο με κοπέλλες που εκδίδονται, να κάνει παρέα μόνο με φίλους του και συζητήσεις κυρίως στα forum του Διαδικτύου, είναι πιο οικονομικό από το να βάλει μπρος για οικογένεια!!!... Οι εξαιρέσεις (βλέπε στο thread για την ʼξια Ανδρεαδάκη...) απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Συμφωνώ επίσης ότι σωστό είναι να περνάμε καλά στη ζωή μας χωρίς να κάνουμε περιττά έξοδα. Ο (νόμιζα αλλά φαίνεται ότι έκανα λάθος...) Andreoug θέλησε να κάνει οικογένεια (=γυναίκα και παιδιά) και να ξενογαμάει[sup].[/sup] με γειά του και χαρά του! Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο ... δεύτερος!!!... Και όντως έχει ελαχιστοποιήσει τα κάθε λογής σχετικά έξοδα ... αν και ίσως θα ήταν οικονομικότερο να βρει καμιά παντρεμένη...... Ο stavros52 δεν θέλει (ίσως, δεν είναι ξεκάθαρο σε μένα) ιστορίες με κρεββατομουρμούρες και κουτσούβελα και δεσμεύσεις και ευθύνες και τσακωμούς και διαζύγια και διατροφές και κερατιάτικα... Με γειά του και χαρά του και του stavros54!! Αν και εφόσον ο ίδιος το νοιώθει έτσι, πολύ σωστά ενεργεί!!! Και  από οικονομική άποψη ενεργεί επίσης σωστά...
Πότε εγώ διαφώνησα σε αυτό;;;
Γιατί λοιπόν τα βάζουν μαζί μου οι moderatores;!; Αν υπάρχει πρόβλημα, να τα βρουν μεταξύ τους γιατί ... εγώ δεν είπα τίποτα ... για αυτούς! Εγώ έχω πει ότι μου αρέσει η οικογένεια (αναφέρομαι στον εαυτό μου και μόνον) και δεν μου αρέσει η μοναξιά, φτιασιδωμένη ή ωμή. Συνεπώς θα ήμουν πολύ μαλάκας αν λογάριαζα να κάνω sex μόνον με επαγγελματίες... Τι δεν σας αρέσει σε αυτό;

Αγόρι μου μας ξέρεις? Που σκατά ξέρεις αν δεν κάναμε και οικογένεια και παιδια ή όχι, ή τι ηλικία έχουμε ώστε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει? Που ξέρεις αν δοκιμάσαμε το παραμύθι 'πεθερικά-κτήμα Χατζηκαύλα-παιδί στο Ιασώ γιατί δεν μπορώ αλλού'? Εσύ λες ότι όποιος δεν κάνει οικογένεια είναι δειλός, εγώ λέω ότι όποιος μένει με τη μαμά του μέχρι να παντρευτεί ή όποιος φοβάται την μοναξιά ή όποιος μένει σε τελειωμένες σχέσεις είναι απελπιστικά τυφλός. Εκτός απο δειλός.  Ξεκολλάτε λίγο που θέλετε να σας κρατάει κάποιος το χεράκι μέχρι να πεθάνετε. Κάποιοι βρίσκουν την ολοκλήρωση μέσω της οικογένειας, κάποιοι έχουν την τύχη να παντρευτούν σωστή γυναίκα. Από την άλλη οι παντρεμένες που πηδάω ( τουλάχιστον 2-3 τον χρόνο, και δεν είμαι και ιδιαίτερα εμφανίσιμος, ούτε το κυνηγάω γιατί προτιμώ Call girl ) με κάποιον κακομοίρη είναι παντρεμένες. Ο οποίος πιστεύει ότι έχει βρει την ολοκλήρωση στην Αγία οικογένειά του.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Παράθεσέ μας το κείμενο όπου ... είπα (εγώ) ότι σας ξέρω! Να το δω και εγώ δηλαδής!...

Παράθεσέ μας και το κείμενο όπου ... είπα πως πρέπει όλοι να βάλουμε μπρος για οικογένεια και όποιος δεν το κάνει, είναι τάχα δειλός.

Εγώ είπα ότι πρέπει ο καθένας να μιλάει για την πάρτη του και -σε κάθε περίπτωση- να μην γενικεύει! Και ότι είναι μαλάκας, πολύ μαλάκας όποιος ισχυρίζεται πως έχουμε συμφέρον να πηγαίνουμε μόνον με γυναίκες που εκδίδονται. Πού έμαθε το δικό μου συμφέρον;!; Λέω ακόμη ότι όποιος δεν θέλει τη μοναξιά και να πεθάνει άκληρος, χωρίς δικά του παιδιά δηλαδή, πρέπει να κινηθεί με τόλμη γιατί ο χρόνος κυλάει...

BOMBARDIER

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
stavros51, οπως πάντα, η πέννα σου δεν γράφει, ζωγραφίζει..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το παληκαρι σταυρος51, απλα γαμα και δερνει με το πληκτρολογιο ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ με αυτα που εχει μεσα στην κεφαλα του...... και μαλιστα γαμα και δερνει κανονικα, οχι οπως κατι αλλοι (με τον κωλο........)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Παράθεσέ μας το κείμενο όπου ... είπα (εγώ) ότι σας ξέρω! Να το δω και εγώ δηλαδής!...

Παράθεσέ μας και το κείμενο όπου ... είπα πως πρέπει όλοι να βάλουμε μπρος για οικογένεια και όποιος δεν το κάνει, είναι τάχα δειλός.

Εγώ είπα ότι πρέπει ο καθένας να μιλάει για την πάρτη του και -σε κάθε περίπτωση- να μην γενικεύει! Και ότι είναι μαλάκας, πολύ μαλάκας όποιος ισχυρίζεται πως έχουμε συμφέρον να πηγαίνουμε μόνον με γυναίκες που εκδίδονται. Πού έμαθε το δικό μου συμφέρον;!; Λέω ακόμη ότι όποιος δεν θέλει τη μοναξιά και να πεθάνει άκληρος, χωρίς δικά του παιδιά δηλαδή, πρέπει να κινηθεί με τόλμη γιατί ο χρόνος κυλάει...
προφανώς τρέχει, μόνο που κάποιοι μπορεί και να τον πρόλαβαν,  και να είδαν στην πραξη πως ο γάμος μπορεί σε κάποιες περιπτώσεις να είναι η ακριβότερη μορφή πορνείας.

Εγώ δεν είδα πουθενα να λέει για το συμφέρον όλων. Είδα με φουσκωμένα κατά τι δεδομένα να παρουσιάζεται το επί χρήμασι ως φτηνότερη εναλλακτική από το γλοιώδες πληρώνω για τα πάντα που συνήθως απαιτείται από τος πριγκιπέσσες. Αν θέλει κάποιος συμφωνεί, αν όχι, δεν συμφωνεί.

Εχεις δίκιο. Ολοι οι απατημένοι σύζυγοι πολλών εκ των οποίων γνωρίζω, ισως να μην πεθάνουν άκληροι. Ισως και όχι μόνοι. Σιγουρα ομως μεσα στην απάτη.

Επισκέπτης
Γιατι μπερδευεστε? Τι σχεση εχει η πουτανια, το κερατο, η οικογενεια και η πίστη με το θέμα?

Το εχω ξαναπεί, για μενα το γαμησι ειναι χόμπυ. Το διασκεδαζω εξίσου με ενα παιχνιδι (ολονυχτιας) ποκας με φίλους ή ένα καλό δείπνο σε ψαγμενο εστιατοριο. Τόσο απλα.

Για το λογο αυτο, μαλλον σε καλυτερη φαση βρισκονται οι παντρεμενοι (και γενικτερα οι δεσμευμενοι) που εχουν κανει θεμελιώδεις, βασικες επιλογες (συζυγος, παιδι) στο μυαλο των οποιων τα πραγματα ειναι εξαιρετικα ξεκαθαρα. Γαμησι για το γαμησι. Αν δε η κυρια(ες) που γαμουν (εκτος των επι χρημασι) εχουν και ενα επιπεδο, απλα το παιχνιδι παιζεται πιό ποιοτικα. Στις επι χρημασι, εγω κυρίως κοιταω την εμφανιση. Το θεωρω απαραδεκτο να πληρωνω CT 300?/ωρα και να εχει κυτταριτιδα ή περιφερεια ή πεσμενο στηθος ή ειναι κοντη. Ας κανει το καλυτερο γαμησι του κοσμου. Κανεις δεν θα εδεινε 150.000? να παρει μια SL 500 η οποία εξωτερικα μοιάζει με RENAULT. Μη τρελαθούμε...

Τα πραγματα ειναι πιο περιπλοκα για τους ελευθερους που ψαχνουν σχεση. Εκει, πρεπει να μπουν παραμετροι (λιγοι αλλα μη συμβιβάσιμοι, πχ κοινωνικο, μορφωτικο & οικονομικο επίπεδο) και να γινει (μια πρωτογενής επιλογη. Αφου παντρευτειτε και κανετε και το διαδοχο(ους) ειστε welcome στην ανω κατηγορια! :cheesy:

Σαφως, ο χρυσος κανονας ισχυει ΠΑΝΤΑ. Ποτε μην αφησετε μια πουτανα ή ''πουτάνα'' ΑΓΑΜΗΤΗ!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Συμφωνώ μαζί σας ότι σε αρκετές περιπτώσεις ο γάμος είναι η πιο δαπανηρή μορφή πορνείας[sup].[/sup] σκέψου μονάχα τι στοίχισε στον "κακορίζικο" τον Αριστοτέλη Ωνάση ο γάμος του με την Τζάκυ Κέννεντυ... Σκέψου το αλλά μην το συζητάς!!!  Ήταν ο μακαρίτης (τι μακαρίτης;...) χαλβάς;!; Όχι βέβαια, αυτός καλίγωνε τον ψύλλο!... Δεν ήξερε τι φρούτο ήταν η Τζάκυ; Και όμως προχώρησε ... και άστα να πάνε στο διάβολο... Όχι πως θα τον κεράτωνε η Αυτής Μεγαλειότης αλλά η μακαρίτισσα για να σηκωθεί το πρωί από το κρεββάτι θα κόστιζε μια περιουσία και άλλα τόσα για να πάρει το πρωινό της. Αλλά είχε τα δικά του σχέδια, προχώρησε ακάθεκτος και τον ... ήπιε κανονικά...
Οι (άλλοι πλούσιοι) κερατάδες ίσως είναι ...τυχερότεροι: σίγουρα μπορούν να το καταλάβουν αλλά συχνά έχουν αποφασίσει να το καταπιούν. Τα θέλει ο κώλος τους αλλά αυτό είναι δικό τους νιτερέσσο, έχουν κανει τους λογαριασμούς τους και έχουν βρει το δρόμο τους... Και βέβαια μην λυπάστε τον κάθε μεγαλόσχημο που έχει παντρευθεί μια γυναίκα-φυτό (άλλο η γλάστρα και άλλο το φυτό) για να του κάνει παιδιά και να υποδέχεται τους καλεσμένους στις δεξιώσεις ενώ αυτός έχει στήσει αλλού -και όχι με το αζημίωτο βέβαια- το τσαρδί του: έχει κάνει τους λογαριασμούς του και αυτός...

Κανένας όμως δεν είναι υποχρεωμένος να παντρευθεί πριγκιπέσσα! Και μήπως τα πριγκηπικά χούγια κρύβονται; Ποτέ δεν κρύφθηκαν, αυτά γουστάρει ο γαμπρός, αυτά πληρώνει, αυτά χαίρεται!...

Υπάρχει κίνδυνος από το κέρατο; Φυσικά και υπάρχει, πάντα υπάρχει και για όλους.
Όταν οδηγείς Ι.Χ. κινδυνεύεις να έχεις ατύχημα και να σακατευθείς; Φυσικά και κινδυνεύεις, πάντοτε το ενδεχόμενο αυτό είναι ανοικτό και για τον κάθε οδηγό... Στην Εθνική Οδό πολύ πιο ασφαλές είναι το Λεωφορείο των ΚΤΕΛ αλλά -καλώς ή κακώς- οι πιο πολλοί οδηγοί επιλέγουν το Ι.Χ. τους και τα αποτελέσματα τα μαθαίνουμε στα Δελτία... Αυτό δεν σημαίνει ότι ο κάθε Γιωταχής είναι νούμερο, μπορεί να είναι καλός και προσεκτικός οδηγός ... άσχετα με το τι θα του ξημερώσει...

Επισκέπτης
Ιν_Μπιτουίν, για να μην μπερδευεσαι, ο γαμος του Ωνάση με τη Τζάκυ ηταν ενα εξαιρετικο power game και show off του Ελληνα μεγιστανα..ενα μηνυμα στην διεθνη κοινοτητα..τιποτα αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom