Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unsilent
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Λυπάμαι που θα διαφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες-προκακαρίσαντες αλλά σας διαφεύγει κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό: με τη γυναίκα που εκδίδεται δεν μπορείς να κάνεις ούτε παιδιά ούτε "οικογένεια", πάει να πει ότι λύνεις το αμιγές σεξουαλικό πρόβλημα αλλά η μοναξιά βγάζει βαθιές ρίζες και γιγαντώνεται ως τον ουρανό!...

Σας το χαλάω αλλά όλοι σας κρύβεστε πίσω από ευφυολογήματα, δικολαβίστικα και οικονομίστικα επιχειρήματα (και τί θα τα κάνετε τα λεφτά που δεν θα σας "φάνε" τα γκομενιλίκια, θα τα ξοδέψετε κάπου καλύτερα, θα τα φυλάξετε για να τα "πάρετε μαζί σας" ή θα τα αφήσετε στα παιδιά που δεν θα έχετε;;;) για να μην παραδεχθείτε ότι κωλώνετε να ρίξετε τα ζάρια σας και να πάρετε τα ρίσκα σας!... Από το "No pain, no gain!..." προτιμάτε να επιλέγετε το "No news, good news!!!" αλλά στο μεταξύ ο χρόνος κυλάει...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=8pt]Λυπάμαι που θα διαφωνήσω με όλους τους προλαλήσαντες-προκακαρίσαντες αλλά σας διαφεύγει κάτι ΠΟΛΥ σημαντικό: με τη γυναίκα που εκδίδεται δεν μπορείς να κάνεις ούτε παιδιά ούτε "οικογένεια", πάει να πει ότι λύνεις το αμιγές σεξουαλικό πρόβλημα αλλά η μοναξιά βγάζει βαθιές ρίζες και γιγαντώνεται ως τον ουρανό!...
Σας το χαλάω αλλά όλοι σας κρύβεστε πίσω από ευφυολογήματα, δικολαβίστικα και οικονομίστικα επιχειρήματα (και τί θα τα κάνετε τα λεφτά που δεν θα σας "φάνε" τα γκομενιλίκια, θα τα ξοδέψετε κάπου καλύτερα, θα τα φυλάξετε για να τα "πάρετε μαζί σας" ή θα τα αφήσετε στα παιδιά που δεν θα έχετε;;;) για να μην παραδεχθείτε ότι κωλώνετε να ρίξετε τα ζάρια σας και να πάρετε τα ρίσκα σας!... Από το "No pain, no gain!..." προτιμάτε να επιλέγετε το "No news, good news!!!" αλλά στο μεταξύ ο χρόνος κυλάει... [/size]

Νέους,

Δε μας χαλάς τίποτα.

Αν είχες διαβάσει λίγο παραπάνω εδώ μέσα, θα είχες δει ότι πολλοί έχουμε και παιδιά, και γυναίκες, και γκόμενες, και πρώην γυναίκες...

Με αυτά που λες αποδεικνύεις ότι δεν έχεις καταλάβει την έννοια του σπόρ (πέρα απ το ότι είσαι αδιάβαστος).

Και δεν κολώνουμε. Αυταπόδεικτον.

Εσύ μάλλον κολώνεις να ρωτήσεις:
[size=12pt]"Πόσο πάει?"[/size]

Αντε, και την άλλη φορά διαβασμένος και με τον κηδεμόνα σου.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Nαι, θα κάνεις οικογένεια με μία ξεσκισμένη πατσαβούρα με αφροδίσια, που έχει στεγνώσει μετά από χρόνια που το έπαιζε γκόμενα και σε βλέπει σαν ένα πορτοφόλι που περπατάει. Που έχει χάσει κάθε όρεξη να προσφέρει κάτι σε έναν άντρα και που το μόνο που τη νοιάζει είναι να αποκτήσει παιδάκι και να έχει εξασφαλισμένη διατροφή.

Ναι, πηγαίνετε να παντρευτείτε όλες αυτές που σας ρωτάνε και σας κόβουν τι δουλειά κάνετε και πόσα βγάζετε και αν έχετε και δικό σας σπίτι για να τις προικίσετε και αν θα τις αφήνετε να βλέπουν και κάναν πρώην όταν τις πιάνει η νοσταλγία.

Πάρτε τα ρίσκα σας λοιπόν  :jerking: :jerking: :jerking:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Συνήθως χαλάω τα λεφτά μου προς όλες τις κατευθύνσεις.
Και εντός και εκτός μπουρδέλων.
Τίποτα δεν είναι απόλυτο.

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δεν το έχω ΔΕΙ, έχω δει αυτά που πολλοί έχετε όντως γράψει αλλά εγώ δεν τα έχω ΔΕΙ... Αρκεί που τα είδε ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ο moderateur global!!!

Αλλά όποιος είναι παντρεμένος (ή -έστω- χωρισμένος με παιδί...) φανερά δεν θίγεται από αυτό που είπα, αυτός έχει οικογένεια είτε γιατί ρίσκαρε και ευτύχησε ή ατύχησε είτε γιατί μαλακίστηκε και τώρα την πληρώνουν άλλοι... Το αν, πού (και πώς) ξενογαμάει είναι δικό του νιτερέσσο (όπως και το τι λέει, τι δεν λέει, τι κάνει ή τί δεν κάνει η γυναίκα του) και της κυρίας του: ο Ναπολέων ξενογάμαγε, ο Μέγας Κέννεντυ το ίδιο όπως και ο ατυχής Κλίντον, μέχρι και ο άντρας της Νταϊάνα είχε γκόμενα, εγώ θα διαφωνήσω για να πω τί;;;

Ο Todok εκφράζει ένα σοβαρό (και πολύ διαδεδομένο) προβληματισμό με ειλικρίνεια αλλά εγώ είπα να κρίνεις, να ρισκάρεις και να βουτήξεις, όχι να τραβήξεις μαλακία και μετά να πας να φουντάρεις... Έχει διαφορά.

amazing

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τέτοια ανάλυση , ούτε το στατιστικό πρόγραμμα SPSS 13 δε βγάζει....

Εύγεεεεεεεεεε

Amazing

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ʼν δεν σου αρέσει να σκέφτεσαι και να αναλύεις, πήγαινε για Ραντεβού στα Τυφλά η στις καφετζούδες, τις αστρολόγους και τις χαρτορίχτρες!
Και δεν χρειάζεται - αν ρισκάρεις- να δεις τη νύφη πριν την Εκκλησία (ή το Δημαρχείο) ούτε να μιλήσετε, να έρθει ντυμένη με μπούργκα και να μην έχετε μιλήσει προηγουμένως ούτε από το τηλέφωνο!

Επισκέπτης
πανο δηλαδη να μην παντρευτω το μπιμπελακι? :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
φυσικα και θα το παντρευτω!!τετοιο μπιμπελακι και θα το αφησω?αμαρτια ειναι!! ;)

Επισκέπτης
καλη λυση  ;) ;) ;)!!!με βρισκει συμφωνο!!!! :cheesy: :cheesy:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έπιασαν τόπο οι παραινέσεις του in_between! Δείτε πως ρισκάρουν τα παλληκάρια!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697
απλά ΕΠΟΣ!

lado

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
οντως ενα πολυ καλο αρθρο. ειμαι σιγουρος οτι εαν καποια γυναικα το διαβασει θα γινει εξαλλη. μπορει να και χαρακηρισθεις καποιος ως μισογυνης/ομοφιλοφυλος εαν πει τετοια πραγματα σε μια γυναικα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
οντως ενα πολυ καλο αρθρο. ειμαι σιγουρος οτι εαν καποια γυναικα το διαβασει θα γινει εξαλλη. μπορει να και χαρακηρισθεις καποιος ως μισογυνης/ομοφιλοφυλος εαν πει τετοια πραγματα σε μια γυναικα.

Ελα βρε λαντο......εχει μεγαλη δοση χιουμορ το αρθρο αλλα ναι πολλα απο αυτα που περιγραφει ειναι πικρες αληθειες οι οποιες αγγιζουν και τις δυο πλευρες......

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Αυτό που λέω είναι ότι όποιος ξεκινάει για οικογένεια, πάντοτε παίρνει κάποια ρίσκα και βάζει έγνοιες. Και τα παιδιά -που πολλοί θέλουν- σημαίνουν άγχος και σκοτούρες. Αλλά πόσοι θέλουν πραγματικά να μείνουν άκληροι ή μονάχοι τους και να περάσουν όλη τους τη ζωή  στα forum; Και εξήγησα ότι άλλο να τολμήσεις και να ρισκάρεις και άλλο να μαλακιστείς και να πας να σκάψεις μόνος το λάκκο σου.

Ποτέ δεν πίστεψα ότι το sex είναι κάτι το κακό[sup].[/sup] η αγαμία είναι βλαβερή και επικίνδυνη, οι μόνοι που δεν κάνουν sex (εκτός από τα μικρά παιδιά) είναι οι μαλάκες, οι επικίνδυνοι μαλάκες, κάποιοι φυλακισμένοι κ.λ.π., οι βαριά άρρωστοι και οι πεθαμένοι. Και κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν υποστηρίζει σήμερα ότι πρέπει να περιμένεις να βρεις τη γυναίκα της ζωής σου (αυτή μπορεί να μη βρεθεί ποτέ...) για να έχεις σεξουαλική ζωή ή -πολύ χειρότερα- να παντρευθείς μόνο και μόνο για να γαμήσεις!!!... Εσείς -όπως πάτε- θα ανακαλύψετε post όπου κάποιος in_between παρουσίασε σαν παράδειγμα επίλυσης των σεξουαλικών τους προβλημάτων ... τους  κατσικομπήχτες !!!

Γιατί τόση αναστάτωση άραγε; Μήπως είπα κάτι βιαστικά, δεν ακούσατε καλά και παρεξηγήσατε; Μα ό,τι (σας) έχω πει, είναι γραμμένο. Και δεν νομίζω ότι ήμουν ασαφής.

Μήπως ορισμένοι (ποιοί;...) από εσάς πιστεύετε κατά βάθος (πολύ βάθος, χωμένο και χαμένο μέσα στο Διαδίκτυο) ότι πρέπει να ντρεπόμαστε επειδή γαμάμε ή "μαμάμε" ή γαμάμε (και) σε μπουρδέλα;!; Η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο είναι πολύ Μαλάκας. Όμως τον συναγωνίζεται με αξιώσεις όποιος υποστηρίζει (ότι έχουμε συμφέρον) να κάνουμε sex μόνο με κοπέλλες που εκδίδονται...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάμε όλοι να ρισκάρουμε! Χαλάλι η διατροφή που θα δίνουμε, το ανύπαρκτο σεξ, η συνεχής κατήφεια, η μικρή πριγκηπέσσα που θα φορτωθούμε! Όλοι μαζί  :jerking: να πάρουμε το ρίσκο  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom