Νέα

Πουτάνες και «πουτάνες»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα unsilent
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

noname101

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
2
Πόντοι
0
"Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της."

Έγραψες!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και ένας απλός αλλά αληθινός ορισμός..

marriage=the most expensive form of prostitution

duros

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
34
Πόντοι
1
Εν ολιγοις αξιοτιμοι συναγωνιστες , μετα απο πολυετη διερευνηση και συσσωρευση εμπειριων, κατεληξα στο συμπερασμα :

Την πουτανα δεν την πληρωνεις για να τη γαμισεις. Την πληρωνεις για να φυγει μετα το γαμισι ._

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Εν ολιγοις αξιοτιμοι συναγωνιστες , μετα απο πολυετη διερευνηση και συσσωρευση εμπειριων, κατεληξα στο συμπερασμα :

Την πουτανα δεν την πληρωνεις για να τη γαμισεις. Την πληρωνεις για να φυγει μετα το γαμισι ._

+10

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
υπάρχουν πουτάνες στην ψυχή και πουτάνες στο σώμα

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
+1 στο thread

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
υπάρχουν πουτάνες στην ψυχή και πουτάνες στο σώμα

.............εγω πουτανα στο σωμα την παντρευομαι αμα λαχει............!!!!!!!!!!
(ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΑΜΙΑΙΟ....!!!!)  ;) ;) ;) ;)
....ο θεος (ή ο,τι αλλο πιστευουμε) να μας φυλαει απ τις αλλες..

TRIVIUM

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα,και ειδικά στο τελευταίο...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πολυ ωραιο (και κυριως ΣΩΣΤΟ) το αρθρακι. Εχω γνωρισει πολλες πουτανες στην ψυχη(πχ μια πρωην μου ,που ηταν και παρθενα!!!) και πολλες στο σωμα αλλα οχι στην ψυχη.(αμεσως μου ερχεται στο μυαλο η Βραζιλιάνα Ισαβελλα απο το  BRAZIL HOUSE . Εχει απιστευτη ιστορια και συγκινητική). Αλλά, κακά τα ψέματα, οι περισσοτερες (95%) των εκδιδόμενων ειναι και στο σωμα και στην ψυχη. Με τις πιο πολλες που μιλαω, λεω απο μεσα μου "Αδιστακτες". Λυπαμαι αλλα οι πιο πολλες δεν ειναι για λυπηση(και φυσικα ουτε για σπιτι ,οπως ειπε ο φιλος giorgospapa)
Υ.Γ. Ο duros με την ατακα που εγραψε πρεπει κατ'ευθειαν να γινει "τιμημενος" ... Γελαγα 20 λεπτά.  :2funny: :2funny: :2funny: Παντα τετοια φίλε...

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Για να μην πολυλογουμε.

ΟΛΕΣ μα ΟΛΕΣ  οι γυναίκες είναι πουτάνες.

Μη κρυβόμαστε πίσω απο το δακτυλό μας.

JohnMullins2005

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ευγε στον stavros51 , είναι πολύτιμα τα posts του για την κοινότητά μας!
Ωραίο άρθρο με καυστικότητα και χιούμορ :dancing: :grin:

OΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ :cheesy:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
και για μερικές γυναίκες ισχύει το : γυναίκες  :idiot: :idiot:= το κρέας γύρω απο το @ουνί .... ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε συ!

Εσύ λέω, ναι, εσύ με τη γκόμενα!

Νομίζεις ότι θα γαμήσεις τζάμπα?

Πλάνη οικτρή πλανάσαι ότι γαμείς τζάμπα! Κακομοίρη!

Είσαι νέος, ωραίος, φτωχός, και καυλωμένος.
Δε θες να τα χώνεις στις πουτάνες, προτιμάς να «βγάζεις γκόμενα» να την πηδάς και να ξεχαρμανιάζεις «τσάμπα».

Η πιο δόκιμη λύση είναι να συνάψεις μία γεμάτη προοπτικές γνωριμία με μία εκπρόσωπο του ωραίου φύλου και έτσι βγαίνεις στη γύρα.

Και νομίζεις ότι θα γαμήσεις τζάμπα.
Χα, χα, χα!

Ανάλυση κοστολογίου γύρας:
Πλύσιμο αυτοκινήτου: Ε10
Βενζίνη: Ε30 Σύνολο: Ε40
Είσοδος σε Club: Ε10 (στην ξεφτίλα) Σύνολο: Ε50
2ο Ποτό σε Club: Ε7 (στην καλύτερη) Σύνολο: Ε57
Και άντε και είσαι και πολύ γκόμενος και την εντοπίζεις και τη διπλαρώνεις και την πιάνεις στην παπαρολογία γρήγορα.
Κερασμένα ποτά (2): ?15 Σύνολο: Ε87
Κερασμένα σφηνάκια(6): ?36 Σύνολο: Ε123
Η βραδιά τελειώνει και το μόνο χειροπιαστό που έχεις είναι το τηλέφωνό της το οποίο ατενίζεις γεμάτος αισιοδοξία και έχεις την εντύπωση ότι θα γαμήσεις τζάμπα.
Κοστολόγιο Α? Εξόδου (ανωτέρω) Ε123

Κοστολόγιο Β? Εξόδου:

Προφυλακτικά: Ε3 (διότι έχεις μάθει να πορεύεσαι με το ρητό ?Έσο Έτοιμος? και συν τοις άλλοις «Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν» ή «κάλλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρε»
Δείπνο σε ακριβό εστιατόριο: Ε60 (όχι και τόσο ακριβό τελικά) Σύνολο Ε63
Είσοδος σε καθωσπρέπει μαγαζί: Ε20 (Ε10 Χ 2) Σύνολο Ε83
2α ποτά σε καθωσπρέπει μαγαζί: Ε14 (Ε7 Χ 2) Σύνολο Ε97
Σφηνάκια σε καθωσπρέπει μαγαζί: Ε25 (Ε6 Χ 4) Σύνολο Ε122
Και επειδή τυγχάνεις νέος και ωραίος, ενδίδει στις ορέξεις σου από το δεύτερο βράδυ και εσύ εξακολουθείς να έχεις την εντύπωση ότι θα γαμήσεις τζάμπα.

Συνεχίζουμε:

Αλκοτέστ και κλήση Ε85 (προαιρετικό - δεν αθροίζεται).
Κόστος Ξενοδοχείου (κατ. Γ?): Ε25 Σύνολο Ε147

Το Α? «τσάμπα» fuck έχει επιτευχθεί και καλείσαι πλέον να επιστρέψεις το αντικείμενο του πόθου στο σπίτι του. Φανερά εξουθενωμένος αλλά και ικανοποιημένος παράλληλα παίρνεις τον μακρύ δρόμο του γυρισμού προς το κρεβάτι σου. Και νομίζεις ότι γάμησες τζάμπα.

Ανάλυση κοστολογίου μετέπειτα επικοινωνίας:
Κλήσεις από κινητό: Ε30 Σύνολο Ε177
Κλήσεις από σταθερό: Ε30 (λόγω διάρκειας) Σύνολο Ε207
SMS: Ε15 Σύνολο Ε222

Συνολικό κόστος «Δωρεάν» συνουσίας:
Ε123 + Ε222 = [size=12pt]Ε345 [/size]

Ανάλυση κοστολογίου Αγοραίου έρωτα:

Αγορά Εφημερίδας: ?1
Κόστος κλήσης (από κινητό): ?2
Μια εκτόνωση: ?80 (άντε 100 αν μιλάμε για την Αφροδίτη της Μόσχας, και δεν χρειάζεται να την πας και σπίτι)
Συνολικό κόστος Αγοραίου έρωτα
Ε83 έως Ε103.

Συμπέρασμα:
Συμφέρει πολύ περισσότερο να απλώνεις το γούστο σου (σαν τραχανά) τέσσερις φορές το μήνα με επαγγελματίες του είδους, παρά να βγεις στη γύρα.
Η δε συντήρηση μακροχρόνιας σχέσης μπορεί να κοστίσει ακριβότερα από ολική ανακατασκευή φρεγάτας του Πολεμικού Ναυτικού.

Εξακολουθείς να πιστεύεις ότι γάμησες τζάμπα?

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
stavros51 απλά υποκλείνομαι!!! ;)

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Αν και ακολουθω την συγκεκριμενη ιδεολογια, καμμια φορα με πιανει η μαλακια της επιβεβαιωσης και κανω το λαθος να πηδηξω 'τσαμπα'. Απο την αλλη υπαρχουν αρκετες γκομενες που θα πληρωσουν τα εξοδά τους και θα πηδηχτουν και όμορφα. Οσες εχω γνωρισει ειναι χωρισμενες, ή έχουν ζήσει στο εξωτερικό για κάποιο διάστημα. Εχω δει και πολλές normal με γνωστούς που όμως είναι πολύ ομορφότεροι εμού.

Τωρα πια βαριεμαι να ασχολουμαι και προτιμω να δινω 3.000 τον χρόνο ( το bonus μου ) σε ανεξαρτητη. Με αυτά τα χρήματα την βλεπω 3-4 φορές τον μήνα συν 1 ΣΚ το τρίμηνο συν παρέα για εξόδους. Μαζί με τις παντρεμένες που προκύπτουν απο κύκλο δουλειας είμαι υπερκαλυμένος σε όλους τους τομείς

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Με εντυπωσιασε το άρθρο αυτό. Θεωρώ ότι είναι γραμμένο από  άνθρωπο του χώρου. Λέει φοβερές αλήθειες και  ο λόγος ακροβατεί στην ωμή αλήθεια και στην σάτυρα.
Μακάρι αυτό το άρθρο να το διάβαζαν όλες οι γυναίκες της γής. Ίσως να γινόντουσαν πιο "γυναίκες'' στην ζωή και στον έρωτα.
Όμως η προκατάληψη για την πουτάνα νομίζω πως αρχίζει να αλλάζει σιγά σιγά. Θα γελάσουν μερικοί -ίσως με αυτό που θα πώ -αλλά ιδία άποψη δεν μπορώ να έχω διότι ποτέ μου δεν έχω κάνει έρωτα με  πουτάνα παρόλο τα 40 χρόνια  της ζωής μου. Μέχρι σήμερα απολαμβάνω τον έρωτα με τις απλές ''πουτάνες''  σε  ένα άλλο επίπεδο , που νομίζω πως η αίσθηση της απόλαυσης δεν μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση της βιασύνης ή της ξεπέτας.   

user

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
εγώ το ομολογώ... πηδάω τσάμπα!

δεν έχω κεράσει πότε γκόμενα, ούτε έχω γυρίσει σπίτι της καμιά

έχω φάει χυλόπιτες γιαυτό, μπορεί μερικές να ξύνισαν τα μούτρα τους, αλλά έχω γαμήσει πολλές φορές παραταύτα!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Οντως ξεκαρδιστικο το αρθρο οπως και καποια απο τα σχολια........λοοοοοοοοοοοοοολ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom