sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 24
- Πόντοι
- 66
Ρε παιδιά αυτή είναι στάνταρ εγχειρισμένη;
Ο Στελλαρας ρε?????
Απο την κωλοχαραδρα τον αναγωρισα. Μου εχει μεινει αποτυπωμενη οταν εσκυβε να παρει τα τουβλα
Ρε παιδιά αυτή είναι στάνταρ εγχειρισμένη;
Καλο θα ειναι ενας να δωσει τον ορισμο του ct και του cg για να μη μπερδευεται ο φιλτατος ethnik21.
Επειδη ειμαι απο χωριο και τωρα "κατεβηκα" με το ΚΤΕΛ, για δυο ωρες θα πινουμε κοκταιλ και πουτα με την κοπελα?
www.ladyrebeka.com/date_info.htm] [/url]
Ο Στελλαρας ρε?????
Απο την κωλοχαραδρα τον αναγωρισα. Μου εχει μεινει αποτυπωμενη οταν εσκυβε να παρει τα τουβλα
Που τη βρήκες αυτή τη φωτογραφία ρε παίκτη;
τι λετε ρε παιδια???αν δεν το λεγατε δεν θα μου περναγε απο το μυαλο...μιλαμε ειναι κλασης ανωτερης απο πολλα original κοριτσια!!Με τον Στελλαρα το 2002 ειχαμε "σηκωσει" μαζι 7 πατωματα στην Σεβαστοπουλεως.
Πολυ καλος μαστορας και αψογος χειριστης του σκεπαρνιου.
Στο τηλεφωνο παντως το σηκωσε ανδρας.......και παιζουν κι αλλες μου ειπε!!!!....οποτε να γραφεις ακριβειες και οχι ανακριβειες!!!!!!!!!
ερασιτεχνιδα η κυρια!!!
ακουστηκαν καλες κριτικες
Τι κανόνας ειναι αυτός ρε φιλαρακό???? ποιος τα λέει αυτά???ρε μαν 300 ευρω 2 ωρες δεν νομιζω να ειναι CT
συμφωνωαπο τις φωτογραφιες και μονο αδιαφορα
Νεα τιμολογηση ειναι αυτη;150 ξενοδοχειο 170 στο χωρο σου.Παντως Μισελ μου μυριζει.Το μονο γραφειο που εχει το μαιλ μου ειναι αυτος.
Στο τηλεφωνο παντως το σηκωσε ανδρας.......και παιζουν κι αλλες μου ειπε!!!!....οποτε να γραφεις ακριβειες και οχι ανακριβειες!!!!!!!!!
Τι κανόνας ειναι αυτός ρε φιλαρακό???? ποιος τα λέει αυτά???
συμφωνω
λογικα της στελνεις μαιλ και σου απανταει
Στην Ρουμανια με αυτα τα χρηματα γ..ς πολυ καλυτερες! Γιατι παντα φερνουν τα δευτερης διαλογης αναρωτιεμαι!Νεα τιμολογηση ειναι αυτη;150 ξενοδοχειο 170 στο χωρο σου.Παντως Μισελ μου μυριζει.Το μονο γραφειο που εχει το μαιλ μου ειναι αυτος.