House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Sales Timeκαι γιατι να μην στειλει στην ιδια pm?
Sales Timeκαι γιατι να μην στειλει στην ιδια pm?
και γιατι να μην στειλει στην ιδια pm?
Την έκπτωση την πήρες τελικά? Πλάκα κάνουμε παίχτη μη μασάς ;)γιατι απ οτι διαβασα αργει να απαντησει και ειπα να εξυπηρετησω κανα παιχτη!!!
μην ειστε ρε σεις με το παραμικρο καχυποπτοι!!!πωπωπω ελεος ποια δεν ειμαι νταβας και αν ημουν θα το παιζα πολυ εξυπνα για να μην το παρει κανεις ειδηση....αν εχεις αντως αμφιβολιες διπλοτσεκαρετο παιχτη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!!!
δεν εννοησα αυτο....απλα δεν θα προλαβαινεις να απαντας...και μαλιστα σε ανθρωπους με 0-5 postsγιατι απ οτι διαβασα αργει να απαντησει και ειπα να εξυπηρετησω κανα παιχτη!!!
μην ειστε ρε σεις με το παραμικρο καχυποπτοι!!!πωπωπω ελεος ποια δεν ειμαι νταβας και αν ημουν θα το παιζα πολυ εξυπνα για να μην το παρει κανεις ειδηση....αν εχεις αντως αμφιβολιες διπλοτσεκαρετο παιχτη δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα!!!
+1Την έκπτωση την πήρες τελικά? Πλάκα κάνουμε παίχτη μη μασάς ;)
Την έκπτωση την πήρες τελικά? Πλάκα κάνουμε παίχτη μη μασάς ;)
Ξεκόλα μαν,σε πείραξα καλοπροαίρετα that's itφιλε house εχεις να μας δωσεις καμια πληροφορια στις εν λογω κυριες?
Ξεκόλα μαν,σε πείραξα καλοπροαίρετα that's it
edit:Είμαι Θεσσαλονίκη,για εδώ ότι γουστάρει η ψυχή σου ;)
όλα οκαρχιζω και τα πιανω σιγα σιγα φιλος και δεν παρεξηγω. συνχωρεστε με αν γραφω καπως αποτομα φταιει η πουτανα η δουλεια που δεν εχει τελειωσει ακομα!!!
παιχτούρα το κινητο της θείτσας που έχει στο site δεν λειτουργεί ...
εχει contact form αφησε σχετικο μαιλ και αν σου απαντησουν ενημερωσε και μας αν θες!!!
έστειλα mail το πρωί ακόμα περιμένω απάντηση ...
Το νήμα για την petite ellen