Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην μπουρδελοπαρεα, και όπως λεει και ο τίτλος, ψάχνω για τριχωτό μουνί, αφάνα αν γίνεται, δεν με ενδιαφέρει τοσο η ηλικια της κοπελας. Οποιος ξερει ας απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ , κυριως σε μπουρδελο ( λόγω κρίσης) .
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mpoufos
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2005
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Νανά.Καλύμνου 36 απόγευμα.Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην μπουρδελοπαρεα, και όπως λεει και ο τίτλος, ψάχνω για τριχωτό μουνί, αφάνα αν γίνεται, δεν με ενδιαφέρει τοσο η ηλικια της κοπελας. Οποιος ξερει ας απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ , κυριως σε μπουρδελο ( λόγω κρίσης) .
Ευχαριστώ, αν υπαρχει και άλλη επιλογή και ξέρει κάποιος ας πει. Και κάτι αλλο, γράφτηκα τωρα, και ειχα διαλεξει για nick name Marios_21 δεν ηθελα να εμφανιζεται το επώνυμο (βεβαια δεν ειναι αληθηνο αλλα "καλλιτεχνικο") μπορει να διορθωθει χωρις να σβησει ο λογαριασμος ?
faflatas2011
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γι΄αυτό οι σοφοί λένε ότι η ιστορία επανλαμβάνετε σαν φάρσα. Τέλη 80΄S ψάχναμε σαν τρελοί πουτάνα με ξυριμένο μουνί και τώρα γουστάρουμε θάμνους. . Να δεις που θα ξαναγεμίσουμε μουνόψειρες.Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην μπουρδελοπαρεα, και όπως λεει και ο τίτλος, ψάχνω για τριχωτό μουνί, αφάνα αν γίνεται, δεν με ενδιαφέρει τοσο η ηλικια της κοπελας. Οποιος ξερει ας απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ , κυριως σε μπουρδελο ( λόγω κρίσης) .
χαχα,πες το ψεμματα...και ειναι και υπο εξαφανιση!!!Γι΄αυτό οι σοφοί λένε ότι η ιστορία επανλαμβάνετε σαν φάρσα. Τέλη 80΄S ψάχναμε σαν τρελοί πουτάνα με ξυριμένο μουνί και τώρα γουστάρουμε θάμνους. . Να δεις που θα ξαναγεμίσουμε μουνόψειρες.
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα, είμαι καινούργιος στην μπουρδελοπαρεα, και όπως λεει και ο τίτλος, ψάχνω για τριχωτό μουνί, αφάνα αν γίνεται, δεν με ενδιαφέρει τοσο η ηλικια της κοπελας. Οποιος ξερει ας απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ , κυριως σε μπουρδελο ( λόγω κρίσης) .
:S :S :S :S :S :S
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Γι΄αυτό οι σοφοί λένε ότι η ιστορία επανλαμβάνετε σαν φάρσα. Τέλη 80΄S ψάχναμε σαν τρελοί πουτάνα με ξυριμένο μουνί και τώρα γουστάρουμε θάμνους. . Να δεις που θα ξαναγεμίσουμε μουνόψειρες.
τυπε οι μπουρδελιαρηδες ηταν παντα στην πρωτοπορια
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
τυπε οι μπουρδελιαρηδες ηταν παντα στην πρωτοπορια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στην νανα τυπεΚαλησπέρα, είμαι καινούργιος στην μπουρδελοπαρεα, και όπως λεει και ο τίτλος, ψάχνω για τριχωτό μουνί, αφάνα αν γίνεται, δεν με ενδιαφέρει τοσο η ηλικια της κοπελας. Οποιος ξερει ας απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ , κυριως σε μπουρδελο ( λόγω κρίσης) .
μαζι με το τριχωτο μουνι θα παρεις δωρο και βηχιδια με χλεπιδια
φυματικες καταστασεις
Επισκέπτης
μονο η τσατσα και αυτη παιζεται...
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αν είναι ξυρισμένο κάνεις παιχνίδι η ξενερώνεις ?
proedros46
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 267
- Πόντοι
- 606
παντος αμα θελεις σε μασαζιδικο σου εχω Ζωη σε Π286 60 εουρος
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Μεχρι και το 1993 οι Ρουμανες στα μπουρδελα ηταν ολες αξυριστες. Α ρε τι καλες εποχες τοτε....Γι΄αυτό οι σοφοί λένε ότι η ιστορία επανλαμβάνετε σαν φάρσα. Τέλη 80΄S ψάχναμε σαν τρελοί πουτάνα με ξυριμένο μουνί και τώρα γουστάρουμε θάμνους. . Να δεις που θα ξαναγεμίσουμε μουνόψειρες.
Υ.Γ. Σε περιπτωση μουνοψειρων πίκρα μεγαλη. Ολα τα Ψειροκτόνα για μουνοψειρες στα φαρμακεια εχουν καταργηθει τα τελευταια 12 χρονια!
Νανα, Καλυμνου 36 Απογευματα.
Φίλε, ΜΑΚΡΥΑ ,από την Νάνα, στο Καλύμνου 36. Να γαμήσεις πας καί όχι να κάνεις εμετό.
Σημ. Εννοώ την παλιά καραβάνα Νανά. Εκτός καί εάν έχει έλθει καινούργια τώρα τελευταία. SERAPIS.
Μαλλον δεν ξερεις να εκτιμας το καλο Gilf, τυπε!
Σε λυπαμαι!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 670K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K