johnys77777
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 161
- Πόντοι
- 2.017
Μαλλον δεν ξερεις να εκτιμας το καλο Gilf, τυπε!
Σε λυπαμαι!
Μάλλον θα έχεις να την δείς πάρα πολύ καιρό φίλε SPEED, εκτός καί αν μιλάμε γιά άλλη γυναίκα.
Πλακα πλακα και εμενα θα μου αρεσε κανα τετοιο vintage σκηνικο
να γαμησω τριχωτο μουνι
Το τριχωτο μουνι ειναι αλλη φαση..............
Φαντασου να ειναι γενικα στην πένα η άλλη και να ειναι εκει κατω αξυριστη καλη αντιθεση τυπε
εχεις βρει κανα μαγαζι με καμια τετοια
Φαντασου να ειναι γενικα στην πένα η άλλη και να ειναι εκει κατω αξυριστη καλη αντιθεση τυπε
εχεις βρει κανα μαγαζι με καμια τετοια
αυτοι κατεστρεψαν την ελλαδα τυπε :SΜαλλον δεν ξερεις να εκτιμας το καλο Gilf, τυπε!
Σε λυπαμαι!
νανα δεν γουσταρεις τυπε?τεσπα αμα εχετε κανα τετοιο κατα νου σφυριξτε γιατι θελω να κανω καμια μπουρδελικη εξορμησουλα την επομενη εβδομαδα αν οχι αυτη. Σαββατο αμα δεν βγω
τυπε η νανα ειναι καλτ πουτανα στα μπουρδελαΤην Νανα δεν την ξερω. Αλλα θα κανω μια βολτα παιδια.
Την Νανα δεν την ξερω. Αλλα θα κανω μια βολτα παιδια.
καλο ειναι να εχει κανει και τα εμβολια του τυπεΝα δωσω μια συμβουλη ........ οταν δεις τη φατσα της μη τρομαξεις.....
μεσα ειναι καλη και............ τριχωτη....
καλο ειναι να εχει κανει και τα εμβολια του τυπε
ειδικα το αντιφυματικο
Παντα ειχα την απορρια γιατι γυριζονται οι πουτανες, αν ειναι για λογους καθαριοτητας ή ειναι θεμα γουστου. Παντως το αξυριστο ειναι αλη φαση, ειναι για μερακληδες .καλο ειναι να εχει κανει και τα εμβολια του τυπε
ειδικα το αντιφυματικο
αβ ηθελες τριχωτο κωλι θα μπορουσαμε να σε βοηθησουμε.Ο κοσνικ26 ειναι ο ενδεδειγμενος.Σκεψου το
οχι ρε τυπε μην φοβασαιΠαντα ειχα την απορρια γιατι γυριζονται οι πουτανες, αν ειναι για λογους καθαριοτητας ή ειναι θεμα γουστου. Παντως το αξυριστο ειναι αλη φαση, ειναι για μερακληδες .
Τωρα σοβαρα πειτε μου αν ειναι να μην παω υπαρχει θεμα φυματιωσης, εκτος απο τις ψειρες , θα παρω σκονη μαζι μου, και καποιος εγραψε οτι δεν πουλανε πλεον , εχει η γιαγια μου που ριχνει σις κοτες θα την παρω μαζι μου ηδια χρηση κανουν.