Tso kai lo
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Like
- 321
- Πόντοι
- 20
Μάγκες έχουμε κανένα νέο για τριχωτό μουνι;; πιτσιρικά ακόμα καλυτερα
Η Ελένη από διδύμου 8 έχει λίγες τρίχεςΜάγκες έχουμε κανένα νέο για τριχωτό μουνι;; πιτσιρικά ακόμα καλυτερα
Αν και παλιό τ σχόλιο σου την ίδια απορία έχω και εγώ άμα υπάρχει κάποια με θάμνοΚαλησπέρα, είμαι καινούργιος στην μπουρδελοπαρεα, και όπως λεει και ο τίτλος, ψάχνω για τριχωτό μουνί, αφάνα αν γίνεται, δεν με ενδιαφέρει τοσο η ηλικια της κοπελας. Οποιος ξερει ας απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ , κυριως σε μπουρδελο ( λόγω κρίσης) .
Μήπως έχεις βρει κανένα άλλο ;Η Ελένη από διδύμου 8 έχει λίγες τρίχες
Όχι τπτΜήπως έχεις βρει κανένα άλλο ;
Κρίμα είχα βρει μια Σερβία πιτσιρικά φυλής αξύριστη όχι θάμνος αλλά αρκετά αξύριστη αλλά μέσα ήταν ότι χειρότερο έχω μπειΌχι τπτ
Θυμάσαι σπίτι;Κρίμα είχα βρει μια Σερβία πιτσιρικά φυλής αξύριστη όχι θάμνος αλλά αρκετά αξύριστη αλλά μέσα ήταν ότι χειρότερο έχω μπει
Φυλής 69α ένα που είναι σ όροφο …. Βραδινή βάρδια Σερβία πολύ λεπτή μελαχρινήΘυμάσαι σπίτι;
Θα πάω για την φάσηΦυλής 69α ένα που είναι σ όροφο …. Βραδινή βάρδια Σερβία πολύ λεπτή μελαχρινή
Την βρήκες τελικά ; Πήγα πρόσφατα είχε δυο μια τύπου Ταϊλανδέζα έλεγε άθλια μέσα …. Και αυτή απλά είχε δυο σ αναμονή … μήπως έχουμε βρει κανένα καινούργιο με θαμνακιΘα πάω για την φάση
Δεν πρόλαβα...Οπότε ακόμα ψάχνωΤην βρήκες τελικά ; Πήγα πρόσφατα είχε δυο μια τύπου Ταϊλανδέζα έλεγε άθλια μέσα …. Και αυτή απλά είχε δυο σ αναμονή … μήπως έχουμε βρει κανένα καινούργιο με θαμνακι
Αδερφέ έχεις δίκιο έχουν βάλει μια η οποία είναι απ Ταϊλανδή άθλια … δουλεύει μια Μονικα στ φυλής 59 και κάποιες μέρες στην φωκαιας 13 είναι Βενεζουέλα φάση αλλά μαύρη λες και είναι αφρικανα και το έχει αξύριστο και κάνει και 69 … δν λέει τόσα πολλά μέσα αλλά έχει τέλειο δέρμα και είναι θετική …Δεν πρόλαβα...Οπότε ακόμα ψάχνω
Θυμάσαι βάρδια;Αδερφέ έχεις δίκιο έχουν βάλει μια η οποία είναι απ Ταϊλανδή άθλια … δουλεύει μια Μονικα στ φυλής 59 και κάποιες μέρες στην φωκαιας 13 είναι Βενεζουέλα φάση αλλά μαύρη λες και είναι αφρικανα και το έχει αξύριστο και κάνει και 69 … δν λέει τόσα πολλά μέσα αλλά έχει τέλειο δέρμα και είναι θετική …
ΒράδυΘυμάσαι βάρδια;
Νμζ η Βικτώρια είναι πλέον μόνο επαρχίαΒικτωρία στη διδιμου 27 μεχρι πριν 1 χρονο που την ειχα πάρει.
Το 90 ολες τριχωτα ειχαν αλλα τωρα ειμαστε στη μοδα.
Το τριχωτό ειχε πολλες ιδιαιτερότητες.
Αρχικά ηταν συμβολο οτι η γυναίκα εχει ολοκληρωθεί οτι ειναι ενεργή για τεκνοποιηση και ξεχωριζε απο της μη ετοιμες.
Επισης προστατευε το αιδοίο η τριχα απο μικροοργανισμους αλλα και αμμους σκονες κλπ οπως και η τριχα κραταγε μια θερμοκρασία στο αιδοίο
Επίσης οσο πιο πολυ τριχα ειχε στο εφηβαιο ηταν ένδειξη σεξουαλικης υγειας αλλα και γονιμότητας.
Τωρα με ολες ξυρισμένο παμε στα τυφλά.
Κρίμα είχα βρει μια Σερβία πιτσιρικά φυλής αξύριστη όχι θάμνος αλλά αρκετά αξύριστη αλλά μέσα ήταν ότι χειρότερο έχω μπει
Ξέρεις πόλη ;Νμζ η Βικτώρια είναι πλέον μόνο επαρχία
Ναι γυριζει απο μακεδονια έως ΠελοπόννησοΝμζ η Βικτώρια είναι πλέον μόνο επαρχία
Ακολουθησε τη glikoula εδω μεσα ανηκει σαυτης την αλυσίδα.Ξέρεις πόλη ;