λεω παντα την αληθεια
Κατευθειαν γκολ ρε αρρωστε ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
οχι ρε τυπε μην φοβασαι
αλλα για καλο και για κακο μολις βγεις απτο δωματιο κανε κανα mantoux να δεις που βρισκεσαι
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
οχι ρε τυπε μην φοβασαι
αλλα για καλο και για κακο μολις βγεις απτο δωματιο κανε κανα mantoux να δεις που βρισκεσαι
Aφου βγει ε?? Ουδεν λαθοs αναγνωριζεται μετα την απομακρυνσιν
οχι ρε τυπε μην φοβασαι
Ωραια, δεν φοβαμαι. αλλα μονο δυο σε μπουρδελο και μια σε στουντιο ειναι ?? Εχουμε ελειψη ή ειναι ειδος υπο εξαφανιση ? πως και ετσι ?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η μοδα στην εποχη μας ειναι το ξυρισμενο
Ωραια, δεν φοβαμαι. αλλα μονο δυο σε μπουρδελο και μια σε στουντιο ειναι ?? Εχουμε ελειψη ή ειναι ειδος υπο εξαφανιση ? πως και ετσι ?
τι περιμενεις
ξενερωτα πραγματα :S
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
τυπε η μοδα στην εποχη μας ειναι το ξυρισμενο
τι περιμενεις
ξενερωτα πραγματα :S
Τυπε μου υπαρχουν και τα κινεζακια ......που το εχουν τριχωτο.......να μην ξεχνιομαστε.....
Τυπε μου υπαρχουν και τα κινεζακια ......που το εχουν τριχωτο.......να μην ξεχνιομαστε.....
Που εχει κινεζακια φιλε μου ? Ενα μονο ξερω που ειναι στη Μαρνη σε Μασατζιδικο, αλλα ειπαμε κριση ....
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
Που εχει κινεζακια φιλε μου ? Ενα μονο ξερω που ειναι στη Μαρνη σε Μασατζιδικο, αλλα ειπαμε κριση ....
στο τρίγωνο δεν έχει μερικά asian αμολήμένα?
Επισκέπτης
Ναι αλλά η σκόνη της γιαγιάς κάνει για κότες κι όχι για κοκκότες!εκτος απο τις ψειρες , θα παρω σκονη μαζι μου, και καποιος εγραψε οτι δεν πουλανε πλεον , εχει η γιαγια μου που ριχνει σις κοτες θα την παρω μαζι μου ηδια χρηση κανουν.
Εκτός κι αν πηδήξεις την τριχωτή τύπισσα σε κανένα κοτέτσι, οπότε οι όποιες μουν*ψειρες θα γίνουν κοτόψειρες
Τέσπα www.paidiatros.gr/index.php?cid=9&id=568&st=2]ρίξε εδώ[/url] μια ματιά.
ΟΚ προσπαθώ να σε καταλάβω, αλλά η προσωπική σου ασφάλεια πρέπει να είναι πάνω από την καύλα. Στην τελική κι εγώ ήθελα να είχα μια τράπεζα και να ήμουν Σίλβιο, όμως μια και δε γίνεται, συμβιβάζομαι....αλλα ειπαμε κριση ....
maturelover2013
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 14
- Like
- 70
- Πόντοι
- 11
Εγώ πάντως το πιο τριχωτό παραμύθι που έχω δει είναι της προέδρου.αλλά εκεί πάς άλλου.bbw Κατάσταση.
Επισκέπτης
...τριχωτο μουνι και πανι...2 σε ενα..ψάχνω για τριχωτό μουνί, αφάνα αν γίνεται, δεν με ενδιαφέρει τοσο η ηλικια της κοπελας. Οποιος ξερει ας απαντησει θα το εκτιμουσα πολυ , κυριως σε μπουρδελο ( λόγω κρίσης) .
Επισκέπτης
Καλά εσύ το πήγες πολιτικά το ζήτημα
Μάλλον θα έχεις να την δείς πάρα πολύ καιρό φίλε SPEED, εκτός καί αν μιλάμε γιά άλλη γυναίκα.
Για την ιδια μιλαμε φιλτατε!
Τα γουστα μας μαλλον ειναι εκ δια μετρου αντιθετα!
Λοιπόν, και ότι είχα σκοπό να το παραθέσω στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα. Τριχωτό, φυσιολογικό μουνί έχει η μιλφογκράνυ Ρωξάνα από Έλης 3 και σπανιότερα βρίσκεται και στο Διδυμου 27. Πρόκειται για ένα μουνί αξύριστο, κανονικό τριχωτό, αλλά όχι απεριποίητο. Θεωρώ ότι αν κάποιος έχει βαρεθεί να γαμάει μουνιά ξυρισμένα η Ρωξάνα είναι ό,τι πρέπει αρκεί κανείς να αποδεχτεί ότι γαμάει μία φιλότιμη μιλφογκράνυ και όχι πιπίνι.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Η εν λόγω Ρωξάνα κάνει και κανονικό λεσβιακό με τις άλλες θειτσες εκεί ,,(50ε το ντουο).Τωρα λειπει μαλλον διακοπες. Αλλο παλαιο τριχο-αιδοιοειδές (!) γκιλφ ειναι η Αγαπη: παλια Περγ 1 , Τροφ 13 κλπ, τελευταία νομιζω Καλυμνου 48 δεξιά/ πάνω
Διαγραμμένο μέλος 192644
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
εχει πολλες θειτσες στο Ελλης 3 τυπε που κανουν λεσβιακο;;; λενε τιποτα εχεις εμπειρια;;;Η εν λόγω Ρωξάνα κάνει και κανονικό λεσβιακό με τις άλλες θειτσες εκεί ,,(50ε το ντουο).Τωρα λειπει μαλλον διακοπες. Αλλο παλαιο τριχο-αιδοιοειδές (!) γκιλφ ειναι η Αγαπη: παλια Περγ 1 , Τροφ 13 κλπ, τελευταία νομιζω Καλυμνου 48 δεξιά/ πάνω
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 663K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις