You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Που πάμε με αυτές τις γυναίκες ρε παιδιά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 48
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Sorry αν πήγαινε προσωπικά το σχόλιο, ήταν για την άποψη. Δεν νομίζω ότι οι γυναίκες καλουπάρονται έτσι και μια τέτοια αντίληψη είναι λαβή για κώτσο
Ναι, αλλά από ποιά;Κι αυτή είναι αντίληψη που δεν την αναφέρεις στις γυναίκες...ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ...
Επισκέπτης
fleshforfantasy,
"Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ..."
Ενα ατομο, ας πουμε μια γυναικα μπορει να ειναι σωστη (τι ειναι σωστη?) αλλα η ιδιοτητα της σωστης εχει ημερομηνια ληξης.
Συνηθως διαρκει λιγο. Μετα παυει αν ειναι σωστη για σενα η ειναι σωστη για καποιον αλλο.
Επισης, ακομα και σε σωστη γυναικα μπορεις να δωσεις τα παντα, δεν εχω αντιρριση, π.χ. (ενα χοντροκομμενο παραδειγμα)
ας πουμε να της δωσεις/χαρισεις 10 Porsche Cayenne S, δεν τρεχει και τιποτα, ΠΟΤΕ ομως μην δωσεις πολυ εμπιστοσυνη.
Τοτε καηκες, και το χειροτερο, το προκαλεσες μονος σου.
Συγγνωμην αν το προηγουμενο ποστ μου ηταν καπως ειρωνικο η αστοχο.
"Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ..."
Ενα ατομο, ας πουμε μια γυναικα μπορει να ειναι σωστη (τι ειναι σωστη?) αλλα η ιδιοτητα της σωστης εχει ημερομηνια ληξης.
Συνηθως διαρκει λιγο. Μετα παυει αν ειναι σωστη για σενα η ειναι σωστη για καποιον αλλο.
Επισης, ακομα και σε σωστη γυναικα μπορεις να δωσεις τα παντα, δεν εχω αντιρριση, π.χ. (ενα χοντροκομμενο παραδειγμα)
ας πουμε να της δωσεις/χαρισεις 10 Porsche Cayenne S, δεν τρεχει και τιποτα, ΠΟΤΕ ομως μην δωσεις πολυ εμπιστοσυνη.
Επισκέπτης
Misprint: Μετα παυει αν ειναι σωστη
should read as: Μετα παυει να ειναι σωστη
should read as: Μετα παυει να ειναι σωστη
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
????????...
:o :o
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
fleshforfantasy,
Δεν εξέλαβα ειρωνικά το ποστ...κάθε άλλο...Έχω αναφέρει σε άλλο thread ότι όσο περνάει ο καιρός, όλο και λιγότερη εμπιστοσύνη δείχνω σε γυναίκες, όχι τόσο από δικά μου παθήματα (δεν έχω καεί τόσο...) όσο από παθ΄ξματα φίλων και γνωστών...Έχω φρικάρει με αυτά που έχω δει...Φυσικά, όταν λέμε για προσφορά, δεν εννοούμε Porsche και τέτοια, εκεί πλειοδοτούν άλλοι, αλλά για προσφορά σχέσης, και πάντα με επιφύλαξη...Τις μεγαλύτερες νίλες τις παθαίνουν όσοι περιστρέφουν την ύπαρξή τους γύρω από μία γκόμενα κι ίταν φάνε τη φόλα δε μπορούν να επιστρέψουν σε cool ρυθμούς...Τονίζω, για ακόμη μία φορά, ότι πρέπει να αποδείξει πολλά η γκόμενα (αυτές έχουν βγάλει πλέον το κακό όνομα και είναι με την πλάτη στον τοίχο), για να λάβει ανταπόκριση...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Laplace μαγκιά οι τούρκοι ε? χαχα
το μεγαλύτερο λάθος σε κάθε αγώνα είναι η ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ του αντιπάλου. Και οι σχέσεις ανδρών με γυναικών στην πραγματικότητα είναι μια αδυσώπητη μάχη καθημερινή. Για την επικράτηση στα σημεία και στην τελική κατάσταση. Αν υποτιμήσεις τον αντίπαλο από την αρχή έχεις χάσει. Επίσης απαραίτητο είναι να γνωρίζεις και να μαθαίνεις τον αντίπαλο σου συνέχεια. Ποτέ φυσικά δε θα τον μάθεις 100% και ειδικά αν μιλάμε για γυναίκα. Να σημειώσετε ότι αυτές ξέρουν να κρύβουν ή να δείχνουν όπως θέλουν τα αισθήματα - συναισθήματα τους αντίθετα από τους άντρες (και τα τρανς άντε να βάλω και τις νέες κατηγορίες...!)