countVronsky
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
"το δε πικροτερον του θανατου γυνη εστί..." Εκκλησιαστης
Αυτα ειναι στημενα τα τηλεφωνηματα κατα πλειοψηφια (το ξερω απο φιλο μου που δουλευε στο κουςκους, παλιοτερα στη δρουτσα και τωρα στη μπαρμπα)καλα οχι οτι δεν υπαρχουν και νουμερα
Μονο σε μασατζιδικα παει η μπαιτ απ οσ ξερω.......(τωρα ποιος χαλαει τα θρεντ μου λετε???????? παλι εγω θα φταιω????????)
εν τω μεταξυ γραφουμε σε θρεντ......σχολιαζετε......δε γραφουμε (η μπαιτ δηλαδη εγω χλωμο να μη γραψω καπου )παλι σχολιαζετε!!!!
Οχι ρε κομη,
σιγα να μη γυρισουν πισω, θα γραψουν στα αρχιδια τους και το σαιτ και ολους μας
και ποιος θα μηνει πισω να δινει καλες πληροφοριες? :'( :'( :'( :'( :'(
Περαν ολων αυτων... γιατι δεν διοργανώνει το bourdela.com ενα Wedding Tour στο Κιεβο? Να ξεπλυνουμε την ηττα του δημαρχου της Ζαχαρως? Φυσικα θα στειλουμε την creme de la creme των μελων του site...
Kαι τα όσα γράφουν στα γυναικεία φορουμ είναι και κείνα όλα στημένα;
Όλες οι γυναίκες σήμερα σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και όλες κρύβουν μία κατίνα μέσα τους, δυστυχώς ακόμα και αυτές που υποτίθεται ότι είναι σοβαρές.
Φίλε Todok , ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ αν εξ αρχής αντιμετωπίσουμε γυναίκα με σοβαρότητα, χωρίς να έχει αποδείξει τίποτα...Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
Φίλε Todok , ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ αν εξ αρχής αντιμετωπίσουμε γυναίκα με σοβαρότητα, χωρίς να έχει αποδείξει τίποτα...Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ...
αχαχαχαχα...!!!τα εχουν γαμησει ΟΛΑ..
ζητανε-ζητανε -δεν δινουν τπτ και ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ..
Ξυλο και λιθοβολισμό...
Επρεπε να ζούσαν ανατολή που η αλλη παντρευτηκε απο ερωτα και την σκότωσε το χωριο(προχθες το ειδα-τουρκία)με λιθοβομισμό..
"Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ..."
fleshforfantasy εισαι κατω απο 25 ετων? Αν οχι, συλλυπητηρια.
"Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ..."
fleshforfantasy εισαι κατω απο 25 ετων? Αν οχι, συλλυπητηρια.