Νέα

Που πάμε με αυτές τις γυναίκες ρε παιδιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
"το δε πικροτερον του θανατου γυνη εστί..." Εκκλησιαστης

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Στημένα είναι τα τηλέφωνήματα αλλά έχουν μια δόση αλήθειας. Δε μπορεί να έχουν κάθε μέρα από 5 τηλεφωνήματα!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα τ οτι δεν εγραψα καν σε αυτο το τοπικ... κ διερωταστε γιατι κ με σχολιαζετε... παλι εμενα θα καταστησει ως αιτια καταστροφης των σοβαροτατων συζητησεων σας? :rolleyes:

κ οχι κυριε κομη δεν πηγαμε στα μπουρδελ κλαμπς... ημαστε αρρωστα κ πηγαμε για υπνο :(

καρρυ ον... ηταν μια απλη μικρη παρεμβαση... γιατι το θεμα ειλικρινα δεν μου προξενει ενδιαφερον για να γραψω :P καθε τρεις κ λιγο μας φταινε οι ελληνιδες.

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
ok then happy recovery! περαστικα! και δεν ειναι "κυριε κομη" ειναι "κομη" η κυριε Βρονσκυ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τσακω ενα φερερο ροσε τωρα μπαιτ και μοκο :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
μη χασετε και δεν απαντησετε..

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Περαν ολων αυτων... γιατι δεν διοργανώνει το bourdela.com ενα Wedding Tour  στο Κιεβο? Να ξεπλυνουμε την ηττα του δημαρχου της Ζαχαρως? Φυσικα θα στειλουμε την creme de la creme των μελων του site...

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Αυτα ειναι στημενα τα τηλεφωνηματα κατα πλειοψηφια (το ξερω απο φιλο μου που δουλευε στο κουςκους, παλιοτερα στη δρουτσα και τωρα στη μπαρμπα)καλα οχι οτι δεν υπαρχουν και νουμερα :P

Εγω ξέρω άλλους που πληρώνονται για να περνουν τηλ σε τέτοιες εκπομπές και να λένε οτι μαλακία τους έρθει

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Μονο σε μασατζιδικα παει η μπαιτ απ οσ ξερω.......(τωρα ποιος χαλαει τα θρεντ μου λετε???????? παλι εγω θα φταιω????????)

εν τω μεταξυ γραφουμε σε θρεντ......σχολιαζετε......δε γραφουμε (η μπαιτ δηλαδη εγω χλωμο να μη γραψω καπου :2funny: )παλι σχολιαζετε!!!!

Μα ρε παιδιά ΝΤΡΟΠΗ!!!! :cheesy:

Μη τα χώνετε στη Νίτσα, τώρα που αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της...

Αν μη τι άλλο, μαθαίνουμε και καμιά 'λεξούλα' απο τις πικάντικες που ΜΟΝΟ η μικρή φιλόμουσος γνωρίζει.....

:2funny: :2funny:

Νίτσα, μη πτοείσαι, συνέχα...

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
6
Οχι ρε κομη,
σιγα να μη γυρισουν πισω, θα γραψουν στα αρχιδια τους και το σαιτ και ολους μας
και ποιος θα μηνει πισω να δινει καλες πληροφοριες?  :'( :'( :'( :'( :'(

Τοτε θα δωσουν ορκο Ιερο και Απαραβιαστο στον Κοκκινο Γλομπο οτι θα γυρισουν πισω στην Πατριδα ειτε μονοι ειτε με Αιχμαλωτες...

rouli

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Περαν ολων αυτων... γιατι δεν διοργανώνει το bourdela.com ενα Wedding Tour  στο Κιεβο? Να ξεπλυνουμε την ηττα του δημαρχου της Ζαχαρως? Φυσικα θα στειλουμε την creme de la creme των μελων του site...

μαζι και την creme brulee...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Kαι τα όσα γράφουν στα γυναικεία φορουμ είναι και κείνα όλα στημένα;

Όλες οι γυναίκες σήμερα σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και όλες κρύβουν μία κατίνα μέσα τους, δυστυχώς ακόμα και αυτές που υποτίθεται ότι είναι σοβαρές.

Φίλε Todok , ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ αν εξ αρχής αντιμετωπίσουμε γυναίκα με σοβαρότητα, χωρίς να  έχει αποδείξει τίποτα...Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις  ΤΑ ΠΑΝΤΑ... :)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Φίλε Todok , ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ αν εξ αρχής αντιμετωπίσουμε γυναίκα με σοβαρότητα, χωρίς να  έχει αποδείξει τίποτα...Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις  ΤΑ ΠΑΝΤΑ... :)

Μεγάλη κουβέντα είπες Φλες!! Συμφωνώ απολύτως.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

+100

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
εγω εχω αλλη απορια..!!καλο το θεματακι..!!που παμε με αυτες τις γυναικες???ασ μην τα  ρισχνουμε παντα στις ελληνιδες σχεδον παντου υπαρχουν τα ιδια χαλια...!!εμενα αυτο που με απασχολει ειναι οτι οι περισοτερες σημερα κοιτανε πως να καμπαρωσουνε καποιον που να χει λεφτα και να κανουνε μαζι του παιδια και ζωη χαριασαμενη..δηλαδη χαθηκε ο ερωτας???καποτε παντρεοντουσαν απο ερωτα!!τωρα??
κοιτω καθημερινα στον δρομο ζευγαρια και με πιανουν τα γελια γιατι βλεπω παλικαρια 2 μετρα με χοντρες και κατι καγκουρες με μουναρες!!! (εξερουνται οι λεφταδες και οι κοιλαραδες γνωστος ο λογος που ειναι οι γκομενες μαζι τους)..τελικλα ισχυει αυτο που λεει ο λαος οτι 2 ωρεα κεφαλια δεν χωρανε στο ιδιο μαξιλαρι?!!!! αχ θα μας φατε την ψυχη ατοιμες...!!

Επισκέπτης
"Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ..."
fleshforfantasy εισαι κατω απο 25 ετων? Αν οχι, συλλυπητηρια.

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
τα εχουν γαμησει ΟΛΑ..
ζητανε-ζητανε -δεν δινουν τπτ και ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ..
Ξυλο και λιθοβολισμό...
Επρεπε να ζούσαν ανατολή που η αλλη παντρευτηκε απο ερωτα και την σκότωσε το χωριο(προχθες το ειδα-τουρκία)με λιθοβομισμό..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
τα εχουν γαμησει ΟΛΑ..
ζητανε-ζητανε -δεν δινουν τπτ και ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ..
Ξυλο και λιθοβολισμό...
Επρεπε να ζούσαν ανατολή που η αλλη παντρευτηκε απο ερωτα και την σκότωσε το χωριο(προχθες το ειδα-τουρκία)με λιθοβομισμό..
αχαχαχαχα...!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρεγμενη σανιδα..!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
"Οι σωστές γυναίκες, φίλοι, δεν απαιτούν ΤΙΠΟΤΑ, και με τον τρόπο τους σε κάνουν να θέλεις να τους δώσεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ..."

Συμφωνώ

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

είμαι πάνω από 25, άρα...  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom