Εχοντας ζησει 4 απο τα ομορφοτερα χρονια της ζωης μου στην Γηραια Αλβιωνα και εχοντας ασχοληθει με το θεμα της ομοφυλοφιλιας υπο το πρισμα ανθρωπολογικων-κοινωνιολογικων ερευνων, θα πω το εξης, δεν πιστευω οτι η Ελλαδα εχει περισσοτερους ομοφυλοφιλους ανθρωπους, απλα η Ελλαδα εχει περισσοτερους ομοφυλοφιλους ανθρωπους που δεν εχουνε βγει απο το ντουλαπι. Οταν ο ομοφυλοφιλος ανδρας αποκαλειται αισχρως "πουστρα, πουστης κτλ" και η ομοφυλοφιλη γυναικα απλα κυριαρχει στις φαντασιωσεις μας ως το τριτο προσωπο σε πιο πικαντικες πλευρες της ζωης μας, αλλα απο την αλλη αν δουμε 2 κοριτσια να κρατιουνται χερι χερι θα αρχισουν τα σχολια αμεσως.
Και απο τα 2 Βρετανικα πανεπιστημια που εχω περασει τα LGB societies, ηταν τα societies με τα πιο πολλα μελη, και οχι γιατι ολα τα μελη ηταν ομοφυλοφιλοι ανδρες, ομοφυλοφιλες γυναικες ή αμφιφυλοφιλοι αλλα ηταν και μελη οσοι υποστηριζουν τα δικαιωματα αυτων των ανθρωπων. Χαιρομουν παρα πολυ οταν εβλεπα ομοφυλα ζευγαρακια να περπατανε χερι χερι και να πηγαινουν μαζι σε μαγαζια χωρις να σχολιαζονται (τουλαχιστον οχι με εμφανη και εντονο τροπο) απο τους τριγυρω τους και χαιρομουν για τον απλουστατο λογο, οτι αυτοι οι ανθρωποι δεν θα μεγαλωσουν καταπιεζομενοι να κρυβουν τα θελω τους και το ποιοι ή ποιες ειναι για τα ματια του κοσμου και την "καθως πρεπει και καλα" κοινωνια (γαμω την κοινωνια μου), δεν θα εχουν ψυχολογικα προβληματα, θα ειναι ισοτιμα μελη της κοινωνιας και εξισου παραγωγικα.
Καπου ειχα διαβασει, θα την ψαξω την ερευνα και αν την βρω θα την ανεβασω, οτι το ποσοστο ομοφυλοφιλιας σε καθε πληθυσμο κυμαινεται περιπου στο 11%.