Νέα

Πού νομίζετε ότι...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
τυπε το ευχης εργον θα ητανε να επεφτε σε ολο το πουσταριο γραβατα και να καθαριζε ο τοπος μια και καλη.μην ξεχνας τα πουσταρια κανουν πουστιες,γιατι θελουν και αυτοι αγορια για την παρτυ τους.

τι λες ρε μαλάκα! :headbang:
καλά λέει ο βύζος! :rockon: :rockon: :rockon:

Ευχής έργον θα'ταν να'χουμε εδώ τους περισσότερους πισωγαργαλιάρηδες για να μας αναλογούν περισσότερα πουλέν. :tits2:

πες τα ρε βύζο! :rockon: :rockon: :rockon:

ένα φιλαράκι έλεγε κάποτε:
[move]
"καλά που όλοι οι όμορφοι είναι πούστηδες να γαμάμε και μεις οι άσχημοι"! :dancing: :dancing: :dancing:[/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
σπαστικια οπως παντα σε ποια ηλικια το κολησες?
Εγω οταν ημουν νηπιο μου τους ειπαν πουστηδες,σε ενοχλει?
γτ να με ενοχλει...?
εγω απλα συμφωνησα με τον χιλλοβερ...
εσενα γτ σε ενοχλησε αυτο?

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Sinnerman πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα ? Από προσωπικές
παρατηρήσεις ,από λεγόμενα άλλων ,από μελέτες ,απο τι ? Στην
Μεγάλη Βρεττανία επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ γκέϋ ,βλέπε Ελτον Τζών.Οπότε μάλλον πρέπει να είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των
γκέϋ ,αφου κατάφεραν να επηρεάσουν την πλειοψηφίατου
εκλογικού σώματος της Βουλής τους και περασαν αυτό το νόμο.
Τυπε αστο πως εχω εγω αυτη την γνωμη,εσυ πες μας την δικη σου αν εχεις

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Sinnerman πως έχεις βγάλει αυτό το συμπέρασμα ? Από προσωπικές
παρατηρήσεις ,από λεγόμενα άλλων ,από μελέτες ,απο τι ? Στην
Μεγάλη Βρεττανία επιτρέπεται ο γάμος μεταξύ γκέϋ ,βλέπε Ελτον Τζών.Οπότε μάλλον πρέπει να είναι μεγαλύτερος ο αριθμός των
γκέϋ ,αφου κατάφεραν να επηρεάσουν την πλειοψηφίατου
εκλογικού σώματος της Βουλής τους και περασαν αυτό το νόμο.

Καλά κι εμείς δεν πάμε πίσω... :dancing:

Ταξιδιωτικός οδηγός Τήλου για gay ζευγάρια

Πολλοί δήμαρχοι δήλωσαν ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουν γάμους ομοφύλων αλλά κανένας μέχρι στιγμής δεν τήρησε την υπόσχεση του. [size=12pt]Η εξέλιξη αυτή υπήρξε τροχοπέδη σε πολλούς οικογενειακούς προγραμματισμούς gay ζευγαριών[/size] που δεν έβλεπαν την ώρα να γίνουν και επίσημα ζευγάρι με σφραγίδα δημάρχου ή έστω αντιδημάρχου. Και ενώ δεν φαινόταν καθόλου φως στην άκρη του τούνελ [size=12pt]ήρθε ο δήμαρχος Τήλου να ταράξει ευχάριστα τα νερά των gay[/size]. Ο Δήμαρχος Τήλου αποδέχτηκε το αίτημα δυο gay ζευγαριών και τόνισε ότι οι γάμοι τους θα είναι καθ’όλα νόμιμοι. Εκτός όμως από τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, υπάρχει κάτι βαθύτερο στην απόφαση αυτή και όλοι οι δήμαρχοι απομακρυσμένων νησιών θα πρέπει να πράξουν το ίδιο. [size=12pt]Έτσι θα δημιουργηθεί ένα νέο κύμα από τουρίστες με την ονομασία «Γαμοτουρίστες» [size=12pt]οι οποίοι θα κατακλύσουν την Τήλο και όλα τα άλλα νησιά για να παντρευτούν τον μέχρι πρότινως παράνομο αγαπημένο τους[/size]. Εκατομύρια gay ζευγάρια από όλοι την Ελλάδα θα κατευθύνονται προς τα νησιά αυτά, βοηθώντας έτσι την τοπική οικονομία δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε τομείς εστίασης και αγροτουρισμού.

Έχω πεθάνει στο γέλιο λέμεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
τι λες ρε μαλάκα! :headbang:
καλά λέει ο βύζος! :rockon: :rockon: :rockon:

πες τα ρε βύζο! :rockon: :rockon: :rockon:

ένα φιλαράκι έλεγε κάποτε:
[move]
"καλά που όλοι οι όμορφοι είναι πούστηδες να γαμάμε και μεις οι άσχημοι"! :dancing: :dancing: :dancing:[/move]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bowing-036.gif
respect-040.GIF
URL]]

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Τυπε αστο πως εχω εγω αυτη την γνωμη,εσυ πες μας την δικη σου αν εχεις
Sinnermann η στατιστική είναι θέμα γνώμης ?
Το αν σου αρέσει μια γκόμενα ,είναι θέμα γνώμης .
Το αν έχει πιο πολλούς ομοφυλόφιλους η Αγγλία ,από εμάς ,η όχι ,δεν είναι κάτι το προφανές.
Στη Μυκονο πάντως οι Αγγλοι γκέϋ είναι πιο πολλοί από τους Ελληνες.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Νομιζω οτι το ιδιο περιπου ποσοστο ομοφυλοφιλιας υπαρχει σε ολον τον κοσμο. Απλα σε κοινωνιες οπου ειναι κατακριτεο ο κοσμος κρυβεται. Σε πιο απελευθερωμενες κοινωνιες ο κοσμος εκφραζει ελευθερα την σεξουαλικοτητα του. Μπορει να μην μας αρεσουν οι gay, αλλα ειναι δικαιωμα τους να κανουν οτι θελουν στο κρεβατι τους. Φυσικα ομως απαιτειτε μια στοιχειωδης αξιοπρεπεια στην συμπεριφορα τους οταν δεν ειναι μονοι τους.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλά κι εμείς δεν πάμε πίσω... :dancing:

Ταξιδιωτικός οδηγός Τήλου για gay ζευγάρια

Πολλοί δήμαρχοι δήλωσαν ενδιαφέρον να πραγματοποιήσουν γάμους ομοφύλων αλλά κανένας μέχρι στιγμής δεν τήρησε την υπόσχεση του. Η εξέλιξη αυτή υπήρξε τροχοπέδη σε πολλούς οικογενειακούς προγραμματισμούς gay ζευγαριών που δεν έβλεπαν την ώρα να γίνουν και επίσημα ζευγάρι με σφραγίδα δημάρχου ή έστω αντιδημάρχου. Και ενώ δεν φαινόταν καθόλου φως στην άκρη του τούνελ [size=12pt]ήρθε ο δήμαρχος Τήλου να ταράξει ευχάριστα τα νερά των gay[/size]. Ο Δήμαρχος Τήλου αποδέχτηκε το αίτημα δυο gay ζευγαριών και τόνισε ότι οι γάμοι τους θα είναι καθ’όλα νόμιμοι. Εκτός όμως από τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, υπάρχει κάτι βαθύτερο στην απόφαση αυτή και όλοι οι δήμαρχοι απομακρυσμένων νησιών θα πρέπει να πράξουν το ίδιο. [size=12pt]Έτσι θα δημιουργηθεί ένα νέο κύμα από τουρίστες με την ονομασία «Γαμοτουρίστες» [size=12pt]οι οποίοι θα κατακλύσουν την Τήλο και όλα τά άλλα νησια για να παντρευτούν τον μέχρι πρότινως παράνομο αγαπημένο τους[/size]. Εκατομύρια gay ζευγάρια από όλοι την Ελλάδα θα κατευθύνονται προς τα νησιά αυτά, βοηθώντας έτσι την τοπική οικονομία δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας σε τομείς εστίασης και αγροτουρισμού.

Έχω πεθάνει στο γέλιο λέμεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλοκαίρι διακοπές στην Τήλο ρεεεεεεε!

ξυπνάτε: όλα τα πουστράκια (ουπς σόρι λουκ-γκέι) έχουν φίλες σούπερ ντούπερ γκομενάκια ή και κουμπάρες!

Φανταστείτε ένα νησί τίγκα στις μουνίτσες που το πιο "αρσενικό" θα είναι σαν κι αυτούς:
:S :S :S

Συνημμένα

• gay photo.jpg
    gay photo.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Sinnermann η στατιστική είναι θέμα γνώμης ?
Το αν σου αρέσει μια γκόμενα ,είναι θέμα γνώμης .
Το αν έχει πιο πολλούς ομοφυλόφιλους η Αγγλία ,από εμάς ,η όχι ,δεν είναι κάτι το προφανές.
Στη Μυκονο πάντως οι Αγγλοι γκέϋ είναι πιο πολλοί από τους Ελληνες.
Δωσε την στατιστικη που αναφερεσε να την δω.
Μυκονο δεν παω,δεν ξερω

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Νομιζω οτι το ιδιο περιπου ποσοστο ομοφυλοφιλιας υπαρχει σε ολον τον κοσμο. Απλα σε κοινωνιες οπου ειναι κατακριτεο ο κοσμος κρυβεται. Σε πιο απελευθερωμενες κοινωνιες ο κοσμος εκφραζει ελευθερα την σεξουαλικοτητα του. Μπορει να μην μας αρεσουν οι gay, αλλα ειναι δικαιωμα τους να κανουν οτι θελουν στο κρεβατι τους. Φυσικα ομως απαιτειτε μια στοιχειωδης αξιοπρεπεια στην συμπεριφορα τους οταν δεν ειναι μονοι τους.
Φυσικα και ειναι δικαιωμα τους δεν αντιλεγω

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Συνημμένα

• smilie_ban_006.gif
    smilie_ban_006.gif
    18,3 KB · Εμφανίσεις: 17

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Δωσε την στατιστικη που αναφερεσε να την δω.
Μυκονο δεν παω,δεν ξερω
βρες στο ιντερνετ τα γκέϋ μπαρ στην Μ.Βρεττανία ,και τα γκέϋ μπαρ στην Ελλάδα .Που έχει
περισσότερα ,αναλογικά με τον πληθυσμό ? Μην περιμένεις να σου δώσω την απάντηση .Αυτή είναι η
λύση του ερωτήματος του θρέντ σου ,αν την πώ δεν θα έχει πια ενδιαφέρον.(Αλλωστε δεν την ...ξέρω.Ας κάνει κάποιος άλλος την ερευνα.Δεν είμαι γκέϋ ,ούτε
μπάϊ .Αυτό που ξερω είναι οτι στο Λονδίνο μπορείς
να τα φτίαξεις με ωραία ρωσσίδα φοιτήτρια.Οι Ρωσσοι μαφιόζοι στέλνουν τις κόρες τους να σπουδάσουν στο Λονδίνο,δυστυχώς όχι στην Αθήνα .Μεγάλε πέσε την
στις Ρωσσιδούλες και άσε τους γκέϋ .Δεν σου είναι
αναγκαίοι )

OP
OP
sinnerman

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
βρες στο ιντερνετ τα γκέϋ μπαρ στην Μ.Βρεττανία ,και τα γκέϋ μπαρ στην Ελλάδα .Που έχει
περισσότερα ,αναλογικά με τον πληθυσμό ? Μην περιμένεις να σου δώσω την απάντηση .Αυτή είναι η
λύση του ερωτήματος του θρέντ σου ,αν την πώ δεν θα έχει πια ενδιαφέρον.(Αλλωστε δεν την ...ξέρω.Ας κάνει κάποιος άλλος την ερευνα.Δεν είμαι γκέϋ ,ούτε
μπάϊ .Αυτό που ξερω είναι οτι στο Λονδίνο μπορείς
να τα φτίαξεις με ωραία ρωσσίδα φοιτήτρια.Οι Ρωσσοι μαφιόζοι στέλνουν τις κόρες τους να σπουδάσουν στο Λονδίνο,δυστυχώς όχι στην Αθήνα .Μεγάλε πέσε την
στις Ρωσσιδούλες και άσε τους γκέϋ .Δεν σου είναι
αναγκαίοι )
Ρε τυπε τα εχεις ανακατεψει,μου λες εσυ εμενα να την πεσω σε ρωσσιδουλες?Τι σχεση εχει αυτο?με ξερεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom