Νέα

Που να αφήσω το σκυλάκι μου?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kotsakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Καλημερα παιδες!Θα ηθελα να ρωτησω κατι μηπως και ξερει κανεις απο εσας.Σε 2 βδομαδες φευγω για εξωτερικο μονιμα και θελω να αφησω το σκυλακι μου γιατι εκει που νοικιασα σπιτι δεν δεχονται σκυλια και επιπλεον για να το παρω μαζι μου ειναι 750ευρο το εισητηριο.Εχω επικοινωνησει με καποιες φιλοζωικες αλλα δυστυχως τιποτα......Μηπως εχει κανενας καμια ιδεα που μπορω να αφησω το σκυλι μου??

o palios

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τι σκυλι ειναι?(βασικο)
να το χαρισεις?
να το αφησεις για φιλοξενια?

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τι ράτσα είναι και πόσο ετών;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
πάντως μην το αφ΄σηεις σε κανένα αφγανο-πάκη... το βλέπω το σκυλάκι σε στιφάδο βέρσιον...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βάλε καμμιά αγγελία σε εφημερίδα ότι το χαρίζεις θα πρότεινα...

Αλλά... πώς θα αποχωριστείς το ζώο σου έτσι; Πού θα το αφήσεις, σε ποιόν; Στον πρώτο τυχόντα που θα πάρει τηλέφωνο για την αγγελία;

Δε γίνεται να βρεις σπίτι κάπου που να τα δέχονται;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
νοιαζεσαι κ για τα ζωα ξαφνικα?
ναι απο χομπι τα τρωνε, σουργελο.

Πωπω μποωφόρ πρωινιάτικο-Δευτεριάτικοοο. Γιατί καλε;  :think:

Να σου πω, σκέφτηκα κάτι. Κάθε φορά που θα σε παραθέτω να πίνεις ένα πλήρες ποτήρι νερό. Ε;  :happy:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Πωπω μποωφόρ πρωινιάτικο-Δευτεριάτικοοο. Γιατί καλε;  :think:

Να σου πω, σκέφτηκα κάτι. Κάθε φορά που θα σε παραθέτω να πίνεις ένα πλήρες ποτήρι νερό. Ε;  :happy:

ναι εγω φταιω ρε φπ.

*το σκυλι απο που το πηρες? απο εκτροφειο? δεν μπορεις να ρωτησεις εκει ή τον εκπαιδευτη του?

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Κατι σε ανευθυνοτητα μου κανει ο τυπος...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Κατι σε ανευθυνοτητα μου κανει ο τυπος...

δε θα το λεγα ετσι ελαφρα τη καρδια γκαμπα.
δεν παει στην παραδιπλανη πολη, αλλα σε αλλη χωρα. δεν ξερεις τι παιχτηκε, κ τελικα αποφασιζει να φυγει. κ δεν το εγκατελειψε απλα στο δρομο, ψαχνει να δει τι θα κανει.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
γκουκλάρησε λιγάκι και θα βρείς μπολικα ξενοδοχεία σκύλων αλλα θα σου κοστίσει αρκετά φιλαράκι.
το 94-96 αν θυμάμαι καλά που άφηνα το δικό μου μου ράβανε ένα κουστουμάκι μούρλια.
:2funny: :2funny:

βελβ . δεν πιστεύω να σου φάγανε το μπισικλέτο? και ξεσπάς στο .........μαγνήτη :rockon: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δε θα το λεγα ετσι ελαφρα τη καρδια γκαμπα.
δεν παει στην παραδιπλανη πολη, αλλα σε αλλη χωρα. δεν ξερεις τι παιχτηκε, κ τελικα αποφασιζει να φυγει. κ δεν το εγκατελειψε απλα στο δρομο, ψαχνει να δει τι θα κανει.

μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες.....
κατσε να δουμε και τι θα μας πει οταν ξανασυνδεθει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
νοιαζεσαι κ για τα ζωα ξαφνικα?
ναι απο χομπι τα τρωνε, σουργελο.

ναι νοιάζομαι για τα ζώα .. αφού ακόμη δέχομαι να κυκλοφορούν κάτι σαν και σένα...

και όσο από το αν τα τρώνε από χόμπυ ή όχι στα ριπαπά μου.. δεν είναι δα και αποκλεισμένοι στο Μεσολλόγι που τρώγανε ποντίκια... αμα δεν βρίσκουνε εδώ δουλειά και τροφή να γυρίσουνε στα μέρη τους... αλλά συγνώμη ξέχασα εκεί τα έχουν φάει όλα τα σκυλιά...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ειναι 20 ευρω τη μερα σε πανσιον σοβαρη, αλλα δεν παιζει να το δεχτουν για παντα.

Πρεπει να παει για υιοθεσια.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ναι νοιάζομαι για τα ζώα .. αφού ακόμη δέχομαι να κυκλοφορούν κάτι σαν και σένα...

και όσο από το αν τα τρώνε από χόμπυ ή όχι στα ριπαπά μου.. δεν είναι δα και αποκλεισμένοι στο Μεσολλόγι που τρώγανε ποντίκια... αμα δεν βρίσκουνε εδώ δουλειά και τροφή να γυρίσουνε στα μέρη τους... αλλά συγνώμη ξέχασα εκεί τα έχουν φάει όλα τα σκυλιά...

Μη γαμηθει το θεμα με μαλακιες, ο ανθρωπος ρωτησε κατι συγκεκριμενο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γκουκλάρησε λιγάκι και θα βρείς μπολικα ξενοδοχεία σκύλων αλλα θα σου κοστίσει αρκετά φιλαράκι.
το 94-96 αν θυμάμαι καλά που άφηνα το δικό μου μου ράβανε ένα κουστουμάκι μούρλια.
:2funny: :2funny:

βελβ . δεν πιστεύω να σου φάγανε το μπισικλέτο? και ξεσπάς στο .........μαγνήτη :rockon: :2funny: :2funny:

τα ξενοδοχεια ζωων νομιζω πως ειναι μια προσωρινη λυση, οχι για κατι μονιμο οπως θελει αυτος.

*ναι εγω φταιω κ σπαμαρω. ok.

δεχεσαι? δεχεσαι να κυκλοφορουν ζωα σαν εμενα? καλα κατουρα κ λιγο σαπιε.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.702
Πόντοι
4.125
Αναλαμβάνω με ............ προυποθέσεις!!!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

Παντως τα Αφγανια εχουν εναν εξαιρετο σκυλο,πραγματικα θαυμα της φυσης
 Τον Αφγανικο Λαγωνικο,ενα "ταζι" πραγματικα εξαιρετο!!!!

Αντιστοιχα οι Πακιστανοι εχουν εξαιρετους λυκοθηρες και τσοπανοσκυλα

Ετσι για να ξερουμε τι λεμε

Επισκέπτης
Μου εδωσε ιδεα ο τυπος. Θα ανοιξω πανσιον σκυλων. Θα "φιλοξενω" τα ζωα οποιων δεν μπορουν να τα κρατησουν για οσο διαστημα χρειαστει, με αντιτιμο φυσικα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μου εδωσε ιδεα ο τυπος. Θα ανοιξω πανσιον σκυλων. Θα "φιλοξενω" τα ζωα οποιων δεν μπορουν να τα κρατησουν για οσο διαστημα χρειαστει, με αντιτιμο φυσικα.

Ο καθενας με την μαλακια του εδω μεσα.

Καλα γαμησια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom