τρέχει φιλαράκο...
Αμα δηλώσεις γκόμενα γαμιόλα και βγεις πουστρόνι ρασοφόρος θα φας μπόλικες..........
Ποιος ρασοφόρος gay; Εδώ μιλάμε για εν γένει διοργανωτές(-τριες) παρτούζας που κραδαίνουν το λάβαρο της ανωνυμίας.
τρέχει φιλαράκο...
Αμα δηλώσεις γκόμενα γαμιόλα και βγεις πουστρόνι ρασοφόρος θα φας μπόλικες..........
Ψάξε για ένα θρεντάκι που έλεγε για κάτι παρτουζίτσες ( ; ; ) στα ΒΠ, ποιος (ποιες) το οργάνωσαν, ποιοι έλεγαν ότι θα συμμετέχουν κ.λπ.
Μετά, παριστάνουμε τις παρθένες.
καλα ηρθε και ειπε καλησπερα σας ειμαι απο το μπουρδελα και θελω να μου κανετε το κρεβατι?
αν δεν γουσταρει καποιος να συναντηθει με αλλον απο το νετ δεν τον υποχρεωνει κανενας ουτε ερχεται σπιτι του,δικαιωμα του ειναι. εξαλλου με το να πεις που μενεις δεν τρεχει και τιποτα.
βγαλε ονοματα στη φοραΠοιος ρασοφόρος gay; Εδώ μιλάμε για εν γένει διοργανωτές(-τριες) παρτούζας που κραδαίνουν το λάβαρο της ανωνυμίας.
Προφανώς δεν μπορείς να διακρίνεις την πλάκα από τα σοβαρά.
Eιναι κακο που διοργανωνουν παρτουζες?..
Ή μηπως ζηλευετε που δε πηγατε?..
Ε αυτο λεω κι εγω..που ειναι το κακο?
με το ζορι δεν παει κανενας αν γουσταρουν καλα κανουν.
καλα ρε θαλεια ηρθε ο ανθρωπος σπιτι σου και τιν εδιωξες ετσι..... τι αγενεια ειναι αυτη.....
Δεν είχε προσκομίσει μάλλον καταΪφια για το εθιμοτυπικό ή λέλουδα,για αυτό τον μπανάρισε
Καλημερα συναδελφοι και ρεμαλια... δεν πρεπη καποι στιγμη
να πουμε και που μενουμε μπορει με καποιον καποιος να ειναι γειτονας
εγω μενω μεταμορφωση αθηνα στην οδο χλοης..........
εσύ πρέπει να είσαι ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ. δεν μασ λές και το νούμερο????
καλα ρε θαλεια ηρθε ο ανθρωπος σπιτι σου και τιν εδιωξες ετσι..... τι αγενεια ειναι αυτη.....
Καλημερα συναδελφοι και ρεμαλια... δεν πρεπη καποι στιγμη
να πουμε και που μενουμε μπορει με καποιον καποιος να ειναι γειτονας
εγω μενω μεταμορφωση αθηνα στην οδο χλοης..........
Ρε φίλε, σε ποιο σπίτι είσαι, αυτό με την άσπρη πυλωτή? Είμαι παρακάτω κι έχω ξεμείνει απο λεφτά και βενζίνη, μου ανοίγεις λίγο?
εγω θα παω να φαμε το βραδι.τι φαγητο εχεις σημερα?