Δεν έχω τόπο δεν έχω ελπίδα δεν θα με χάσει καμιά πατρίδα . . .
Δεν πανε καλα τα κουλουρια?
Δεν έχω τόπο δεν έχω ελπίδα δεν θα με χάσει καμιά πατρίδα . . .
Δεν πανε καλα τα κουλουρια?
Εγραψε ο Νίο...
Εγω ειμαι Β.Π., περισσοτερα δε λεω...
έτσι ώστε όταν θέλει να μας τσακώσει καμία αστυνομία να μην κουράζεται ιδιαίτερα.
Δεν αντιλέγω.Nομίζεις ότι είναι τοοόσο δύσκολο ΑΝ πραγματικά θέλουν, να μάθουν ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ θέλουν για τον οποιονδήποτε?
Είμαι 100% σίγουρος ότι ΟΛΕΣ οι i.p. είναι αποθηκευμένες και τσεκαρισμένες... αφού το Forum με τόσες πληροφορίες που διακινούνται στην ουσία ελεύθερα, είναι ένα καλοστημένο honeypot...... και πολλοί ανάμεσά μας ΔΕΝ είναι τυχαίοι χρήστες ;)
Δεν αντιλέγω.
Απλά να μην τρέχουν σε εισαγγελείς για εντάλματα και τα λοιπά
Επίσης, μιας και έχει αναφερθεί πρόσφατα, αν κάποιος θέλει να μας κάνει μήνυση να μας βρίσκει άμεσα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του...
ρε θα μας συλλαβουν ολους...
Εμένα πάντως, όταν κάποιος έκανε το ΛΑΘΟΣ να προσπαθήσει να με ψαρώσει με pm, βρίζοντας κλπ.. του έδωσα να καταλάβει το λάθος του... αφ' ενός επειδή ΔΕΝ χαμπαριάζω από απειλές κ τσαμπουκάδες... κι αφετέρου γιατί μπορεί ο καθένας να ισχυρίζεται ότι θέλει... αλλά τελικά, πολλοί από μας ΔΕΝ είμαστε τυχαίοι... όλο και κάποιες άκρες έχουμε... άσε που υπάρχουν Υπηρεσίες όπως π.χ. οι Εσωτερικές Υποθέσεις... αλλά και άλλες Αρχές... γουστάρουν με τα 1000 να χώνονται και να εξυχνιάζουν "περίεργες" καταστάσεις εκβιασμών κλπ... γι' αυτό... καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι!
Από τότε λοιπόν, ζήτησε συγνώμη και δεν με ξαναενόχλησε. Ευτυχώς, για το καλό του... ΔΕΝ μ' αρέσει να γίνομαι κακός ;)
Πάντως αν η γυναίκα του αδερφού σου δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα για να μην της λείψει τίποτα και η μεγάλη ζωή, είναι μεγάλη μαλακία. Τώρα η επαρχία έχει τα πάντα αλλά το κυριότερο καλύτερο επίπεδο ζωής. Οχι σαν κι εμάς που βράζουμε εδώ στο ζουμί μας. Αν οι λόγοι είναι οικονομικοί ή βιοπορισμού τότε δεν μπορώ να το κριτικάρω. Πάντως του εύχομαι να βρει το δρόμο του και να κάνει την καλύτερη επιλογή για την οικογένειά του.