Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Ρε γαμώτο θα απαντήσεις ή να φύγω? Εδώ είναι ίντερνετ, δεν είναι παίξε γέλασε
Δεν τον έδιωξα. Ήπιε το καφεδάκι του και έφυγε.
Τώρα αν είναι ασυνέπεια να κάνεις πλάκα με φίλους και γνωστούς...Τότε ναι είμαι ασυνεπής. Το παραδέχομαι.
Ασυνεπής ελλεεινίδα.
Το τί κάνουν οι άλλοι δεν με αφορά και δεν θεωρώ ότι η παρτούζα είναι ή δεν είναι σοβαρό θέμα. Το συγκεκριμένο thread πάντως ήταν ένα αστείο γενικότερα. Τώρα αν κάποιοι ψάχνουν και το πήραν στα σοβαρά...δεν φταίω εγώ.
Φιλάκιαααααααααααααααααααα
Sorry, αλλά το σωστό είναι "Εδώ ρε μαλακισμένο είναι ιντερνετ δεν είναι παίξε γέλασε"Ρε γαμώτο θα απαντήσεις ή να φύγω? Εδώ είναι ίντερνετ, δεν είναι παίξε γέλασε
Καλημερα συναδελφοι και ρεμαλια... δεν πρεπη καποι στιγμη
να πουμε και που μενουμε μπορει με καποιον καποιος να ειναι γειτονας
εγω μενω μεταμορφωση αθηνα στην οδο χλοης..........
Καλα ρε, ολοι Αθηναιοι εισαστε εδω μεσα? Πως την αντεχετε αυτη την πολη ?
Μενω σ' ενα ορεινο χωριο 350 κατοικων της επαρχιας Καλαβρυτων και Αιγιαλειας. Δουλευω σε μια παραλιακη πολη της Αχαιας και το εξοχικο μου ειναι στα συνορα των νομων Αχαιας - Αρκαδιας.
Καλα ρε, ολοι Αθηναιοι εισαστε εδω μεσα? Πως την αντεχετε αυτη την πολη ?
Nομίζεις ότι είναι τόοσο δύσκολο ΑΝ πραγματικά θέλουν, να μάθουν ΑΜΕΣΑ, ΟΤΙ θέλουν για τον οποιονδήποτε?
Είμαι 100% σίγουρος ότι ΟΛΕΣ οι i.p. είναι αποθηκευμένες και τσεκαρισμένες... αφού το Forum με τόσες πληροφορίες που διακινούνται στην ουσία ελεύθερα, είναι ένα καλοστημένο honeypot...... και πολλοί ανάμεσά μας ΔΕΝ είναι τυχαίοι χρήστες ;)
Ναι το ξέρω ότι κανουν ωραίες συναυλίες σε κείνα τα μέρη.Θυμάμαι μια φορά στα Τριπόταμα σε ένα μπαρ,είχε ''συναυλία'' ο Μάριος ''αγκου'' και ''κυριές μου το εκατό'' ο BLACKMAN
εγω ειμαι δικηγορος!! με φωναξε κανεις??Μιας και τελευταία φανερώνουμε όλο και πιο πολλές απο τις προτιμήσεις μας, αν τα ξυρίζουμε/αν γαμάμε κώλους/και πολλά άλλα, και παράλληλα συζητάμε και για προσωπικά στοιχεία πρότεινω όλοι να δώσουμε τα παρακάτω....
-Ονοματεπώνυμο
-Διεύθυνση κατοικίας και τηλέφωνο
-ΑΦΜ
-ΑΔΤ
-Δηλωθέν εισόδημα και άλλα περιουσιακά στοιχεία στην εφορία
έτσι ώστε όταν θέλει να μας τσακώσει καμία αστυνομία να μην κουράζεται ιδιαίτερα.
Επίσης, μιας και έχει αναφερθεί πρόσφατα, αν κάποιος θέλει να μας κάνει μήνυση να μας βρίσκει άμεσα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του
[move] [/move]
Και μένω Ηράκλειο Κρήτης
Πολύ εύλογη αποριά!!!!Απλα Θελω να δω... Ποιοι πανε πιο συχνα σε Μπουρδελα ?
Οι Κατοικοι του κεντρου η των Προαστιων ?
η καυλα δεν εχει περιοχη...αυτα ειναι μλκς!
Πολύ εύλογη αποριά!!!!
Όλοι όσοι θέλουν καμάρι μου,λες να πάει με τις περιοχές!!!!