Και ένα φιλαράκι μου έδωσε δώρο για πλάκα ένα καλσόν σε μια κοπέλα στον δρόμο και του λέει με τη μία αυτή:"θες να πάμε στο ξενοδοχείο σου να σου πάρω μια πίπα";
Τοτε τουλαχιστον συνεφερε η Ρουμανια
Με ενα καλσον πιπα?
Και ένα φιλαράκι μου έδωσε δώρο για πλάκα ένα καλσόν σε μια κοπέλα στον δρόμο και του λέει με τη μία αυτή:"θες να πάμε στο ξενοδοχείο σου να σου πάρω μια πίπα";
εμ ετσι ειναι...τα ξερω απο πρωτο χερι αυτα μιας και σου γραφω απο ρουμανια αυτη την στιγμη ;)...αλοι νομιζουνε οτι σε αυτα τα μερη ειναι παραδεισος..αλλα υπαρχει πολυ φτωχεια και αρωστεια...και ειναι να τους λυπασαι (μερικους..πραγματικα αυτα που βλεπω καθημερινα με κανουν και εκτιμω παρα πολλα πραγματα...εγω το χω πει οτι με τοσα πολλα που εχω δει και μεχρι να φυγω απο δω πανω γραφω ανετα βιβλιο..Ναι για τη Σόφια μιλάω πάντα.Όνομα απο το μαγαζί δεν θυμάμαι,αλλά ήταν πολύ σκυλέ φάση...Και να σκεφτείς οτι είμασταν παιδιά..Φαντάσου δηλαδή πόσο πιο προχωρημένα πράγματα υπάρχουνΕίχαμε πάει εκδρομή με το παν/μιο το 2003.Τώρα δεν ξέρω τι παίζει πάνω.Πάντως όταν πήγαμε θυμάμαι ότι δίναμε πλαστικές σακούλες(σαν αυτές απο τα σούπερ μάρκετ)για να περάσουμε τα σύνορα χωρίς να μας ελέγξουν...Και ένα φιλαράκι μου έδωσε δώρο για πλάκα ένα καλσόν σε μια κοπέλα στον δρόμο και του λέει με τη μία αυτή:"θες να πάμε στο ξενοδοχείο σου να σου πάρω μια πίπα";Πολύ φτώχεια παιδιά...
ναι αλλα αυτα γινοντουσαν και στην ρουμανια αλλα καποτε οχι τωρα το 1994-96-97...Τοτε τουλαχιστον συνεφερε η Ρουμανια
Με ενα καλσον πιπα?
Κάτι έχει ακουστεί για πουτάνες και μπριζόλες στα Βόρεια Προάστεια..Ψάξε το παλιό Φόρουμ
Εγω ειμαι της γνωμης οτι στους μισους απο εδω για να μην πω παραπανω μεσα σε τοσο κοσμο ουτε καν θα κελα'ι'δησει ο κουκος...
Αλλά όλοι εκ του ασφαλούς το παίζουμε "προοδευτικοί και ανοιχτοί" και κατηγορούμε τη "συντηρητική Ελλάδα που είναι πίσω". Λες και εμείς δεν αποτελούμε μέρος της αλλά είμαστε από το Ουζμπεκιστάν.
Σόρυ ρε μάγκες αλλά εγώ δεν είδα τίποτα προοδευτικό σε αυτό το βίντεο...Και οι Ρωαμάιοι έκαναν πολυ πιο ποιοτικά όργια αλλά δεν τους λες και προοδευτικούς!
ʼσε που οι συνθήκες υγιεινής είχαν κάτι από μεσαιωνική πόλη τον καιρό της πανούκλας...
Πολλή αηδία, ελάχιστη καύλα κατ' εμέ...
+1
( Αν και για τους Ρωμαίους θα διαφωνήσω.....)