Νέα

Που γίνονται τέτοια πάρτυ;!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billaras22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και ένα φιλαράκι μου έδωσε δώρο για πλάκα ένα καλσόν σε μια κοπέλα στον δρόμο και του λέει με τη μία αυτή:"θες να πάμε στο ξενοδοχείο σου να σου πάρω μια πίπα";

:2funny: :2funny: :2funny:Τοτε τουλαχιστον συνεφερε η Ρουμανια :2funny: :2funny:
Με ενα καλσον πιπα?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Ναι για τη Σόφια μιλάω πάντα.Όνομα απο το μαγαζί δεν θυμάμαι,αλλά ήταν πολύ σκυλέ φάση...Και να σκεφτείς οτι είμασταν παιδιά..Φαντάσου δηλαδή πόσο πιο προχωρημένα πράγματα υπάρχουν:)Είχαμε πάει εκδρομή με το παν/μιο το 2003.Τώρα δεν ξέρω τι παίζει πάνω.Πάντως όταν πήγαμε θυμάμαι ότι δίναμε πλαστικές σακούλες(σαν αυτές απο τα σούπερ μάρκετ)για να περάσουμε τα σύνορα χωρίς να μας ελέγξουν...Και ένα φιλαράκι μου έδωσε δώρο για πλάκα ένα καλσόν σε μια κοπέλα στον δρόμο και του λέει με τη μία αυτή:"θες να πάμε στο ξενοδοχείο σου να σου πάρω μια πίπα";Πολύ φτώχεια παιδιά...
εμ ετσι ειναι...τα ξερω απο πρωτο χερι αυτα μιας και σου γραφω απο ρουμανια αυτη την στιγμη ;)...αλοι νομιζουνε οτι σε αυτα τα μερη ειναι παραδεισος..αλλα υπαρχει πολυ φτωχεια και αρωστεια...και ειναι να τους λυπασαι (μερικους..πραγματικα αυτα που βλεπω καθημερινα με κανουν και εκτιμω παρα πολλα πραγματα...εγω το χω πει οτι με τοσα πολλα που εχω δει και μεχρι να φυγω απο δω πανω γραφω ανετα βιβλιο..

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:Τοτε τουλαχιστον συνεφερε η Ρουμανια :2funny: :2funny:
Με ενα καλσον πιπα?
ναι αλλα αυτα γινοντουσαν και στην ρουμανια αλλα καποτε οχι τωρα το 1994-96-97...
τωρα καρφι δεν της κεγεται αν εισαι αλληνας η οχι...τις περισοτερες..

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για ελλαδα δεν νομιζω να γινονται τετοια κολπα..(εκτος ισως απο prive φασεις) :headbang:
ειναι  δεδομενο οτι σαν λαος ειμαστε πουριτανοι.. :uglystupid:
γερμανια ολλανδια παντως υπαρχουν clubs στα οποια γινονται τετοια και καλυτερα..
τα γνωστα swingers clubs.βεβαια οι κοπελες δεν ειναι επαγγελματιες.
ειναι απλα ζευγαρια που γουσταρουν να αλλαζουν παρτενερ... :dancing:
και ενα Link για του λογου το αληθες:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Κάτι έχει ακουστεί για πουτάνες και μπριζόλες στα Βόρεια Προάστεια..Ψάξε το παλιό Φόρουμ :)

Μπριζολες ειδαμε πουτανες δεν ειδαμε!!!!!!!!

Επονται
Σουσι με ασιατισες
Πιτσες με Ριμανες εεε Ρουμανες
Ταμπουλε με κοπελες για χορο της κοιλιας
Γκουλας με Τσεχες
κλπ κλπ κλπ   

ΥΓ οι μπριζολες συνοδευονται καλύτερα μα Βραζιλιανες και οι Ρωσιδες δεν ειναι για φαγητο ειναι για evening drink 

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Παίδες όσο αφορά τη φτώχεια, πρέπει να είναι πραγματικά δραματικά τα πράγματα στις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ. Γι' αυτό όσοι μπορούν φεύγουν για αλλού. Μιλούσα με κοπέλα από Πολωνία που μου έλεγε ότι ένας καλός μηνιαίος μισθός, αντιστοιχεί στο ποσό των 250 ευρώ!!! Τώρα ο Thanoss που αν κατάλαβα καλά ζει Ρουμανία και ξέρει σίγουρα περισσότερα ας μας πει αν αυτό είναι αλήθεια ή όχι. Γιατί μου φαίνεται υπερβολικό. Μόνο 250 ευρώ;

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
DIMO σε πληροφορώ ότι έχω φίλο απο την Πρώην Γιουγκοσλαβία ο οποίος τέλειωσε Μηχανολόγος Μηχανικός και δουλεύει στην αντίστοιχη ΔΕΗ στα Σκόπια και ξέρεις τι μισθό παίρνει;;; 300? :) και ξέρεις τι κάνει για να μπορεί να ζει αξιοπρεπώς;Έχει κανονίσει με Έλληνες χωραφάδες και φέρνει άτομα απο εκεί για να δουλέψουν στα χωράφια..Από αυτήν τη δουλειά βγάζει γύρω στα 1000?/ μήνα και θεωρείται πάμπλουτος στον τόπο του!!Απίστευτη δυστυχία και μετά λέμε γιατί όλες οι γκόμενες από τέτοιες χώρες γίνονται πουτάνες;;;

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Εγω ειμαι της γνωμης οτι στους μισους απο εδω για να μην πω παραπανω μεσα σε τοσο κοσμο ουτε καν θα κελα'ι'δησει ο κουκος...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Εγω ειμαι της γνωμης οτι στους μισους απο εδω για να μην πω παραπανω μεσα σε τοσο κοσμο ουτε καν θα κελα'ι'δησει ο κουκος...

ειναι λιγο και θεμα τριβης. τις μια-δυο πρωτες φορες ισως, μετα ομως....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αλλά όλοι εκ του ασφαλούς το παίζουμε "προοδευτικοί και ανοιχτοί" και κατηγορούμε τη "συντηρητική Ελλάδα που είναι πίσω". Λες και εμείς δεν αποτελούμε μέρος της αλλά είμαστε από το Ουζμπεκιστάν.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
1ον)Δεν μου ετυχε να βρεθω ''μια-δυο'' φορες για να ξερω..
2ον)Μακαρι να ταν το προβλημα μας ως χωρα οτι ειμαστε πισω σε τετοια παρτυ...Κι αν ηταν αυτο ας μεναμε μια ζωη πισω!

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
το οτι η χωρα αντιμετωπιζει μεγαλυτερα προβληματα δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε πουριτανοι...
το οτι ειμαι και γω ελληνας δεν με εμποδιζει απο την αλλη να ειμαι λιγο πιο προχωρημενος σε καποια θεματα.
οποιος παλι ειναι περιεργος αν θα του σηκωθει αναμεσα σε τοσο κοσμο δεν εχει παρα να δοκιμασει...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Αλλά όλοι εκ του ασφαλούς το παίζουμε "προοδευτικοί και ανοιχτοί" και κατηγορούμε τη "συντηρητική Ελλάδα που είναι πίσω". Λες και εμείς δεν αποτελούμε μέρος της αλλά είμαστε από το Ουζμπεκιστάν.

Κάπως έτσι είναι...ας μη γενικεύουμε, γιατί υπάρχουν άτομα πολύ πρωχό και άλλα που μπορούσαν να ζουν στο 1800 και να μην το έπαιρναν χαμπάρι... :)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Σόρυ ρε μάγκες αλλά εγώ δεν είδα τίποτα προοδευτικό σε αυτό το βίντεο...Και οι Ρωαμάιοι έκαναν πολυ πιο ποιοτικά όργια αλλά δεν τους λες και προοδευτικούς!
ʼσε που οι συνθήκες υγιεινής είχαν κάτι από μεσαιωνική πόλη τον καιρό της πανούκλας...
Πολλή αηδία, ελάχιστη καύλα κατ' εμέ...

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Σόρυ ρε μάγκες αλλά εγώ δεν είδα τίποτα προοδευτικό σε αυτό το βίντεο...Και οι Ρωαμάιοι έκαναν πολυ πιο ποιοτικά όργια αλλά δεν τους λες και προοδευτικούς!
ʼσε που οι συνθήκες υγιεινής είχαν κάτι από μεσαιωνική πόλη τον καιρό της πανούκλας...
Πολλή αηδία, ελάχιστη καύλα κατ' εμέ...

+1

( Αν και για τους Ρωμαίους θα διαφωνήσω.....)

ksekavliara

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
+1

( Αν και για τους Ρωμαίους θα διαφωνήσω.....)

και γω θα συμφωνήσω:) δεν νομίζω οτι πρόκειται για "καύλα"...μάλλον πάρε κόσμε τρύπα και βάλε ότι βρεις ήταν:Ρ Τέσπα,οι απόψεις διίστανται..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom