billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
Φιλαρακια ειδα αυτο το βιντεακι απο ενα παρτυ στο και μου βγηκαν τα ματια! ξερει κανεις που αν γινονται τετοια παρτυ στη Ελλαδα??! δειτε το βιντεακι
αυτα δεν γινονται στην ελλαδα..!!με τιποτα..!!!Φιλαρακια ειδα αυτο το βιντεακι απο ενα παρτυ στο και μου βγηκαν τα ματια! ξερει κανεις που αν γινονται τετοια παρτυ στη Ελλαδα??! δειτε το βιντεακι
efthimi σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα όσο για το αν γίνονται τέτοια πάρτυ στην Ελλάδα,μην το γελάς.Σίγουρα γίνονται.Το θέμα είναι ποιοί έχουν πρόσβαση σ'αυτά και κατά πόσον βολεύει τους συμμετέχοντες να μαθαίνονται τέτοιες φάσεις;) Σκέψου το...
ʼλλωστε όλοι έχουν τις ίδιες φαντασιώσεις-ορέξεις-πέστο όπως θες τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική ακόμα και στην Ουγκάντα :Ρ
κοιταξε επειδη τα πραγματα εχουνε αλλαξει σε σχεση απο τοτε που ητανε ο αδερφος μου πριν χρονια....καποτε στα συνορα ρουμανια-βουλγαρια κολουσανε $$ στα τζαμια και ρουμανες βουλγαρες βγαζανε τις μπλουζες..thano αυτό που λες για τη Ρουμανία το είδα και εγώ στην Βουλγαρία και όχι μόνο με ζευγάρι αλλά με πολλά άτομα.Παρεΐστικο θα έλεγα θέαμα...Ήταν ένα "μπουζουξίδικο" όχι και πρώτης τάξης και μετά το τραγούδι οι τραγουδιάρες κατέβαιναν στα τραπέζια και όποιος έβγαζε τα περισσότερα $$ άρχιζαν δουλειά οι γκόμενες.Καλή φάση ήταν αν και παραήταν όλα φόρα παρτίδα
ποτε το ειδες?? τωρα προσφατα??? απο περιεργια σε ποια μπουζουκια? Σοφια?Σαφως,συμφωνω μαζι σου,ολοι θα γουσταραμε,εστω για μια φορα μια τετοια φαση.Αλλα και να γινονται θα ειναι σε εξαιρετικα κλειστο κυκλο οπου η προσβαση θα ειναι αδυνατη.Επισης αυτα φανταζομαι οτι θα γινονται απο ατομα μεγαλυτερα σε ηλικια,γυρω στα 35-40.Αλλα και παλι πιστευω οτι αν γινεται,θα γινεται καμια παρτουζα μονο με 5-6 ατομα το πολυ,και οχι οργιο σαν αυτο που ειδαμε..
Καλα μιλαμε αυτα ειναι οργια
και γω συμφωνω μαζι σου...αν γινοανται αυτα μονο σε prive καταστασεις σε σπιτια παρτουζες κ ετσι..!!ειδικα αν της κανεις λιωμα τις γκομενες η ττης δωσεις και λιγο χρτο..!!Σαφως,συμφωνω μαζι σου,ολοι θα γουσταραμε,εστω για μια φορα μια τετοια φαση.Αλλα και να γινονται θα ειναι σε εξαιρετικα κλειστο κυκλο οπου η προσβαση θα ειναι αδυνατη.Επισης αυτα φανταζομαι οτι θα γινονται απο ατομα μεγαλυτερα σε ηλικια,γυρω στα 35-40.Αλλα και παλι πιστευω οτι αν γινεται,θα γινεται καμια παρτουζα μονο με 5-6 ατομα το πολυ,και οχι οργιο σαν αυτο που ειδαμε..
Καλα μιλαμε αυτα ειναι οργια