You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού γαμήσατε πρώτη φορά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas27
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 656
- Εμφανίσεις 45K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Επειδη τα ζω απο 1ο χερι αν με πουν φασιστα τους γράφω στα πελε μου. Ειδικα οταν κανουν βαθυστοχαστες αναλύσεις περι μεταναστων και λοιπως δυνάμεων πεθαίνω στα γελια!!!!!τι τραβατε κι εσεις του κεντρου
;)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
επειδη περναω καθε μερα απο εκει εισαι ηρωας,τι να λεμε τωραΕπειδη τα ζω απο 1ο χερι αν με πουν φασιστα τους γράφω στα πελε μου. Ειδικα οταν κανουν βαθυστοχαστες αναλύσεις περι μεταναστων και λοιπως δυνάμεων πεθαίνω στα γελια!!!!!
;)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ακριβως φιλε.επειδη περναω καθε μερα απο εκει εισαι ηρωας,τι να λεμε τωρα
Ωχ λες να πλακώσουν εδω τα αναρχοαπλυτα και να μας σπαμάρουν το θεμα?
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
το γελας,μπα δεν νομιζω,θα δουνε το θεμα και θα το προσπερασουν,αλλωστε δεν γαμανεΑκριβως φιλε.
Ωχ λες να πλακώσουν εδω τα αναρχοαπλυτα και να μας σπαμάρουν το θεμα?
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
το γελας,μπα δεν νομιζω,θα δουνε το θεμα και θα το προσπερασουν,αλλωστε δεν γαμανε
Αιωνία η μνημη του, πολυ ομορρφο και βολικο ξενοδοχειο.στο plaza στην αχαρνων βραζιλιανα νεαρα...
Εχει κανα χρόνο+ που σφραγιστηκε.
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Πριν 3 χρόνια περίπου,Ταντάλου 8Α,μιά μαυρούλα.Όνομα δεν θυμάμαι,αλλά καλή φάση ήτανε και το αστείο της υπόθεσης ότι δεν ένιωσα καθόλου άγχος όταν μπήκε στο δωμάτιο.
Oταν τα εγραφες αυτα ειχες διασειση?Ιμουν τοσο χρθνωνν κι πηγα κιπερα κθλμ και μοκανε τσιμοθκι η κομινα κε μετα με λεοι θελψ να με γαμοισυΣ και τις εροικσσα ενα μπονθτζο κλπ
εκοι περα
Και τη δικη σου ποιος τη γαμαει?εγώ όπως και οι περισσότεροι άνδρες, την καλύτερη φίλη της μητέρας μου μια 40άρα παντρεμένη, επίσης την ίδια μέρα γάμησα και μια μουνάρα θεία μου, που είχε παντρευτεί τον πλούσιο γέρο θείο μου...
Αργότερα γαμούσα και κάτι ξαδέρφες μου και ένα πούστη στο σχολείο, στο στρατό την γυναίκα του διοικητή μου και τον λοχαγό που ήταν πούστης...
Τώρα γαμάω την γυναίκα του εργοδότη μου...
Σοβαρα τωρα, καλυτερα να κοψεις τις τσοντες με τις milf, σε επηρεαζουν πολυ.
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Πρώτη φορά <<γάμησα>> στην δευτέρα δημοτικού μια ξαδέρφη μου που ήταν 8 χρονών και εγώ 7!Δηλαδή δεν γάμησα ακριβώς αλλά είχαμε μια επαφή ερωτική σε συχνή βάση!Αργότερα έμαθα ότι την γάμησε και ένας ξάδερφος και οπότε καταλαβαίνεται τι κουμάσι είναι! Τώρα η ξαδέρφη το παίζει ανήξερη και οσία παρθένα! Κανονικό γαμήσι έκανα στα 18 στο μπουρδέλο Ξανθίππης 2 στην Αττική αλλά η πουτάνα κατάλαβε ότι ήμουν πρωτάρης και έφυγε στο 5λεπτο χωρίς να χύσω!
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Τα ίδια και εγώ με μια θεία η οποία κάνει τώρα την ανήξερη και την σοβαρή αλλά τότε μου την έπεφτε. Έχουμε περίπου την ίδια ηλικία.
Αλλά πρώτη φορά είχα πάει σε ένα ντέλο στην Μυλέρου αυτό που ηταν βαμένο ροζ. Εδώ και χρόνια είναι κλειστό. Στό τέλος πριν κλείσει έφερνε τραβέλια. Απέναντι ήταν ένα άλλο με την τσατσά Μαρκέλα όπου γίνονταν και παρτούζες μεταξύ αγνώστων.
Γάμησα μια τριανταπεντάρα περίπου Ελληνίδα και όταν τελείωσα μου λέει. Ωραίος θα σου γνωρίσω την κόρη μου έχετε ίδια ηλικία και θα γαμάς μάνα και κόρη.΄Θα σου αρέσει πάρα πολύ! Τότε εμφανίστηκε και ο πουστότσατσος και άρχισε να μου χαιδεύει τα αρχίδια όπως ντυνόμουν. Εγώ έπαθα πλάκα και όπου φύγει φύγει...
Το μπουρδέλο αυτό νομίζω ότι υπάρχει ακόμα σαν κτίριο σφραγισμένο. Αυτό πρέπει να έγινε στα τέλη δεκαετίας του 70.
Αλλά πρώτη φορά είχα πάει σε ένα ντέλο στην Μυλέρου αυτό που ηταν βαμένο ροζ. Εδώ και χρόνια είναι κλειστό. Στό τέλος πριν κλείσει έφερνε τραβέλια. Απέναντι ήταν ένα άλλο με την τσατσά Μαρκέλα όπου γίνονταν και παρτούζες μεταξύ αγνώστων.
Γάμησα μια τριανταπεντάρα περίπου Ελληνίδα και όταν τελείωσα μου λέει. Ωραίος θα σου γνωρίσω την κόρη μου έχετε ίδια ηλικία και θα γαμάς μάνα και κόρη.΄Θα σου αρέσει πάρα πολύ! Τότε εμφανίστηκε και ο πουστότσατσος και άρχισε να μου χαιδεύει τα αρχίδια όπως ντυνόμουν. Εγώ έπαθα πλάκα και όπου φύγει φύγει...
Το μπουρδέλο αυτό νομίζω ότι υπάρχει ακόμα σαν κτίριο σφραγισμένο. Αυτό πρέπει να έγινε στα τέλη δεκαετίας του 70.
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σπιτι μου ΣΚ στα 15 με γκομενακι συμμαθητρια...
Οι δικοι μου χωριο, στους δικους της ειπε οτι θα μεινει σε μια φιλη...
ρουχα βαζαμε μονο για να παραλαβουμε τα σουβλακια παραγγελια..
πανω στην καβλα μου πρεπει τη γαμησα σιγουρα πανω απο 10 φορες απο παρασκευη μεχρι κυριακη..
ωραιες εποχες... αντε να τις ξαναβρεις...
Οι δικοι μου χωριο, στους δικους της ειπε οτι θα μεινει σε μια φιλη...
ρουχα βαζαμε μονο για να παραλαβουμε τα σουβλακια παραγγελια..
πανω στην καβλα μου πρεπει τη γαμησα σιγουρα πανω απο 10 φορες απο παρασκευη μεχρι κυριακη..
ωραιες εποχες... αντε να τις ξαναβρεις...
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
Στα 15 με πουτανα και με σημαδεψε η καργιολα συναισθηματικα γιατι ηταν ξεπετα εγω δεν ηξερα οτι εχω μονο λιγο χρονο και εφυγε και με παρατησε εγω να εχω μεινει μαλακας γιατι δεν ειχα καταλαβει τιποτα... μετα απο αυτο φοβομουν να παω με γκομενα αλλα τελικα πηγα περασα γαματα και το ξεπερασα...αυτην την πουτανα οποτε την ξαναεβλεπα σε τσαρκες την κοιτουσα περιφρονητικα γελαγα και εφευγα..θα εμπαινα αλλη μια φορα να της ξεσκισω την μουναρα ετσι για να μαθει αλλα δεν ηθελα να παρει ουτε δραχμη απο μενα..παλιοκαρια
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ο τσατσος;Φυλης σε ενα μ εναν πουστη τσατσο ακομα τον βλεπω ντρεπομουν αλλα χαρη σε εναν φιλο ο οποιος μου πληρωσε και την ταριφα μπηκα 20 λεπτα εκανα και στο τελος μου τραβηξε μαλακια για να τελιωσο (ανγχος πολλυ)