Νέα

Πού γαμάνε οι 8000 πρόσφυγες της #manolada

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans86
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Πηγαίνοντας αρκετά συχνά στη Μανωλάδα για να βρεθώ δίπλα στους πρόσφυγες εργάτες γης και να σταθώ αλληλέγγυος μαζί τους , βρέθηκα και σε ένα άλλο πλήθος προβλημάτων – καταστάσεων που συντηρούνται – απορρέουν εξαιτίας του βασικού προβλήματος.  Την Κυριακή 28/04 , κατά την διάρκεια της πορείας από τη Μανωλάδα μέχρι το αστυνομικό τμήμα της Βάρδας (4klm περίπου) είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετούς πρόσφυγες – εργάτες γης.  Κάποια στιγμή ρωτάω έναν μπαγκλαντεσιανό συνοδοιπόρο  - ”Ρε φίλε , εσείς εδώ , που γαμάτε , υπάρχουν γυναίκες που τις πληρώνεται για να πάτε μαζί τους; ”  Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη:  - ”Υπάρχουν σπίτια , τα περισσότερα μέσα στα χωράφια , που έχουν γυναίκες και με 20 ευρώ πάμε”  Τον ρώτησα αν οι γυναίκες είναι ελληνίδες ή ξένες και μου απάντησε ότι υπάρχουν από όλο τον κόσμο ακόμα και ”chinese girls” όπως μου είπε χαρακτηριστικά !  Τον ρώτησα για το ποιος έχει τα σπίτια και τις γυναίκες και μου είπε ότι τα έχουν έλληνες , αλλά πολύ σπάνια πάνε οι ίδιοι και στο πόδι τους αφήνουν ρουμάνους και βούλγαρους ”γύφτους” !  Στην ερώτησή μου σε τι κατάσταση είναι οι γυναίκες μου απάντησε ότι δεν είναι όμορφες και ότι τις έχουν κλεισμένες – κλειδωμένες σε δωμάτια και ότι δεν βγαίνουν ποτέ έξω. Μου είπε ότι δεν μιλούν ποτέ και ότι δεν λένε ούτε όνομα , ούτε ψευδώνυμο. Είπε ακόμα ότι τα σπίτια δουλεύουν μέρα – νύχτα , όλες τις μέρες.  Την κουβέντα αυτή (με τις ίδιες διαπιστώσεις ) την έκανα και με άλλους πρόσφυγες και τις προηγούμενες και τις επόμενες μέρες.  Αυτό που ήταν όμως το διαφορετικό , ήταν ότι μου έδειξε προς το μέρος που ήταν ένα από τα σπίτια αυτά  ”να εκεί , μετά το ποτάμι , κανένα μισάωρο περπατώντας ” μου είπε.  Ξέρω από κουβέντες με τους πρόσφυγες , ότι οι καταυλισμοί τους είναι γεμάτοι από χαφιέδες – καρφιά και της αστυνομίας και των αφεντικών τους.  Και ρωτώ , είναι ποτέ δυνατόν να μη γνωρίζουν , αυτό που εγώ έμαθα με μια απλή ερώτηση ; Και αν γνωρίζουν , τι κάνουν ;  Το trafficking γυναικών είναι μεγάλη και πλούσια μπίζνα παγκοσμίως βέβαια , αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτός από ανήθικο είναι ΚΑΙ παράνομο.  Δεν έχω δει όμως , ούτε έχω ακούσει , καμιά καταδικαστική απόφαση , σε κανένα δικαστήριο , ούτε κανένα ΜΜΕ (μεγάλο ή μικρό ) να ασχολούνται καθόλου μα καθόλου με αυτό θέμα.  Δίπλα μας υπάρχει και κινείται ένας παράλληλος κόσμος – υπόκοσμος που με την ενοχή , για να μην πω με τις πλάτες του συστήματος , βγάζει χρήμα , διακινεί σκλάβους – σκλάβες , ναρκωτικά , εκμεταλλεύεται κορμιά και ψυχές, πλουτίζει και με αυτόν τον βρώμικο πλούτο καταφέρνει και μας εξουσιάζει.  Υ.Γ. 1. Τα νόμιμα ”σπίτια” στην περιοχή είναι 4 – 5 και σύμφωνα με το νόμο επιτρέπεται να δουλεύουν σε αυτά μέχρι 2 γυναίκες (σε αυτά προφανώς θα υπάρχει καλύτερο ”υλικό” και άρα θα τα επισκέπτονται μόνο οι ντόπιοι).  Υ.Γ. 2. Στην ερώτησή μου σε άλλον πρόσφυγα , τι κάνουν όταν δεν έχουν λεφτά , μου μίλησε για βιασμούς των μικρότερων και πιο αδύναμων συμπατριωτών τους ή άλλων εθνοτήτων.  Υ.Γ. 3. Τα κέρδη της επιχείρησης – επένδυσης του trafficking στην περιοχή της Μανωλάδας είναι τεράστια , αν αναλογιστεί κανείς τους 8000 μουσουλμάνους άνδρες , ηλικίας από 15 έως 45 ετών (σίγουρη πελατεία – μονοπώλιο).  Υ.Γ. 4. Θα ήθελα να σκεφτείτε λίγο και το ότι οι ντόπιοι αναπαράγουν την κοινωνική δομή και τις συνήθειες της κοινότητάς τους και στους πληθυσμούς των προσφύγων – σκλάβων. Άρα αυτά που παρακολουθούμε δεν είναι παρά η αντανάκλαση αυτών που συμβαίνουν εδώ.

τυποι μεγαλη μουφα πρεπει να ειναι το ρεπορταζ παντως.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
σιγά μην δίνουν ένα μεροκάματο για να γαμίσουν... αλλαξοκωλιές κάνουν και άμα ξεπέσει και καμμιά ξέμπαρκη δεκεξάχρονη της δίνουν και καταλβαίνει...

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
σιγά μην δίνουν ένα μεροκάματο για να γαμίσουν... αλλαξοκωλιές κάνουν και άμα ξεπέσει και καμμιά ξέμπαρκη δεκεξάχρονη της δίνουν και καταλβαίνει...
και εγω ετσι την κοβω τυπε.

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε εχεις ξεχασει που βρισκεσαι. Η τιμη για το μουνι που κριτικαρεται ή διαφιμιζετε εδω μεσα παει απο 20 ευρω το 10 λεπτο εως και 4-5 κατοσταρικα την ωρα και αυτο ισως γιατι εγω δε το ψαξει παραπανω.
Τωρα αν νομιζεις οτι το 20ρικο ειναι για τον μαυρο μεροκαματο, τα 150 που παιρνουν λιγο πολυ τα cg, τι ειναι για τον μεσο ελληνα που βρισκεται εδω μεσα;!

Οπως τα σκαει ο ασπρος για να γαμησει ετσι τα σκαει και ο μαυρος. Αλλαξοκωλιες ειναι για τους πισωγλεντηδες.

OP
OP
A

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
τι εγινε ρε προοδευτικα λαλιστατα  πουστρακια? δεν βλεπω να περνετε θεση.
πατε και τους βρισκετε στα χωραφια τους γαμιαδες σας? σας βολευει εκει να σας γαμανε τωρα?

τι εγινε ρε φασιστακια του κωλου? γιατι δεν μιλατε? φοβαστε να μην σας πιασει ο νεος νομος για ρατσισμο?
η νταβαδες τα κονομανε στον καμπο? καλα ειναι?

κολομαγκες του καφενειου,κομματακολσκυλα ολοι σας, παλιομπινιδες.
η ελλαδα πρωτα απο τους ελληνες ποναει και μετα απο τους πολιτικους,γιατι τους πολιτικους εσεις τους ψηφιζετε προβατα.

και επαναλαμβανω για 100000000000 φορα αυτο που λεω και δεν θα σταματησω να το λεω.

το 70% του ελληνικου λαου ειναι σαβουρα-λαμογια-παρτακηδες-πουστηδες-πουτανες-κλεφτες-απατεωνες-κολομπαραδες-πρεζονια-δολοφονοι-ληστες και οτι αλλο σκατα μπορει να ειναι καποιος σε αυτο τον κοσμο.

το 30% ειναι μονο υγειες κομματι,αλλα δυστηχως ειναι εγκλωβισμενο,δεν μπορει να κανει τιποτα.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
δεν υπαρχει περιπτωση να δινουν 20 ευρω για ενα γαμησι .....τα μεροκαματα τους ,τα παιρνει ο "αρχηγος" που τους εφερε ή τους εβαλε σε δουλειες και συνηθως ειναι ιδιας εθνικοτητας με αυτους που εχει αρκετα χρονια στην Ελλαδα.....αυτοι(οι λαθραιοι) παιρνουν το πολυ 10 ευρω την μερα και τα υπολοιπα πανε ντατζιλικι ......οτι ασχοληθηκαν τα ΜΜΕ για μια βδομαδα και μετα αφου ειδαν οτι εκει παιζει πολλα θεματα ,το αφησαν για να μην εκτεθουν που μας τα ειχαν πριξει με τις παπαρες περι εκμεταλλευσης και σκλαβοπαζαρων........τους τα ειπαν και οι τοπικοι αστυνομοι εκει και σταματησαν μαχαιρι τα ΜΜΕ τις ειδησεις περι μανωλαδας !!!!Αντι να κανουν ερευνα για την κατασταση που επικρατει εκει, κοιτουσαν μηπως κανενας επιστατης ηταν ΧΑ .......

Chris MacNeil

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
δεν υπαρχει περιπτωση να δινουν 20 ευρω για ενα γαμησι .....τα μεροκαματα τους ,τα παιρνει ο "αρχηγος" που τους εφερε ή τους εβαλε σε δουλειες και συνηθως ειναι ιδιας εθνικοτητας με αυτους που εχει αρκετα χρονια στην Ελλαδα.....αυτοι(οι λαθραιοι) παιρνουν το πολυ 10 ευρω την μερα και τα υπολοιπα πανε ντατζιλικι

Τυπε κατι μου λεει οτι η πηγη σου ειναι ταινιες τυπου "ματωμενα διαμαντια". Ναι, ζουν σε ομαδες, ναι καποιος εκανε την ολη οργανωση για να τους φερει, αλλα αιωνιο νταβατζιλικι καπως δυσκολο μου κανει και ειδικα γι αυτους που δουλευουν στα χωραφια. Εγω που χω τους ξενους να μαζευουν τις ελιες 2-3 φορες το χρονο μια χαρα κανονικο μεροκαματο παιρνουν και το ιδιο και οι ελληνες που χω γνωρισει. Αλλα και ετσι οπως τα λες να ειναι, ο νταβας αν τα παιρνει κου τους δινει κατι. Μουνι ειναι αυτο, φαι ειναι, στεγη ειναι, δε ξερω αλλα αμα ηταν ετσι σκετο θα τον σφαζαν επι τοπου. Ξενοι ειναι. Δεν υπαρχουν πουθενα ουτε επισημα ουτε ανεπισημα να χασουν κατι δεν εχουν.

Αλλα και ετσι ακριβως να ναι οπως τα λες, με 3 κατοσταρικα το μηνα, ενα 20αρικο δε περισσευει για γαμησι;! Πλακα μας κανεις;
Τι εχουν να τα δωσουν; Εφορια; Νερο; ΔΕΗ;

Τα αλλαξοκωλιδια μου κανουν για προπαγανδα ή απλα κακες φημες απο τυπακια που δεν εχουν τι αλλο να μισησουν στη ζωη τους και τις απλωνουν σα πανουκλα για να νιωσουν καλυτερα.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ότι νάνε...

Συνημμένα

• 559217_3967821812860_254881662_n.jpg
    559217_3967821812860_254881662_n.jpg
    53,1 KB · Εμφανίσεις: 25

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
standard!!!!αλλωστε οπως λενε οι ιδιοι οποιος φοραει την κελεμπια ειναι η πουτανα της εβδομαδας..καθε εβδομαδα κι αλλος...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πηγαίνοντας αρκετά συχνά στη Μανωλάδα για να βρεθώ δίπλα στους πρόσφυγες εργάτες γης και να σταθώ αλληλέγγυος μαζί τους
Αμα ειναι αλληλεγγυος ο τυπος με τους λαθρομεταναστες της Μανωλαδας να παρει καμμια δεκαρια στο σπιτι του και να τους θρεφει για να τους γλυτωσει απο τους "νταβαδες" Ελληνες. Μπορει επισης να κανει αυτος τη πουτανα ωστε να μην εχουν σεξουαλικα προβληματα και να τον γαμανε απο ολες τις τρυπες, γιατι αυτο νομιζω οτι ειναι ο κρυφος του ποθος...
Αρθρα και αναλυσεις του κωλου απο εραστες της ψωλης που δεν εχουν προβλημα σε καθε ευκαιρια να δυσφημουν την Ελλαδα και τους Ελληνες. Ξερετε παιδια, υπαρχει και αλλη λυση. Αμα δεν γουσταρουν την Ελλαδα καποιοι (αναρχοκομμουνια, αριστεραντζες των βορειων προαστιων, "δημοκρατες" βολεμενοι στο δημοσιο και ολο το συνταγματικο τοξο της μαλακιας) να πανε σε αλλη χωρα. Ο.Κ.? Οι δε αλλοδαποι γιατι δεν καθοντουσαν στη χωρα τους αφου περναγανε τοσο ωραια και ηρθανε εδω στη "ρατσιστικη" Ελλαδα που εκμεταλλευεται τους ανθρωπους και τους μετατρεπει σε δουλους για ενα κομματι ψωμι? Εγω βλεπω αντιθετως οτι ολοι εδω ερχονται για να μπουκαρουν. Οι μονοι λοιπον που "γκρινιαζουν" ειναι οι καμμενοι αναρχοκομμουνες που εχουν προβλημα με την Ελλαδα και τους Ελληνες. Εγω αλλοδαπους που εχω ρωτησει μου εχουν πει πως υπαρχει κριση μεν, λιγα μεροκαματα αλλα δεν αλλαζουν την Ελλαδα με τιποτα γιατι στη χωρα τους περναγανε 10 φορες χειροτερα. Το αν υπαρχει εκμεταλλευση στη Μανωλαδα να το δουν οι αρχες που κανουν τα στραβα ματια. Αν δηλαδη πλουτιζουν απο αυτη τη κατασταση καποια λαμογια μεγαλογαιοκτημονες, νταβαδες, επιορκοι αστυνομικοι και δημαρχοι δεν φταιει ο απλος Ελληνικος λαος που τον κατηγορουνε χωρις λογο. Ετσι, για να βαλουμε τα πραγματα στη σωστη τους διασταση.  

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μονο που γαμανε μας ενδιαφερει;Που χεζουν οχι;Που κατουρανε;
Φατε φραουλες!!!! :dancing:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Φυσικό λίπασμα τύπε είναι τα σκατά. Γι αυτό βγαίνουν τοσο νόστιμες...

Σκατά με φράουλες....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πηγη: Lifo <----- Ποιο προοδευτικοχιπστερακι πεθαινεις :grin:

Να ξερετε, οποιος φοραει στο κοινοβιο τα παντοφλακια, ειναι η "κοτα" του μηνα  :zfuck:

Pavlos83

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
skatomoutro

Τσεκαρισμενο και αληθές 

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.409
Πόντοι
6.515

στα χωραφια τουλαχιστον εχει απλετο χωρο και χωνευονται.
Στην Αθηνα ειναι το προβλημα. Αν θα πας στην πλατεια κλαθμωνος κοντα στα μαρμαρενια τοιχια του γκαραζ, βρωμαει κατουρλιλα :headbang:

sildenafil

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2012
Like
24
Πόντοι
1
Πηγη: Lifo <----- Ποιο προοδευτικοχιπστερακι πεθαινεις :grin:

Να ξερετε, οποιος φοραει στο κοινοβιο τα παντοφλακια, ειναι η "κοτα" του μηνα  :zfuck:

Κάτι ξέρει ο τύπος.....

Πριν λίγο καιρό σε μια εφημερία είχε έρθει Πακιστανός και τον συνόδευαν άλλοι 2 τύποι από τους οποίους ο ένας με γυναικεία ρόμπα και γυναικείες παντόφλες, όταν τους ρώτησα γιατί έτσι αυτός ο τύπος ( νόμιζα ήταν λούγκρα), μου είπαν ότι μένουν 10 άτομα σε ένα δυάρι και κάθε μήνα ένας από αυτούς κάνει την νοικοκυρά. Οι υπόλοιποι 9 του δίνουν κάθε μέρα το μεροκάματο που χάνει, και αυτός πλένει και μαγειρεύει, για να τα βρίσκουν έτοιμα όταν γυρνάνε οι υπόλοιποι. Γέλασα και όταν του έκανα σήμα ότι κάθεται και τον γαμάν, μου απάντησε όποιος θέλει ΝΑΙ....

άλλα ήθη άλλα έθιμα.....

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Παίζει να πούμε ότι η συνεύρεση να είναι παροχή από τους εργοδότες αντί χρημάτων;

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Γιατι εμεις χρόνια τωρα δε στηρίζουμε την παρα-οικονομία του αγοραίου ερωτα μεσα απο τη συμμετοχή μας στο όλο σύστημα, ακόμα και απο εδω?

Ποιος παίρνει απόδειξη απο μπουρδελο? Ποιος ζηταει?
Συντηρουμε μια σάπια κατασταση επειδή μας βολεύει. Καταγγελουμε τους χρυσαυγιτες, ενω υπάρχουν άλλοι τοσοι τσιφλικάδες που εκμεταλλεύονται τους μεταναστατες. Τσιφλικάδες ακομα και στην Αθηνα!
Ποσοι και ποσοι έχουν μεταναστρια καθαριστρια.
Ποσοι και ποσοι έλληνες κτηματιες φωναζουν μεταναστατες να τρυγησουν και να περιποιηθουν τα χωραφια τους.
Ποσες και ποσες επιχειρησεις εχουν μεταναστες υπαλληλους.
Και χωρις ΙΚΑ, ασφαλεια κλπ.
Εδω γεμισαμε πουτανες αλλοδαπες. Και τις προτιμουμε κιολας.
Ανακαλυψαμε τη Μανωλάδα! Εγω βλεπω χρόνια τωρα στο μπουρδελα κανεις δε μιλαει για την εκμεταλλευση των ιεροδουλων στο Μεταξουργειο... Μονο τις υπηρεσίες ξερουμε να πληρωνουμε μαυρα και να να τις κριτικαρουμε.
Καλοι υποκριτες είμαστε και εδω.

Οι μεταναστες μας μισουν. Ολοι τους.
Οι πουτανες το ίδιο. Ολες.
Αναγκαστικα είναι όλα.
Εγω είχα βγει με κοπελα απο στουντιο και μου είχε πει πανω στο κεφι... "τους Ελληνες ...θελω να τους φαω όσο πιο πολλα λεφτα μπορω... " και είπα και άλλα ωραια..που εν μερει τα καταλαβαίνω...
Μαρεσει που πολλοι ερωτεύονται κιολας...

Μια μαυρη οικονομια συντηρουμε και εδω...αλλα κανεις δε νοιαζεται.
Μαρεσει που βγαινουν κατι παλιοσκυλα σε ορισμενα πολιτικα thread και εξανιστανται με τους μισθους, την πολιτικη, το φασισμο, και δηθεν αριστερίζουν κλπ...και μετα γραφουν πληθος κριτικων...πως γαμησαμε κοπελες δινοντας μαυρα λεφτα στο συστημα.
Μη μιλας καθολου ρε μαλακα τοτε! κανε την τουμπεκα που εχεις και αποψη!

Μονο στο Φ104 είδα να δίνουν αποδειξη! Και εκει το ζήτησε ο πελάτης πρώτα!
Αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom