εγω δηλαδη τι να πω που ειχε μινει 24 ωρες το ποστ του αλλουνου που με ελεγε "ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΑ"...επρεπε να στειλω 100 πμ για να σβηστει και ο αλλος καταλαβε οτι παρακαλαω τους μοντς να τον τιμωρησουν...λες και λεει κατι το warn....Έτσι είναι, η ευαισθησία κάποιων είναι επιλεκτική.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι το ΛΑΟΣ; οέο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eskiya
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 308
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επομένως ο τοντοκ έχει δίκιο
Η ευαισθησία ορισμένων είναι πράγματι επιλεκτική.
cornholio έχεις να πεις κάτι όσον αφορά αυτό που λέει ο αρίωνας;
όχι κύριε δικαστά.
ειμαι αθώος!
τίποτε άλλο, ας με κρίνουν οι κύριοι ένορκοι....
Επισκέπτης
και μιλάμε τα 2/3 των μηνυμάτων του τα έχει αναλώσει στο να με προκαλεί και να λέει προσβλητικούς χαρακτήρες.Επομένως ο τοντοκ έχει δίκιο
Δεν ξερω αν οσον αφορα την δικια μου περιπτωση εγινε τυχαια..που η λογικη λεει απλα δεν το ειδε κανεις...αλλα οταν το κανω 4 φορες αναφορα για να σβηστει,στελνω πμ σε 4 μοντ κι εναν αντμιν και δεν περνω απαντηση για 24 ωρες τοτε τι να πω?Επομένως ο τοντοκ έχει δίκιο
ενας απ ολους νοιαστηκε κι ετσι σβηστηκε κι ετυχε αυτος να μπει 24 ωρες σχεδον μετα το συμβαν...αν δεν εμπενε δλδ ακομα εκει θα ηταν το ποστ?
όχι κύριε δικαστά.
ειμαι αθώος!
τίποτε άλλο, ας με κρίνουν οι κύριοι ένορκοι....
Όπως ενδεχομένως ξέρεις αγαπητό παλαιό (; ) μέλος ενδεδυμένο τη νέα σου ενδυμασία, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν υπήρξε ένα θέμα που ήταν αρκετά σοβαρό.
Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των μελών, θα βρεθείς προ (δυσάρεστης) εκπλήξεως
psaxnw δεν πιστεύω πια στο "τυχαίο"
Εν πάσει περιπτωσει, θίγω το θέμα μιας και χτες συνέβη κάτι ανάλογο σε άλλο θρεντ αλλα και σε μένα προσωπικά πριν 3 περίπου εβδομάδες. Δεν περιμένω να γίνει κάτι, απλά το αναφέρω για την τιμή των όπλων
μπορει να χεις και δικιο...εμενα αρχισε να μου βρωμαει οταν εστειλα πμ σε μοντς που αλλη φορα με την πρωτη βρισια στο δευτερολεπτο σβηναν το μηνυμα και πρασινιζαν τον χρηστη...μπαμ μπαμ...κι ενω ηταν εδω για πολλες ωρες και τα πμ μου ηταν 2-3 στον καθενα,ουτε καν απαντηση δεν εχω παρει ακομα και τωρα που εχουν περασει 2 μερες....και θα το πω καθαρα...παλι καλα που καθαρισε ο σονυ....Όπως ενδεχομένως ξέρεις αγαπητό παλαιό (; ) μέλος ενδεδυμένο τη νέα σου ενδυμασία, στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν υπήρξε ένα θέμα που ήταν αρκετά σοβαρό.
Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των μελών, θα βρεθείς προ (δυσάρεστης) εκπλήξεως
psaxnw δεν πιστεύω πια στο "τυχαίο"
Επισκέπτης
εγώ απλά ένα θα σας πω ότι η ανοχή σε μερικούς έχει δώσει δικαίωμα σε παλιά μέλη η και μέλη που ακόμα είναι μέσα στο site να έχουν συγκεντρώσει μερικά στοιχεία για να το δυσφημίσουν.
ακόμα και περιπτώσεις που άτομα προσπαθούν να συναντήσουν άλλα άτομα από εδώ για να τους την στήσουν για τσαμπουκά και ξύλο.
ακόμα και περιπτώσεις που άτομα προσπαθούν να συναντήσουν άλλα άτομα από εδώ για να τους την στήσουν για τσαμπουκά και ξύλο.
εγώ απλά ένα θα σας πω ότι η ανοχή σε μερικούς έχει δώσει δικαίωμα σε παλιά μέλη η και μέλη που ακόμα είναι μέσα στο site να έχουν συγκεντρώσει μερικά στοιχεία για να το δυσφημίσουν.
δε βάζεις κανα dvd Χ-Files να δείς καλύτερα?
έχω και ενα καλό γιατρό να σου συστήσω.
Επισκέπτης
εγώ έχω πάρει αρκετά email από άτομα εδώ μέσα η πρώην και είναι αμαρτία για μερικούς σαν εσένα να φύγουν μέλη, εδώ την πλάκα μας κάνουμε και τίποτα άλλο.δε βάζεις κανα dvd Χ-Files να δείς καλύτερα?
σε παρακαλώ κοίτα την δουλειά σου και μην ασχολείσαι με εμένα.
εγω φιλε μου δεν το δεχομαι να μεινει η βρισια χωρις να σβηστει....γιαυτο τα πηρα ασχημα..δεν λεω ανθρωποι ειμαστε και καποια στιγμη ισως εκνευριστουμε και βρισουμε...ευτος ειναι κι ο σκοπος της τιμωριας...αλλα το κυριο και βασικο ειναι να σβηνονται οι βρισιες...Δες πόσες βρισιές εις βάρος μου έχουν μείνει, και είχαν το θράσος να πουν και ότι ο μοντ δε με διαγράφει γιατί τον γλείφω.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
εγω φιλε μου δεν το δεχομαι να μεινει η βρισια χωρις να σβηστει....γιαυτο τα πηρα ασχημα..δεν λεω ανθρωποι ειμαστε και καποια στιγμη ισως εκνευριστουμε και βρισουμε...ευτος ειναι κι ο σκοπος της τιμωριας...αλλα το κυριο και βασικο ειναι να σβηνονται οι βρισιες...
Τιμωρίες, διαβήματα στους μοντς και στους αντμινς, απειλές για "οριστική" αποχώρηση που όμως ανακαλούνται σε 24 ώρες, ευθιξία στα όρια της υστερίας...
Λες και είμαστε στον ΟΗΕ όταν συζητούσαν για τα πυρηνικά του Ιράν!
Σοβαρευτείτε κύριοι...Πουτανιάρηδες είμαστε, όχι γεροντοκόρες της 10ετίας του ' 60!
Επί του θέματος, σε όποιν δεν αρέσει η αντιπολιτευτική τακτική του λάος, ας μην το ψηφίσει στις επόμενες εκλογές...
Το ότι δεν κραυγάζει υστερικά δεν σημαίνει ότι έγινε και υποστηρικτής της ΝΔ...
Τουλάχιστον όχι ακόμη...
Τέλος, πρέπει να έχει κάψει κανείς πολλά εγκεφαλικά κύτταρα διαβάζοντας ριζοσπάστη για να πιστεύει ότι εκτός ε.ε. θα είμασταν καλύτερα...
Εκτός εάν το "καλύτερα" στο μυαλό του αντιστοιχεί σε κούβα ή β. κορέα...
δε βάζεις κανα dvd Χ-Files να δείς καλύτερα?
Αν συνεχίσεις θα χρειαστείς εσύ το γιατρό μάλλον...........
καταρχην δεν απειλησα κανεναν?τι θα πει απειλη?στα @@ ολων αν φυγω η οχι...δευτερον δεν ειπα για οριστικη αποχωρηση αλλα μεχρι να διορθωθει αυτο που με ενοχλησε.Εγραψα "μετα απο πολυ καιρο" γιατι νομισα οτι θα αργησει να σβηστει το ποστ...Τιμωρίες, διαβήματα στους μοντς και στους αντμινς, απειλές για "οριστική" αποχώρηση που όμως ανακαλούνται σε 24 ώρες, ευθιξία στα όρια της υστερίας...
διαβαζε καλυτερα και μετα σχολιαζε....το ξανα λεω στα @@ μου η τιμωρια του καθενος...δεν λεει κατι!!
Επί του θέματος, σε όποιν δεν αρέσει η αντιπολιτευτική τακτική του λάος, ας μην το ψηφίσει στις επόμενες εκλογές...
Το ότι δεν κραυγάζει υστερικά δεν σημαίνει ότι έγινε και υποστηρικτής της ΝΔ...
Τουλάχιστον όχι ακόμη...
Ε όχι και δεν κραυγάζει υστερικά!
Πλεύρης, Βορίδης κλπ σου φαίνονται εντός κοινοβουλευτικού πλαισίου;
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ε όχι και δεν κραυγάζει υστερικά!
Πλεύρης, Βορίδης κλπ σου φαίνονται εντός κοινοβουλευτικού πλαισίου;
Αναφερόμουν στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου το Λαος απέφυγε την ακραία και στείρα αντιπολίτευση (φυσικά όχι από τακτ- κάτι έχει στο μυαλό του ο καρατζαφέρης)
Τί εννοείς "εντός κοινοβουλευτικού πλαισίου";
Απ' όσο γνωρίζω κόσμια συμπεριφέρονται και οι απόψεις που εκφράζουν αν και "ασυνήθιστες" δεν προσβάλλουν το πολίτευμα και τις βασικές αρχές του...
Αναφερόμουν στη συγκεκριμένη υπόθεση, όπου το Λαος απέφυγε την ακραία και στείρα αντιπολίτευση (φυσικά όχι από τακτ- κάτι έχει στο μυαλό του ο καρατζαφέρης)
Τί εννοείς "εντός κοινοβουλευτικού πλαισίου";
Απ' όσο γνωρίζω κόσμια συμπεριφέρονται και οι απόψεις που εκφράζουν αν και "ασυνήθιστες" δεν προσβάλλουν το πολίτευμα και τις βασικές αρχές του...
Εμ γι' αυτές τις "ασυνήθιστες" απόψεις μιλάω κι εγώ. Και για το -κατά Βορίδη και Πλεύρη, πατέρα και υιό- "ιδεώδες" πολίτευμα στο οποίο ευθέως παραπέμπουν.
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εμ γι' αυτές τις "ασυνήθιστες" απόψεις μιλάω κι εγώ. Και για το -κατά Βορίδη και Πλεύρη, πατέρα και υιό- "ιδεώδες" πολίτευμα στο οποίο ευθέως παραπέμπουν.
Και πάλι δεν καταλαβαίνω...
Δεν αμφισβήτησαν τις αρχές του πολιτεύματος...
Δεν είπαν ποτέ πχ "καταργήστε τις εκλογές" ή "μην υπακούετε στους νόμους που ψηφίζει το ελληνικό κοινοβούλιο" (το 2ο ειδικά το έχουν υποστηρίξει πολλάκις τα κόμματα της αριστεράς)...
Το αν ο πατέρας πλεύρης είναι δηλωμένος εχθρός της δημοκρατίας, δε σημαίνει ότι ευθύνεται ο γιος του γι' αυτό...
Ο οποίος θα κριθεί για αυτά που λέει ο ίδιος...
Να θυμίσω ότι οικογενειακή ευθύνη υπάρχει μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα (φασιστικά, κομμουνιστικά) και όχι στις δημοκρατίες.
Και πάλι δεν καταλαβαίνω...
Δεν αμφισβήτησαν τις αρχές του πολιτεύματος...
Δεν είπαν ποτέ πχ "καταργήστε τις εκλογές" ή "μην υπακούετε στους νόμους που ψηφίζει το ελληνικό κοινοβούλιο" (το 2ο ειδικά το έχουν υποστηρίξει πολλάκις τα κόμματα της αριστεράς)...
Το αν ο πατέρας πλεύρης είναι δηλωμένος εχθρός της δημοκρατίας, δε σημαίνει ότι ευθύνεται ο γιος του γι' αυτό...
Ο οποίος θα κριθεί για αυτά που λέει ο ίδιος...
Να θυμίσω ότι οικογενειακή ευθύνη υπάρχει μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα (φασιστικά, κομμουνιστικά) και όχι στις δημοκρατίες.
Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Όταν όμως είσαι γιος του Πλεύρη και κατεβαίνεις στις εκλογές με το ΛΑΟΣ την ίδια εποχή που είναι η δίκη για το βιβλίο του πατέρα σου περί Εβραίων, καλό θα είναι, αν είσαι όντως δημοκράτης, να διαχωρίσεις τη θέση σου. Και όχι να (προσωπική μου άποψη βέβαια) εκμεταλλευτείς το οικογενειακό σου όνομα για να μαζέψεις τις ψήφους όλων των φασιστοειδών.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω τη θέση σου για τους νόμους. Αν ένας νόμος είναι άδικος (η εσύ τον θεωρείς άδικο) φυσικά και θα κάνεις τα πάντα για να τον ανατρέψεις, συγκεντρώσεις, πορείες κλπ. Που το πρόβλημα;
Θα σου θυμίσω άλλωστε οτι αν έχουμε "ελεύθερη" (λέγε με ιδιωτική, με ότι συνεπάγεται αυτό) ραδιοφωνία, αυτό το οφείλουμε στον Έβερτ, που έγραψε στα @@ του τον συγκεκριμένο νόμο που έδινε συχνότητες μόνο στο κράτος, προχώρησε σύμφωνα με το άρθρο του Συντάγματος που επιτρέπει σε όλους να εκφράζονται, με όλα τα μέσα έκφρασης, και έτσι είχαμε τελικά τον 9,84 το 1987. Αν ο Έβερτ (του οποίου δεν είμαι οπαδός, αυτό όμως δεν σημαίνει και οτι μηδενίζω τη συγκεκριμένη ενέργεια) έκανε κατά γράμμα οτι ισχυρίζεσαι, τώρα θα ακούγαμε ακόμα μόνο τη θεία Λένα. Κάνω κάπου λάθος;
ΥΓ Άσε που υπάρχει και ο Βορίδης, ο οποίος ως πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, όχι και τόσο παλιά, έκανε απίστευτες -και καθόλου στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας που συζητάμε- δηλώσεις. Θέλω να πιστεύω οτι δεν τις αγνοείς.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 200
- Εμφανίσεις
- 9K