Νέα

Πού είναι το ΛΑΟΣ; οέο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eskiya
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
α, εμενα μ'αρεσε ο Βελοπουλος οταν ειπε μεσα στο καφενειο της βουλης στον Γιακουματο: "Αντε γαμησου ρε μαλακα...!"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!
πεθανα στο γελιο! αξιος! αξιος!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
παντως ειδαμε και των φασιστοδικαστων που καταδικαζου την ελευθρια γνωμης στα βιβλια!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παντως ειδαμε και των φασιστοδικαστων που καταδικαζου την ελευθρια γνωμης στα βιβλια!

Για ποια βιβλία λες αγαπητέ; Αυτά που έκαιγε δημόσια ο Χίτλερ στις πλατείες η αυτά που μάζευε απο τις βιβλιοθήκες η χούντα όταν έκρινε το περιεχόμενό τους "αντεθνικό"?

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
αχ, η ιδια καραμελα παλιιιιιιιιιιιιιιιι
μα τι παιρνουν αυτοι οι προοδευτκοι πριν μιλησουν? ολοκληρα τα Ζωνιανα?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν παίρνω τίποτα επιλήψιμο, σε βεβαιώ.
Εν προκειμένω, ούτε απάντηση πάντως!

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
τι απαντηση να περιμενει καποιος στον ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ παραλληλισμο της ολοκληρωτικης Γερμανιας κι Ιταλιας του 1939 με τη "Δημοκρατικη (?) Ελλαδα του 2008?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τι απαντηση να περιμενει καποιος στον ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟ παραλληλισμο της ολοκληρωτικης Γερμανιας κι Ιταλιας του 1939 με τη "Δημοκρατικη (?) Ελλαδα του 2008?

Πες μας λοιπόν τη γνώμη σου για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ (δεν θα διαφωνήσω) Γερμανία του 1939, εφόσον αυτά που έκανε δεν θέλεις να γίνονται και στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ (αλήθεια, προς τι τα εισαγωγικά και το ερωτηματικό?) Ελλάδα του 2008.
Και κόψε τα επίθετα (ηλίθιος), δεν γνωριζόμαστε και απο χτες, δεν σου το επιτρέπω.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
Και κόψε τα επίθετα (ηλίθιος), δεν γνωριζόμαστε και απο χτες, δεν σου το επιτρέπω.

Δεν μου επιτρεπεις εσυ κι εγω θα κλασσω μαλλι τωρα απο το φοβο μου! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν μου επιτρεπεις εσυ κι εγω θα κλασσω μαλλι τωρα απο το φοβο μου! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααααααααα!

Εντάξει μεγάλε, κατάλαβα με τι άνθρωπο έχω να κάνω.
Τζάμπα μάγκας πίσω απο το πληκτρολόγιο και με απόψεις (λέμε τώρα) που φοβάσαι να αναπτύξεις.
Δεν ασχολούμαι πλέον με τύπους σαν και σένα, επιλέγω τους συνομιλητές μου.

Επισκέπτης
Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Όταν όμως είσαι γιος του Πλεύρη και κατεβαίνεις στις εκλογές με το ΛΑΟΣ την ίδια εποχή που είναι η δίκη για το βιβλίο του πατέρα σου περί Εβραίων, καλό θα είναι, αν είσαι όντως δημοκράτης, να διαχωρίσεις τη θέση σου. Και όχι να (προσωπική μου άποψη βέβαια) εκμεταλλευτείς το οικογενειακό σου όνομα για να μαζέψεις τις ψήφους όλων των φασιστοειδών.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω τη θέση σου για τους νόμους. Αν ένας νόμος είναι άδικος (η εσύ τον θεωρείς άδικο) φυσικά και θα κάνεις τα πάντα για να τον ανατρέψεις, συγκεντρώσεις, πορείες κλπ. Που το πρόβλημα;
Θα σου θυμίσω άλλωστε οτι αν έχουμε "ελεύθερη" (λέγε με ιδιωτική, με ότι συνεπάγεται αυτό) ραδιοφωνία, αυτό το οφείλουμε στον Έβερτ, που έγραψε στα @@ του τον συγκεκριμένο νόμο που έδινε συχνότητες μόνο στο κράτος, προχώρησε σύμφωνα με το άρθρο του Συντάγματος που επιτρέπει σε όλους να εκφράζονται, με όλα τα μέσα έκφρασης, και έτσι είχαμε τελικά τον 9,84 το 1987. Αν ο Έβερτ (του οποίου δεν είμαι οπαδός, αυτό όμως δεν σημαίνει και οτι μηδενίζω τη συγκεκριμένη ενέργεια) έκανε κατά γράμμα οτι ισχυρίζεσαι, [size=20pt]τώρα θα ακούγαμε ακόμα μόνο τη θεία Λένα[/size]. Κάνω κάπου λάθος;

ΥΓ Άσε που υπάρχει και ο Βορίδης, ο οποίος ως πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, όχι και τόσο παλιά, έκανε απίστευτες -και καθόλου στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας που συζητάμε- δηλώσεις. Θέλω να πιστεύω οτι δεν τις αγνοείς.
κακως που δεν την ακουμε..οπως κακως εχουν κοψει & το θεατρο της δευτερας..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
κακως που δεν την ακουμε..οπως κακως εχουν κοψει & το θεατρο της δευτερας..

Κακώς. Αλλά που κολλάει μ' αυτό που έγραψα; Για την περίπτωση που όντως καταλαβαίνεις ελληνικά.

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ε, οχι να κανουμε ηρωα τον Εβερτ και τον Κουβελη τωρααααα.

enipeas

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ορισμένοι το παίζουν φασιστές αλλά δεν ξέρουν τι σημαίνει φασισμός. Νομίζουν ότι είναι μερικοί αγκυλωτοί σταυροί, κάποια δερμάτινα μπουφάν και μερικές ροπαλιές σε φτωχούς και ανυπεράσπιστους μετανάστες ή φοιτητές.
Δεν έχουν καταλάβει τι πόνο και τι θάνατο φέρνουν αυτές οι απόψεις.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
το ΛΑΟΣ περιμένει σε μια χέστρα να τραβήξω το καζανάκι και να πάει στον απόπατο του χαοτικού βόθρου, εκεί όπου του αξίζει για να βαράει κάθε τρεις και λίγο τον λαϊκό συναγερμό του και να τον υπακούνε οι πιστοί του δούλοι.

Μακάρια κι αέναη η μαλακία του έλληνα, εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φυσικά και ΔΕΝ υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Όταν όμως είσαι γιος του Πλεύρη και κατεβαίνεις στις εκλογές με το ΛΑΟΣ την ίδια εποχή που είναι η δίκη για το βιβλίο του πατέρα σου περί Εβραίων, καλό θα είναι, αν είσαι όντως δημοκράτης, να διαχωρίσεις τη θέση σου. Και όχι να (προσωπική μου άποψη βέβαια) εκμεταλλευτείς το οικογενειακό σου όνομα για να μαζέψεις τις ψήφους όλων των φασιστοειδών.
Επίσης, δεν καταλαβαίνω τη θέση σου για τους νόμους. Αν ένας νόμος είναι άδικος (η εσύ τον θεωρείς άδικο) φυσικά και θα κάνεις τα πάντα για να τον ανατρέψεις, συγκεντρώσεις, πορείες κλπ. Που το πρόβλημα;
Θα σου θυμίσω άλλωστε οτι αν έχουμε "ελεύθερη" (λέγε με ιδιωτική, με ότι συνεπάγεται αυτό) ραδιοφωνία, αυτό το οφείλουμε στον Έβερτ, που έγραψε στα @@ του τον συγκεκριμένο νόμο που έδινε συχνότητες μόνο στο κράτος, προχώρησε σύμφωνα με το άρθρο του Συντάγματος που επιτρέπει σε όλους να εκφράζονται, με όλα τα μέσα έκφρασης, και έτσι είχαμε τελικά τον 9,84 το 1987. Αν ο Έβερτ (του οποίου δεν είμαι οπαδός, αυτό όμως δεν σημαίνει και οτι μηδενίζω τη συγκεκριμένη ενέργεια) έκανε κατά γράμμα οτι ισχυρίζεσαι, τώρα θα ακούγαμε ακόμα μόνο τη θεία Λένα. Κάνω κάπου λάθος;

ΥΓ Άσε που υπάρχει και ο Βορίδης, ο οποίος ως πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, όχι και τόσο παλιά, έκανε απίστευτες -και καθόλου στα πλαίσια της αστικής δημοκρατίας που συζητάμε- δηλώσεις. Θέλω να πιστεύω οτι δεν τις αγνοείς.

Λοιπόν, το λάθος σου έγκειται στην εσφαλμένη χρήση της αναλογίας και στον παραλληλισμό δυο φαινομενικά όμοιων καταστάσεων που όμως διαφέρουν στην ουσία τους...
Κοινώς η λογική σου θυμίζει το τρίπτυχο "Ο λυκειάρχης αποβάλλει", "η έγκυος αποβάλλει"...."άρα ο λυκειάρχης είναι έγκυος"...

Ο Έβερτ το 1986- 1987 ουσιαστικά ζήτησε την εφαρμογή του ελληνικού συντάγματος και της ευρωπαϊκής νομοθεσίας που η τότε κυβέρνηση επικαλούμενη διάφορους λόγους αρνείτο να εφαρμόσει...Οι ενέργειές του είχαν έρεισμα στό νόμο (και μάλιστα ανώτερης τυπικής ισχύος από αυτόν που απαγόρευαν την ελεύθερη ραδιοφωνία) και με τον αγώνα του ανάγκασε το κράτος να νομοθετήσει και να ρυθμίσει τα της ελεύθερης ραδιοφωνίας (έστω με προσωρινές άδειες και με έωλο καθεστώς που συνεχίζεται έως και σήμερα για ευνόητους λόγους)...
Σε καμία περίπτωση ο Έβερτ δεν εμπόδισε κάποιον άλλον να ασχοληθεί με την ελεύθερη ραδιοφωνία, σε καμία περίπτωση ο Έβερτ δεν εμπόδισε την κρατική ραδιοφωνία να μεταδίδει τα προγράμματά της...

Στις περιπτώσεις όπου πρωτοστάτησε η ένδοξη ελληνική αριστερά, κοινοβουλευτική ή μη, κομμουνιστική ή εναλλακτική- και αναφέρομαι κυρίως στις καταλήψεις σχολείων και αει- τει και στα μπλόκα των αγροτών, είχαμε οργανωμένες μειοψηφίες που όχι μόνο εξέφραζαν την αντίθεσή τους σε έναν νόμο (πράγμα απόλυτα θεμιτό εφόσον όμως λαμβάνει χώρα με νόμιμα μέσα) αλλά εμπόδιζαν όλους τους άλλους πολίτες με τραμπουκικές- φασιστικές μεθόδους από το να ασκήσουν νόμιμα δικαιώματα, όπως το να πάνε σχολείο ή από την αθήνα στη θεσσαλονίκη...
Αν λοιπόν στο όνομα της όποιας διαφωνίας σου με ένα νόμο, φτάνεις στο σημείο να καταπατάς όλους τους υπόλοιπους, αυτό δεν είναι δικαίωμα στη διαφωνία αλλά γνήσιος, ανόθευτος, αυθεντικά αριστερός κατά την άποψή μου, φασισμός...
Και σε τελική ανάλυση, σε μια κοινωνία 11.000.000 ανθρώπων είναι αδύνατο να συμφωνήσουν όλοι για όλα...Κάποιοι θα θίγονται...Αναπόφευκτα και ενίοτε αδικαιολόγητα. Για αυτό αποφασίζει μια κυβέρνηση η οποία έχει ένα γαμημένο τεκμήριο νομιμότητας και αντιπροσωπευτικότητας και η οποία κρίνεται πολιτικά για τις αποφάσεις της...
Όποιος διαφωνεί, μπορεί να μην την ξαναψηφίσει, μπορεί να διαμαρτυρηθεί με νόμιμα μέσα, μπορεί να κάνει πολλά...

Όχι όμως και να καταπατεί νόμους και δικαιώματα άλλων επειδή έτσι γουστάρει...

Ελπίζω να καταλαβαίνεις τη διαφορά...

Όσο για το Βορίδη, απ' όσο γνωρίζω, οι πιο ακραίες θέσεις που υιοθέτησε αφορούσαν την μετανάστευση και ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω ποια η διαφορά αυτών των θέσων του βορίδη από την τάση που διαμορφώνεται πανευρωπαϊκά για αυτά τα ζητήματα- βλέπε σαρκοζύ.

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
πολλοι  "δημοκραταροι" μαζευτηκαν ξαφνικα εδω ρε παιδια...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα!
η "δημοκρατια" ξεχειλιζει απο τα μπατζακια τους ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom