και για εμάς τους ποδολάγνους???
αυτά κατ'ιδίαν ρε παπάρα
και για εμάς τους ποδολάγνους???
αντε και δωρεαν ποδολαγνεια για τους λατρεις του ειδους :-* :-* :-* :-* :-* αλλα μονο στους Γιωργηδες :-* :-* :-*και για εμάς τους ποδολάγνους???
εσύ άσε το διαδικτυακό τραμπούκισμα και απόψε σε θέλω μάχιμο...(πες κ ένα χρόνια πολλά ρε γαιδούρι )αυτά κατ'ιδίαν ρε παπάρα
αντε και δωρεαν ποδολαγνεια για τους λατρεις του ειδους :-* :-* :-* :-* :-* αλλα μονο στους Γιωργηδες :-* :-* :-*
εσύ άσε το διαδικτυακό τραμπούκισμα και απόψε σε θέλω μάχιμο...(πες κ ένα χρόνια πολλά ρε γαιδούρι )
Χρονια πολλα και στους Γιωργηδες.Χρονια πολλα και σε ολους τους Γιωργηδες
στους Γιωργηδες σημερα εχει ιδιαιτερη περιπιοιση σημερα (δωρεαν μασαζακι) σε οποιο προγραμμα και να παρετε :-* :-* :-* :-* :-*
είμαι απαράδεκτος!!! χρόνια πολλά βρε...σου έγραψα τις ευχές μου στο φεις ;)
για πες τι έχεις στο νού σου πάλι σάτυρε λαγέ??
Υ.Γ χρόνια πολλά και στην οικοδέσποινα
με λενε γιωργο λοιπον....Χρονια πολλα και σε ολους τους Γιωργηδες
στους Γιωργηδες σημερα εχει ιδιαιτερη περιπιοιση σημερα (δωρεαν μασαζακι) σε οποιο προγραμμα και να παρετε :-* :-* :-* :-* :-*
θα σε περιμενω τοτε σημερα :-* :-* :-* :-*με λενε γιωργο λοιπον....
τετοια κανω και απο κοντα, οχι μονο για φωτο :-*
τετοια κανω και απο κοντα, οχι μονο για φωτο :-*
μόνο γι αυτό ή επειδή έχει αδυνατίσει αρκετά?μια μερα σε ειδα στο δρομο , και τρομαξα να σε γνωρισω ( επειδη ησουν ντυμενη ). χρονια πολλα γλυκουλα.
άργησες..........μόνη σου ή με παρέα?μωρακια, παω για τρεξιμο!!! θα σας περιμενω ολους το απογευμα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μόνο γι αυτό ή επειδή έχει αδυνατίσει αρκετά?
αφου ξυπνησα αργα τι να κανω με την Ρεγγινα θα ειμαστε :-* :-* :-* :-* :-*άργησες..........μόνη σου ή με παρέα?
thx baby :-* :-* :-* :-* :-*πραγματι αδυνατισε. παντως απο το 2005 που την ειχα πρωτοδει, οσο παει και ομορφαινει. ενω οταν εχεις (εναν η μια ) παρτενερ σταθερα , μαλλον το αντιθετο συμβαινει