sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
καλα να περασεις λοιπον κ εσυ κ εμεις .....
καλα να περασεις λοιπον κ εσυ κ εμεις .....
εχω μεγάλες καυλες μωρο μου γίαυτο το κάνω που και που
Μέχρι τις 17:00 σας περιμένω αγοράκια μου :-*
γεια σου, μωρακι :-* ειδα την κριτικη σου! σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια :-* :-* :-* :-*γεια σου Ντάρια, πολλά φιλιά από Θεσσαλονίκη :-*
θα τραβηξουμε και φωτος μαζιη Νταρια αυριο προι στο Βριλησσου 42 μαζι με την Σαμανθα :-* :-* :-*
βλεπεις τι θαυματα κανειΙδανικη διαφημιση για το iPad. Poster πρεπει να γινει...
Το καινούριο παπουτσακι πως σας φαίνεται ;
καλα, τοσες γυμνες ολοσωμες εχω ποσταρει εδω και στο θρεντ του Β42!!!! δεν χορταινεις με τπτΤι να πω??? Μικρη φωτογραφια....δεν διακρινεται καθαρα
Βαλε μεγαλη γυμνη ολοσωμη ....με παπουτσια βεβαιωs να σου πω
Μα,........με τα καινουργια παπουτσια ενννοουσακαλα, τοσες γυμνες ολοσωμες εχω ποσταρει εδω και στο θρεντ του Β42!!!! δεν χορταινεις με τπτ
θα το κανω αυριο που θα ειμαι στη δουλεια τωρα πριν λιγο γυρισα απο την προπονηση και ξεκουραζομαι :-*Μα,........με τα καινουργια παπουτσια ενννοουσα
Eτσι μπραβο...Για να εχουμε την ευκαιρια να θαυμασουμε τα........καινουργια παπουτσια :-*θα το κανω αυριο που θα ειμαι στη δουλεια τωρα πριν λιγο γυρισα απο την προπονηση και ξεκουραζομαι :-*
Eτσι μπραβο...Για να εχουμε την ευκαιρια να θαυμασουμε τα........καινουργια παπουτσια :-*
θα τραβηξουμε και φωτος μαζι
ναι ρε γμτ, αυτη ειναι αδυναμια μου τι να κανωΑπ οτι εμαθα μαζεψε αρκετα