ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 740
- Like
- 52.018
- Πόντοι
- 36.988
ναι, θα κανω και αυταρχικο προγραμα
Όχι τέτοια πράγματα...Με πιάνει φόβος!Εννοώ έκπληξη τίποτα πιο ιδιαίτερο στην εμφάνιση πχ.Εσωρουχα!
ναι, θα κανω και αυταρχικο προγραμα
θα υπάρχει καμία έκπληξη στις τελευταίες βάρδιες....;
πες μου τι προτιμας και θα σου πω αν εχω κατι τετοιο :-*Όχι τέτοια πράγματα...Με πιάνει φόβος!Εννοώ έκπληξη τίποτα πιο ιδιαίτερο στην εμφάνιση πχ.Εσωρουχα!
ενταξει, για το καλο παω θα επιστρεψω πιο μουναρα και πιο φιτ απο ποτε
οπα ρε μαγκα του ιντερνετ να πουμε
θα παιξετε τεννις και θα σου δωσει το 1ο σετ απο την αρχη.
τι τεννις ρε μαγκα αυταρχικο προγραμα λεμεθα παιξετε τεννις και θα σου δωσει το 1ο σετ απο την αρχη.
πες μου τι προτιμας και θα σου πω αν εχω κατι τετοιο :-*
σε σχεση με περυσι εχασα 10 κιλα ;)σε αυτον τον τομεα δουλεψες σκληρα και φαινεται. καμια σχεση με περυσι.
τι τεννις ρε μαγκα αυταρχικο προγραμα λεμε
θα μου πεις ομως ποια μερα και ποια βαρδια :-*Κόκκινα και κάλτσες για αποχαιρετισμό.... :-*Μόλις έρθω φυσικά...!
τι τεννις ρε μαγκα αυταρχικο προγραμα λεμε
θα μου πεις ομως ποια μερα και ποια βαρδια :-*
εκπληξη της Πρωτοχρονιας ηταν αλλαγη μαλλιων....Οκ!Θα σε ειδοποιήσω πριν έρθω!Άλλωστε είναι η έκπληξη που έχει μείνει απ'τη Πρωτοχρονιά...!
νταρυα, τετοιο αουτφιτ θα σου ταιριαζει τωρα
http://[URL unfurl="true"]www.figures.com/forums/attachments/news/19147d1306348588-company-lands-robocop-license-1necarobo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]νταξει βρε μην το παρακανουμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νταρυα, τετοιο αουτφιτ θα σου ταιριαζει τωρα
http://[URL unfurl="true"]www.figures.com/forums/attachments/news/19147d1306348588-company-lands-robocop-license-1necarobo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3:
εκπληξη της Πρωτοχρονιας ηταν αλλαγη μαλλιων....
με το καλο να πας και με το καλο να γυρισηςενταξει, για το καλο παω θα επιστρεψω πιο μουναρα και πιο φιτ απο ποτε
αυτο ειναι μερος του προγραμματος ρε ;τι τεννις ρε μαγκα αυταρχικο προγραμα λεμε