ε τι να κανουμε, αμα χανουμε κιλα- φευγουν απο παντουΝαι , φαινεται οτι εχεις χασει κιλακια αλλά επισης μου φαινεται οτι μικρυναν τα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι η Ντάρια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
κοιταξε να δεις. Εγω πρως το παρον καιω λιπος, δλδ κανω πολλα αεροβια κλπ (ηδη εχασα 8 κιλα σε σχεση με περσι). Ενοειται οτι κανω και βαρη, και πιο πολυ προσοχη δινω σε αυτα τα σιμεια που ελεγες. Αλλα οταν καψω ο'τι λιπος εχω (που ειναι πολυ δυσκολο)- θα φαινεται και η μεση και τα παντα ολα, αλλα απο τοτε θα δινω πιο πολυ προσοχη στα βαρη για να γραμμοσει και το σωμα..
περιμένουμε να δούμε λοιπόν τις φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της γυμναστικής σου
μια ενδιαφέρουσα πόζα είναι και αυτή:
χαιρετώ ;)
κατι τετοιο ηθελα να βγαλω κι'εγω αλλα η τσατσα που τραβουσε φωτογραφια δεν τα παει και τοσο καλα με αυτοπεριμένουμε να δούμε λοιπόν τις φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της γυμναστικής σου
μια ενδιαφέρουσα πόζα είναι και αυτή:
χαιρετώ ;)
ε καθυμερινη σκληρη δουλεια στο γυμναστηριο πιστευω θα δωσει αρκετα γρηγορα αποτελεσματα... ;)
ελειπα καποιο χρονικο διαστημα ;)βρε νταρια που βρισκεσαι ? ποσα χρονια εχουν περασει. . απο το 2008 νομιζω στο λελας καραγιαννη , και στο πιπινου. λες και ηταν χθες. που βρισκεσαι τωρα ?
σημερα μετα τις 23:00 θα ειμαι Φραντζη 47, και γενικα πιο πολυ στο Νεο Κοσμο τριγυρναω τωρα... :-*
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
κατι τετοιο ηθελα να βγαλω κι'εγω αλλα η τσατσα που τραβουσε φωτογραφια δεν τα παει και τοσο καλα με αυτο
ε καθυμερινη σκληρη δουλεια στο γυμναστηριο πιστευω θα δωσει αρκετα γρηγορα αποτελεσματα... ;)
Καλα αυτο διορθωνεται...Εμειs βγαζουμε πιο καλεs φωτο.....Και με εγγυηση οτι θα βγει και το....πουλακι
βρε νταρια που βρισκεσαι ? ποσα χρονια εχουν περασει. . απο το 2008 νομιζω στο λελας καραγιαννη , και στο πιπινου. λες και ηταν χθες. που βρισκεσαι τωρα ?
τύπε και εκεί έχεις βάλει το χέρι σου???
πω πω πω καμία δεν σου έχει ξεφύγει τελικά
ωραια τοτε μολις χανω αλλα 4-5 κιλα- παραδινομαι στα χερια σας :-*Καλα αυτο διορθωνεται...Εμειs βγαζουμε πιο καλεs φωτο.....Και με εγγυηση οτι θα βγει και το....πουλακι
καλως ηρθες στη παρεα :-*τύπε και εκεί έχεις βάλει το χέρι σου???
καλως ηρθες στη παρεα :-*
τι κάνεις τρέλα πως πάνε τα ταξίδια στο εξωτερικό?
ολα καλα και μια χαρα. Αλλα κουραστηκα και ειπα να κατσω στην Ελλαδα κανα 2-3 μηνεςτι κάνεις τρέλα πως πάνε τα ταξίδια στο εξωτερικό?
kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 179
- Πόντοι
- 6
Τι παιδι εισαι εσυ!μωρα, αυριο θα σας περιμενω
10:00-17:00 Κωνσταντινοπολεως 61 και
23:00-06:00 Φραντζη 47
φιλακια :-* :-* :-* :-*
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
να βρεις κανα καλο παιδι να παντρευτεις ειπαμε.περνανε τα χρονια.αντε οι γονεις θελουν εγγονακι.ολα καλα και μια χαρα. Αλλα κουραστηκα και ειπα να κατσω στην Ελλαδα κανα 2-3 μηνες
ολα καλα και μια χαρα. Αλλα κουραστηκα και ειπα να κατσω στην Ελλαδα κανα 2-3 μηνες
μια χαρά είσαι.....άντε να σε χαρούμε και εμείς εδώ στην Αθήνα!!
ελειπα καποιο χρονικο διαστημα ;)
σημερα μετα τις 23:00 θα ειμαι Φραντζη 47, και γενικα πιο πολυ στο Νεο Κοσμο τριγυρναω τωρα... :-*
αν και τα εχω σταματησει τα στουντιο χρονια τωρα , για σενα θα ερθω. θα σε βρω. θυμηθηκα τωρα μια φαση με μια τσατσα στο πιπινου , και με εναν δονητη , που κουβαλουσες τοτε παντα μαζι σου. και αυτη δεν ηθελε. εχω να σε δω απο τοτε που ειχες το μαγαζι στην αγ. μελετιου. φιλακια μορο.
τύπε και εκεί έχεις βάλει το χέρι σου???
μην λες τετοια δικε μου . σεμνα . ταπεινα ( οπως ειχε πει και ο καραμανλης ) γιατι υπαρχουν οπως ξερεις πολυ καλα , και αρνητικα συναισθηματα , αρνητικες σκεψεις , αρνητικα συμπερασματα ( ειτε ηθελημενα ειτε απο βλακεια ) .
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ειπε και κατι κακο ο ανθρωποs.....μην λες τετοια δικε μου . σεμνα . ταπεινα ( οπως ειχε πει και ο καραμανλης ) γιατι υπαρχουν οπως ξερεις πολυ καλα , και αρνητικα συναισθηματα , αρνητικες σκεψεις , αρνητικα συμπερασματα ( ειτε ηθελημενα ειτε απο βλακεια ) .
ΥΓ...Αλλωστε δεν πρεπει να μπλεκουμε την πολιτικη μ αυτα ;)
μην λες τετοια δικε μου . σεμνα . ταπεινα ( οπως ειχε πει και ο καραμανλης ) γιατι υπαρχουν οπως ξερεις πολυ καλα , και αρνητικα συναισθηματα , αρνητικες σκεψεις , αρνητικα συμπερασματα ( ειτε ηθελημενα ειτε απο βλακεια ) .
τρομάζω με την πάρτη σου μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού(πληρωτέου ή μη) έχει περάσει από το κρεββάτι σου
είσαι δύναμη δεν μασάς τίποτα.....για πες μου πια είναι η συνταγή μέλι με καρύδια τι??
για τα άλλα που λες δεν ξέρω τίποτα,δεν καταλαβαίνω τίποτα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 20