Νέα

Πού είναι η Ντάρια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 126K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κοιταξε να δεις. Εγω πρως το παρον καιω λιπος, δλδ κανω πολλα αεροβια κλπ (ηδη εχασα 8 κιλα σε σχεση με περσι). Ενοειται οτι κανω και βαρη, και πιο πολυ προσοχη δινω σε αυτα τα σιμεια που ελεγες. Αλλα οταν καψω ο'τι λιπος εχω (που ειναι πολυ δυσκολο)- θα φαινεται και η μεση και τα παντα ολα, αλλα απο τοτε θα δινω πιο πολυ προσοχη στα βαρη για να γραμμοσει και το σωμα..:)

περιμένουμε να δούμε λοιπόν τις φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της γυμναστικής σου
μια ενδιαφέρουσα πόζα είναι και αυτή:

4.jpg

χαιρετώ  ;)

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
περιμένουμε να δούμε λοιπόν τις φωτογραφίες με τα αποτελέσματα της γυμναστικής σου
μια ενδιαφέρουσα πόζα είναι και αυτή:

4.jpg

χαιρετώ  ;)
κατι τετοιο ηθελα να βγαλω κι'εγω αλλα η τσατσα που τραβουσε φωτογραφια δεν τα παει και τοσο καλα με αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε καθυμερινη σκληρη δουλεια στο γυμναστηριο πιστευω θα δωσει αρκετα γρηγορα αποτελεσματα... ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  βρε  νταρια    που  βρισκεσαι ?    ποσα χρονια εχουν περασει.    .  απο  το 2008  νομιζω  στο λελας  καραγιαννη ,  και  στο πιπινου.    λες  και ηταν  χθες.  που βρισκεσαι  τωρα  ? 

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
   βρε  νταρια    που  βρισκεσαι ?    ποσα χρονια εχουν περασει.    .  απο  το 2008  νομιζω   στο λελας  καραγιαννη ,  και  στο πιπινου.    λες  και ηταν  χθες.  που βρισκεσαι  τωρα  ?   
ελειπα καποιο χρονικο διαστημα ;)
σημερα μετα τις 23:00 θα ειμαι Φραντζη 47, και γενικα πιο πολυ στο Νεο Κοσμο τριγυρναω τωρα... :) :-*

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
κατι τετοιο ηθελα να βγαλω κι'εγω αλλα η τσατσα που τραβουσε φωτογραφια δεν τα παει και τοσο καλα με αυτο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ε καθυμερινη σκληρη δουλεια στο γυμναστηριο πιστευω θα δωσει αρκετα γρηγορα αποτελεσματα... ;)

Καλα αυτο διορθωνεται...Εμειs βγαζουμε πιο καλεs φωτο.....Και με εγγυηση οτι θα βγει και το....πουλακι :bounce-glasses:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
   βρε  νταρια    που  βρισκεσαι ?    ποσα χρονια εχουν περασει.    .  απο  το 2008  νομιζω   στο λελας  καραγιαννη ,  και  στο πιπινου.    λες  και ηταν  χθες.  που βρισκεσαι  τωρα  ?   

τύπε και εκεί έχεις βάλει το χέρι σου???

πω πω πω καμία δεν σου έχει ξεφύγει τελικά :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ολα καλα και μια χαρα. Αλλα κουραστηκα και ειπα να κατσω στην Ελλαδα κανα 2-3 μηνες :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
να βρεις κανα καλο παιδι να παντρευτεις ειπαμε.περνανε τα χρονια.αντε οι γονεις θελουν εγγονακι. :s&m_1:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ελειπα καποιο χρονικο διαστημα ;)
σημερα μετα τις 23:00 θα ειμαι Φραντζη 47, και γενικα πιο πολυ στο Νεο Κοσμο τριγυρναω τωρα... :) :-*

αν  και τα εχω  σταματησει  τα   στουντιο  χρονια  τωρα ,    για  σενα  θα ερθω.     θα σε  βρω.       θυμηθηκα  τωρα   :tooth: :tooth:   :2funny:   μια  φαση  με  μια τσατσα  στο πιπινου ,    και  με  εναν  δονητη ,  που κουβαλουσες  τοτε  παντα  μαζι  σου.   και  αυτη  δεν  ηθελε.       εχω  να σε  δω   απο  τοτε  που ειχες  το μαγαζι   στην  αγ.  μελετιου.  φιλακια   μορο.  

g-lykoula

Ιερόδουλη
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
4
αγορακια σας αφηνω, παω προς Φραντζη 47 :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
θα σας περιμενω καυλομενους καυλομενους μεχρι τις 6 το πρωι :tits2: :lheel: :-*

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
τύπε και εκεί έχεις βάλει το χέρι σου???

πω πω πω καμία δεν σου έχει ξεφύγει τελικά :2funny: :2funny: :2funny:

μην  λες  τετοια    δικε  μου .      σεμνα .  ταπεινα    :2funny: (  οπως  ειχε πει και ο καραμανλης )    γιατι  υπαρχουν  οπως  ξερεις  πολυ  καλα ,      και  αρνητικα    συναισθηματα ,    αρνητικες  σκεψεις ,  αρνητικα  συμπερασματα (  ειτε  ηθελημενα  ειτε  απο  βλακεια )  .   

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
μαλλον  της  νταριας  δεν  της  εχει ξεφυγει  κανενας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
  μην  λες  τετοια    δικε  μου .      σεμνα .  ταπεινα     :2funny: (  οπως  ειχε πει και ο καραμανλης )    γιατι  υπαρχουν  οπως  ξερεις  πολυ  καλα ,      και   αρνητικα    συναισθηματα ,    αρνητικες  σκεψεις ,   αρνητικα  συμπερασματα (  ειτε  ηθελημενα  ειτε  απο  βλακεια )  .    
Δεν ειπε και κατι κακο ο ανθρωποs.....

ΥΓ...Αλλωστε δεν πρεπει να μπλεκουμε την πολιτικη μ αυτα ;) :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
   μην  λες  τετοια    δικε  μου .      σεμνα .  ταπεινα     :2funny: (  οπως  ειχε πει και ο καραμανλης )    γιατι  υπαρχουν  οπως  ξερεις  πολυ  καλα ,      και   αρνητικα    συναισθηματα ,    αρνητικες  σκεψεις ,   αρνητικα  συμπερασματα (  ειτε  ηθελημενα  ειτε  απο  βλακεια )  .   

τρομάζω με την πάρτη σου μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού(πληρωτέου ή μη) έχει περάσει από το κρεββάτι σου :grin:

είσαι δύναμη δεν μασάς τίποτα.....για πες μου πια είναι η συνταγή μέλι με καρύδια τι?? :cheesy:

για τα άλλα που λες δεν ξέρω τίποτα,δεν καταλαβαίνω τίποτα :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom