οπωσδηποτε πρεπει να κανονισουμε κανα παιχνιδακι :-*Καλώ ήρθες κουκλίτσα μου... η πρώτη που θα τρέξω ..... φιλάκια !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού είναι η Ντάρια;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 126K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
οπωσδηποτε πρεπει να κανονισουμε κανα παιχνιδακι :-*
ναι ναι κανονίστε μια παρτουζίτσα να περάσω μια βόλτα
για παντα θα φυγεις?και γιατι?αγορακια μου, τελικα δεν θα κατσω πολυ στην Ελλαδα. Την Παρασκευη την ξανακανω. Οποτε οποιος προλαβει!
Σημερα σας περιμενω στο Ηλια Ηλιου 82, 17:00-23:00
Φιλακια :-* :-* :-* :-* :-*
ποτέ δεν φευγω για παντα απο'δωγια παντα θα φυγεις?και γιατι?
γιατι αλλου ασχολουμαι με αλλα πραγματα
καλο ταξιδι ξανθουλα μου..ελπιζω μεσα στον χρονο να εισαι ελλαδα για πολλα παιχνιδακιαποτέ δεν φευγω για παντα απο'δω
γιατι αλλου ασχολουμαι με αλλα πραγματα
thx μωρο :-* :-* :-* :-*καλο ταξιδι ξανθουλα μου..ελπιζω μεσα στον χρονο να εισαι ελλαδα για πολλα παιχνιδακια
αγορακια μου, τελικα δεν θα κατσω πολυ στην Ελλαδα. Την Παρασκευη την ξανακανω. Οποτε οποιος προλαβει!
Σημερα σας περιμενω στο Ηλια Ηλιου 82, 17:00-23:00
Φιλακια :-* :-* :-* :-* :-*
Σε διώχνει και σένα η κρίση;;;;;;;;
παρεμε μαζί σου
δεν ειναι μονο η κριση. Ειναι οτι καταλαβα επιτελους οτι μπορω να βγαζω λεφτα και με το μυαλο μου, οχι με το μουνιΣε διώχνει και σένα η κρίση;;;;;;;;
παρεμε μαζί σου
δεν ειναι μονο η κριση. Ειναι οτι καταλαβα επιτελους οτι μπορω να βγαζω λεφτα και με το μυαλο μου, οχι με το μουνι
Αυτό το ξέρεις εδώ και χρόνια
άλλωστε στοχουνε πει διαφοροι φίλοι
όπως λένε στο χουριό μου, όμως
μαθε τέχνη και άστηνε και οποτε πεινάσεις πιαστηνε
κοιτα, εδω και τοσα χρονια διασκεδαζα αυτη την δοουλεια. Και δεν ειχα δωκιμασει ποτε να αλλαξω κατι. Τωρα που ελειπα ολ'αυτο το καιρο μου δωθηκαν πολλες ευκαιριες. Και αυτο με εκανε να καταλαβω οτι ηρθε η ωρα για αλλαγεςΑυτό το ξέρεις εδώ και χρόνια
άλλωστε στοχουνε πει διαφοροι φίλοι
όπως λένε στο χουριό μου, όμως
μαθε τέχνη και άστηνε και οποτε πεινάσεις πιαστηνε
οχι, αυτη την φορα αλλου παω Εκει ειναι ποιο ωραια το χειμωνα ;)Τουριστικές επενδύσεις σέ μέρη εξωτικά όπου μία μικρή περιουσία σέ Ευρώ είναι τεράστια σέ Baht γιά παράδειγμα;
δεν εχω ιδεα, αγορι μου! δεν μαθαινω καθολου τα νεα απο Ρωσια εδω και πολυ καιρο....Κριμαία Αλτάϊ καί Καζάν πέφτουν επενδύσεις από Ρώσους αυτό τόν καιρό by the way άν ξέρεις;
thx :-*OK. Καλή επιτυχία στά πλάνα.
τι κανει ομωρφη παρεα?
Ομορφαίνει με την παρέα σου. :-*
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι