giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ε τι ολα θα τα λεμεΚΡΎΒΕ ΛΌΓΙΑ 58 !!!!!!!
Τί άνάγκη έχεις έσύ ???????
κοψιμο
Ε τι ολα θα τα λεμεΚΡΎΒΕ ΛΌΓΙΑ 58 !!!!!!!
Τί άνάγκη έχεις έσύ ???????
Eπρεπε να το καταλαβω
Ε τι ολα θα τα λεμε
κοψιμο
Έψαχνα αυτό το θρεντ όταν είχε γίνει η φασαρία. Αν το διαβάσει κανείς λίγο απ' την αρχή θα καταλάβει ότι ισχυει η παροιμία "Σκυλάκι και πουτανάκι, όπως μάθει από μικράκι"
Δώσε καί σέ έμένα λίγο μουνάκι κολητέ ///////
Παλι εξω να σε βγαλω????Καλυτερα να σε τσιπουρωνω μου φαινεται τελικα
Μελαχροινη η ξανυια αυτη τη φορα?????
Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε μια ώραία παρέα στην Αθήνα.
Άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι που συναντιόντουσαν στην Αθήνα, κάπου στα βόρεια προάστια, σχεδόν μία φορά τό μήνα σε βραδιές αύνανισμού…
Τα αποτελέσματα της βραδιάς τα κατέθεταν σε τράπεζες σπέρματος?
Άκουσον άκουσον φίλε μου δεν ξέρω άν το γνωρίζης ούτε καν ξέρω αν κάποια ΜΕΛΗ .....
Μέχρι πριν λίγο καιρό υπήρχε μια ώραία παρέα στην Αθήνα.
Άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι που συναντιόντουσαν στην Αθήνα, κάπου στα βόρεια προάστια, σχεδόν μία φορά τό μήνα σε βραδιές αύνανισμού…
Μπορεί να άκούγεται χαζό ή παιδικό άλλά έχει μια μοναδική γοητεία και άμέτρητη καύλα,
δέν νομίζης ?????????
οχι τα μαζευουν σε μπουκαλια και τα πουλανε αναλογα με την παραγωγη εχω ακουσει οτι η παραγωγη του 2009 μεταξυ μαρτιου ιουνιου ηταν απο τις καλυτερες εβγαλε 16 παιδια 8 αγορια και 8 κοριτσια!!!!
Μα ειναι για σβησιμο αυτο το καλιτεχνημαΕγώ πάντως τό π.μ σου δέν τό σβήνω , τό διαβαζω και ....... γάμμμμμμματα !!!!!!!!
ρε παιδια δεν ελειπα και καθολου!!!!!! την προιγουμενη εβδομαδα ειχα περιοδο και αυτο ηταν... ποτε ελειπα ρε????????Δεν φανταζομαι να ελειπες επειδη πηγες να φουσκωσεις τα βυζια?
Τα αποτελέσματα της βραδιάς τα κατέθεταν σε τράπεζες σπέρματος?
Ησουν μεσα στα ρουχα σου δηλαδηρε παιδια δεν ελειπα και καθολου!!!!!! την προιγουμενη εβδομαδα ειχα περιοδο και αυτο ηταν... ποτε ελειπα ρε????????
Ησουν μεσα στα ρουχα σου δηλαδη
δεν ελειπες ρεεεεεεε
δεν θα προλαβαινα να τα φουσκωσω εκει ηταν απαντηση ;)Προσεξε ομως, δεν απαντησε αν φουσκωσε τα βυζια ή οχι!
απο ποτε?Πηρε συνταξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!