Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Δεν είναι επικίνδυνη μια γυναίκα που είναι πολύ όμορφη και κάνει και καλό σεξ?
Θανατηφόρος συνδυασμός...
Και έξυπνη.....βασικό.....
Δεν είναι επικίνδυνη μια γυναίκα που είναι πολύ όμορφη και κάνει και καλό σεξ?
Θανατηφόρος συνδυασμός...
Και έξυπνη.....βασικό.....
ΜΑΡΣΑΡΣ(Μαρσάρεις)
Το καλύτερο γαμήσι,
τό κανα έξω στη φύση!
Αυτή κοίταγε τ΄αστέρια
κι άνοιγε τα κωλομέρια!
Αυγουστιάτικη νυχτιά,
-πάρε μου την παρθενιά-
φώναζε και σπαρταρούσε
και τη μπούτσα μου ρουφούσε!
Φύσαγε απαλά τ΄αγέρι
και γαμούσα μία Μαίρη,
πού ΄χε κώλο στρογγυλό
και βυζί εκπληκτικό !
Την κωλάρα της γαμούσα,
τ΄Αγγλικά μου εξασκούσα,
φάκ μι μπέϊμπι, να μου λέει
και η μπούτσα μου να πλέει !
Φάκ μι ιν δι ας, μου κάνει
εν αϊ μ βέρτζιν δεαρ χάνι
και χατήρι δε χαλάω
κι απ το κώλο τη πηδάω !
Τι, αι λάβ γιου και να χύνει
τι , τη μπούτσα να μου φτύνει
Να μου λέει Αι λάβ δε σταρς
γουέν στο κώλο μου μαρσάρς !
Το χε και αυτό η πουτάνα. Για αυτό με παίδεψε μέχρι να βρω το "κουμπί" της.
Γάμησα μόλις το βρήκα. ;)
όποιος αγαπάει παιδεύει.
και όποιος παιδεύει καβλώνει (τον άλλον).
...Από την πρωτη στιγμή ήθελα να τη ρίξω στο κρεββάτι και να ξεσκιστούμε στο πήδημα.
Αυτο που μου αρεσει σε σενα τυπε ειναι οτι γινεσαι πολυ πιστευτος.
Στάσου να σκεφτώ κάναν λόγο που γίνομαι πιστευτός...
........ μήπως επειδή λέω την αλήθεια?
σώπα ρε! πολύ πρωτότυπο για άνδρα!
μιλαμε για μεγαλος μλκας ο κοσνικ ;)Σήμερα μουνάκι δεν θα σε βρίσω ούτε θα σου πω πόσοι αραπάδες ξεσκίζουν τον τρυφερό σου κώλο.
Είμαι πολύ χαρούμενος με το χρυσαφάκι μου που ανέβηκε 20 ποντάκια οπότε την γλύτωσες.
μιλαμε για μεγαλος μλκας ο κοσνικ ;)
μιλαμε για μεγαλος μλκας ο κοσνικ ;)
τον εδερναν τα παιδια στο σχολειο μου ειχε εξομολογηθει μια μερα.οποτε μην τον αποπαιρνειςΑπό ότι βλέπω είναι συμπαθέστατος.....
Φαντάζομαι ο κακομοίρης τι πίπες τρωει στην πραγματική του ζωή για να βγάζει τέτοια απωθημένα εδώ μέσα....
Ο ένας λέει ότι η πουτάνα είχε "ανατριχιάσει από ηδονή" (σίγουρα φίλε , μετά από τριάντα ψωλές εκείνη την μέρα η δικιά σου την .... συνεπήρε)
Ο άλλος θεώρησε το καλύτερο της ζωής του ένα γαμήσι που η πουτάνα του έκανε σκόντο χίλιες δραχμές (αυτά είναι ! Όρκοι , αγάπες και βλακείες , όταν σου κάνει σκόντο ένα χιλιάρικο η γκόμενα σε λατρεύει ..... ή έχει αναδουλειές και το δίνει με έκπτωση)
Τον τρίτο τον άφησε λέει η γκόμενα ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο δωμάτιο! (τι λες ρε μάστορα? Σου έκανε τέτοια ξήγα και δεν την παντρεύτηκες? Ντροπή! Η εναλλακτική εξήγηση ότι Η ΤΣΑΤΣΑ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΕΣΙΜΟ δεν σου πέρασε από το μυαλό εξυπνοπούλι μου????)
Ο καλύτερος όμως είναι αυτός που ισχυρίστηκε ότι ΞΕΜΟΥΝΙΑΣΕ πουτάνα που παίρνει 30 ψωλές την μέρα επί δέκα χρόνια !!!!!! Δεν τον ξαναπήρε λέει! Τέτοια ζημιά έπαθε το κορίτσι! (φίλε όταν ιδρώνεις μάλλον βρωμάς , σκέψου αυτό ως εναλλακτική εξήγηση του γεγονότος ότι δεν σε ξαναπήρε , σε παρακαλώ)
Ρε μάγκες αν πιστεύετε αυτά που γράφετε είσαστε τόσο αφελείς που μου έρχεται να βάλω τα κλάματα.