You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού δουλεύει η Τσίλα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
monimo sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Ειναι μουναρα !
Θα ηθελα να την γαμησω μια μερα
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 497
- Πόντοι
- 26
Δουλέυει(η δούλευε) στο baby gold .ετσι ξέρω τουλάχιστον.(εχω να πάω καιρό όμως
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Δουλέυει(η δούλευε) στο baby gold .ετσι ξέρω τουλάχιστον.(εχω να πάω καιρό όμως
δουλευε στο athens queen's που ειναι στην λ.καβαλας!μετα πηγε στο olala στο μπουρναζι και μετα δεν ξερω.....παντως στο gold δεν εχει παει......
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ειναι μουναρα !
και εμενα προσωπικα η γυναικα αυτη με τρελλαινει.....τι απιστευτο κορμι ειναι αυτο που εχει?δηλ.ας μας πει καποιος που μπορουμε να τη βρουμε για να παρουμε εστω τον φραπε της!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Ελα dr.vaso Phd, ανοιξε τα τεφτερια σου και πες μας που, ποτε, και ποσο θελει η κοπελλα..( και που'σαι..το βραδυ babylon, ετσι ??)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Ελα dr.vaso Phd, ανοιξε τα τεφτερια σου και πες μας που, ποτε, και ποσο θελει η κοπελλα..( και που'σαι..το βραδυ babylon, ετσι ??)
ετσι!!!!!!!!!!!
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Dolce Vita είχε δουλέψει επίσης, αλλά δεν του πολυάρεσε στο πριβέ ενός κολλητού που την πήρε. Έτριβε τα βυζιά (πολύ σκληρή σιλικόνη) και τον πάτο στην ελεύθερη τσαπού και έκανε μόστρα να τον παίξει ο πελάτης. ʼναβε και αναπτήρα για τις μόστρες γιατί σκοτεινό το πριβέ, μαύρη και αυτή...γάματα έπρεπε να φοράς night vision! Γενική εικόνα τραβεστοειδής για τα γούστα μου. Από τον χορό εκτός πριβέ που την δοκίμασα μου την έσπασε η υπερκινητικότητα και τα τσιρκοειδή κόλπα και δεν γούσταρα για πριβέ. ʼλλοι βέβαια πεθαίνουν για εντυπωσιακές μαύρες και είναι και πρόσχαρη. Καμμία σχέση βέβαια στο σπρέχεν με κλασσικές μαύρες, έχει Ευρωπαϊκές καταβολές.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Δεν μπορει καπου δουλευει! νομιζω οτι υπαρχει ο γκουρου να μας πει!Ξερει αυτος πιστευω και θα κανει το σωστο!
ο γκουρου δηλωνει πως δυστυχως δεν γνωριζει που βρισκεται αυτη η αμαζονα!!!!!!!!παντως καπου στα δυτικα προαστια την κοβω να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!εγω δεν πολυ παω εκει οποτε πρεπει να μας βοηθησει καποιος γκουρου εκ δυτικων προαστιων........ή θα απευθυνθουμε στον κ.καμπουρη ή μιστερ μπουτια ή ρουβα του πειραια και θα βρουμε την ακρη............βασικα τωρα που το σκεφτομαι την μαλακο την πανια-καρβελα πρεπει να ρωτησουμε.....
julio_the_impaler
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
αυτη δεν τη λενε τσιλα αλλα Πουτσίλα...!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
χριστουγεννα ηταν καλαματα σε στιπτιτζαδικο κ εμαθα οτι τα δουλευε "κανονικα"
Τα δούλευε ή τους δούλευε;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις