Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
Βυζγια μπακοδημου ρε ναιμου, μεχρι να τα πεταξει οξω  :tits:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
μετα και την ψηφοφορια, αποδεικνυεται πως εμεις οι νωνδισθαι ειμασθε πολυ μπροστα ;)

ο νωντας τυπε θα εριχνε ακυρο σε ολες και θα καλουσε στο δωματιο τη μπακοδημου ;)

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
ο νωντας τυπε θα εριχνε ακυρο σε ολες και θα καλουσε στο δωματιο τη μπακοδημου ;)

πιστευω ακραδαντα η πιθανοτητα να ειναι η μονη εκει μεσα που παιζει να ξερει να φτιαχνει φαλαφελ επαιξε σημαντικο ρολο στην επιλογη του νωντα τυπε :tooth: :tooth: :tooth:

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
εχουνε πολλες παραλαγες αυτά τα κολπα τυπε...πχ :
1)ζω σε 4αρι ρετιρέ στην κηφισια μεσοτοιχια με μπαμπη βωβο και νοικιάζω ολο τον κατω οροφο για να εχω καπου να βαλω τα ρουχα μου...ποσοστο επιτυχιας απέναντι σε μονιμες κατοικους ντουμπαι 65%
2)η οικογενεια μου εχει 10.000 στρμ που καλλιεργούμε γκοτζι μπερυ και καθαριζουμε 50καφετια τον μηνα και ολη μερα καθομαι και το βραδυ οικονομοπουλο και αργυρο...ποσοστο επιτυχιας απέναντι σε μονιμες κατοικους ντουμπαι 53%

υπαρχουν βεβαια και πολλες ακομα παραλλαγες που μπορει να παιξει ενας σκληρος καριολης...αλλα πανε χωρις μαθηματα στα ριαλιτι και τρωνε τα μουτρα τους οι φουκαράδες... :S

Ωραίος τύπε, να σαι καλά που μου τα εξήγησες. Να ξέρω και εγώ να τα πετάω σε καμία δύσκολη. Αν και τώρα ζητάνε να σε φακελόσουν κατευθείαν, ζητάνε φατσοβιβλίο, ινσταγκραμ και να πεις δεν έχω θα νομίζουν ότι κρύβεις κάτι. Μάλλον θα πρέπει να πάω σε κανένα φωτογράφο να με βγάζει μπροστά σε κότερα, λιαρ τζετ, πισίνες και βίλες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.277
Πόντοι
5.506
θα χρειαστείς μεγάλη με 0,07
σου στέλνω ΣΑΒΒΙΔΗ  :grin: :think:
[size=3pt] ΙΒΑΝ [/size] :grin:

Είσαι μεγάλη καρντιά, αν γίνεται και σκουρόχρωμη μη λαμπιρίζουν τα πρόσθετα λαμπερά κατάλευκα δόντια μές το σκοτάδι και σκιαχτώ.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
πάντως αυτό το θρεντ είναι από τα λίγα που όποτε μπαίνω μυρίζω μία έντονη βαρβατίλα που με κάνει και ζαλίζομαι για λίγο...
να ναι καλά το power of love που τραβάει τα αρσενικά του bou εδώ σαν το γάλα τις μύγες  :grin:
και τώρα που είπα για γάλα πείνασα...

OMegasRagnar

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
7
Πόντοι
6
Sex θα παίξει ή μόνο καυλάντα;

Τι σεξ ρε τύπε. Εδώ ο άλλος σήμερα είχε κοκκινίσει απο ντροπή και κοίταγε το πάτωμα όταν μίλαγε στην άλλη. Ότι μαλακία του ερχόταν στο μυαλό έλεγε. Το πιο σόκινγκ που είπε στην άλλη και αυτό όταν ήταν στην πόρτα έτοιμη να φύγει είναι ''είσαι πολύ όμορφη σήμερα'' και μόνο που δεν λιποθυμησε από το άγχος.

Κανένα φιλάκι και πάλι καλά να λες.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
Ποδολάγνε πιο πιθανό είναι να γάμαγες εσύ καμία εκεί μέσα παρά αυτοί που είναι  :S

χαχα καλό
θα με στηρίζατε αν έμπαινα σε κανα ριάλιτι? :P

εγώ πάντως στο συγκεκριμένο αν ήμουν στη θέση της κοπέλας, θα έκανα κάποια κίνηση...
θα του έλεγα, εδώ μέσα μόνο δεν μας ακούνε οι άλλοι ή δεν μας βλέπουν κιόλας
για να δω
και θα του χούφτωνα λίγο το κωλαράκι, κάτι θα έπιανα
δυστυχώς παίζει και μεσημεριάτικα η εκπομπή...

δεν θα ήταν τέλεια να έπαιζε και καμία ώρα μετά τις 24:00 το βράδυ?
να τις παίζαμε κι εμείς πιο εύκολα?  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
Παναθεμα σε βρωμοπουσταρα, μονο εσυ εισαι εδω μεσα??? :S

Stories

Νέο!