GrStallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2006
- Like
- 165
- Πόντοι
- 1
Ναι φίλε, αυτή είναι.
Ε εντάξει. Μπήκε η γυναίκα να βρει τον έρωτα μετά τα ψωλοχυματα στη μάπα!!!
Ναι φίλε, αυτή είναι.
μέγα χορηγό ψάχνει, αλλά τα μπατιροναυάγια που πήγαν εκεί δεν έχουν να αγοράσουν ούτε το εισιτήριο να πάνε σπίτι. Ναυάγια όλοι μαζί, ναυάγια στο μυαλό, ναυάγια στην κοινωνία.Ε εντάξει. Μπήκε η γυναίκα να βρει τον έρωτα μετά τα ψωλοχυματα στη μάπα!!!
από την ταινία με το λεσβιακό και με τον μαύρο που την έχυσε στη μάπα, βαθύ λαρύγγι το τσιμπούκι της...
αυτή δούλευε φυλής μία περίοδο τότεΦίλε μου εννοείς την πρώην "19 χρονη κοκκκινομάλα" ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Την Κλαούντια εννοεί. Είναι για δυνατούς μύστες.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης είναι πως αρκετές ελληνίδες έχουν κάνει πολύ χειρότερα στα νιάτα τους και μετά τα 30-35 προσποιούνται τις οσίες.
οτι ηταν ηταν η αληθεια να λεγεται....Και μένα με δάγκωσε στη τιμή αλλά χαλάλι ήταν ωραίο βίντεο
ειναι γνωστη αγνωστη παιχτηρια στο τικτοκ ? καλη επιτυχια κ σε αυτο το παρτΚλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»
Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν της παίκτριας του «Power of love» Κλαούντια Ζαΐμη, που ψάχνει και αυτή να βρει τον έρωταwww.espressonews.gr
ξερουμε τιποτα περισσοτερο;
https://tinyurl.com/257dembc
ειναι μουνης απο μας κοιταει να τα βγαλει...έχουν ακριβύνει οι ριζογκοφρέτες, ενώ θέλει να βελτιώσει και το πατίνι...
τα εχω κλεισταΝα ξέρεις ότι όλα τα pm που έχω (και είναι πολλά) θα τα παραπέμψω σε σένα