Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
η κρητικια ειναι ενα βημα πριν το γκανγκ μπανγκ, ξυπνατε ρε ντιντιδες :headbang: :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
φοβερο σχολειο το παουερ οφ λοβ
αυτη τη στιγμη τη συναρμολογουμενη ξανθια τη γαμαει και πακιστανος που σκουπιζει παρμπριζ στα φαναρια
εχει αρχισει και αμφιβαλει για το ποσο μετραει σα γυναικα και ψαχνει επιβεβαιωση

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
τυπε ραοπαο, κι εγω τα ελεγα πριν οτι οποιος ητανε σκληρος καριολης αντι να επαιρνε αρκουδακια και σκατουλακια, αμα εδινε δυο πεντακοσαευρα στην αλβανιδα απο το ντουμπαϊ θα ειχε παρει κουλουρι επιτοπου :S

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Τραγικός. Πραγματικά ούτε στο δημοτικό. Η άλλη την είχε πάρει ο ύπνος, έφυγε νωρίτερα και αφού την ζάλισε με μαλακίες ενώ είναι έτοιμη να κλείσει την πόρτα της δίνει το χέρι και με τρεμάμενη φωνή ''ξέχασα να σου πω... είσαι στις ομορφιές σου σήμερα...''

ΠΑΡΤΑ ΜΑΛΑΚΑ, ΡΕΖΙΛΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

παιδια αυτό το έχασα γιατι έπεσε το ρευμα ...τι εγινε με τον υιοθετημενο ? εφαγε χυλο κανονικα ε?

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
φοβερο σχολειο το παουερ οφ λοβ
αυτη τη στιγμη τη συναρμολογουμενη ξανθια τη γαμαει και πακιστανος που σκουπιζει παρμπριζ στα φαναρια
εχει αρχισει και αμφιβαλει για το ποσο μετραει σα γυναικα και ψαχνει επιβεβαιωση

:hi:

έχετε ανέβει όλοι στα μάτια μου σήμερα. εύγε πασάδες μου, πολύ ωραία τα γράφετε.

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
λοιπον καταληγω οτι αν και στην αρχη μου φανηκε σιχαμας ο αντρεας, τελικα ο μεγαλυτερος σιχαμας ειναι ο σωκρατης
ειδε οτι ο αντρεας παιζει κιθαρα και τα μουνακια σιγοτραγουδουσαν, αμεσως πηγε να τον γειωσει με πεταμα λουλουδιων και σχολια τυπου "κλαιει η μανα του πελε, παιξε κατι πιο χαρουμενο"
μετα ακουει καλα σχολια απο τα μουνακια οτι ο δωρος μαγειρεψε εξαιρετικο σολωμο, και μολις σκαει στο σπιτι των αντρων πεταει "τι βρωμαει ψαριλα εδω;"
και εκτος του οτι ειναι πουστρακι, ειναι και σαλιαρης, φευγοντας απο το σπιτι των κοριτσιων ειπε χιλιες ευχες, γεια σας, θα μας λειψετε, καλη ορεξη, μονο καλα κρασια δεν τους ειπε
ελεεινος

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
λοιπον καταληγω οτι αν και στην αρχη μου φανηκε σιχαμας ο αντρεας, τελικα ο μεγαλυτερος σιχαμας ειναι ο σωκρατης
ειδε οτι ο αντρεας παιζει κιθαρα και τα μουνακια σιγοτραγουδουσαν, αμεσως πηγε να τον γειωσει με πεταμα λουλουδιων και σχολια τυπου "κλαιει η μανα του πελε, παιξε κατι πιο χαρουμενο"
μετα ακουει καλα σχολια απο τα μουνακια οτι ο δωρος μαγειρεψε εξαιρετικο σολωμο, και μολις σκαει στο σπιτι των αντρων πεταει "τι βρωμαει ψαριλα εδω;"
και εκτος του οτι ειναι πουστρακι, ειναι και σαλιαρης, φευγοντας απο το σπιτι των κοριτσιων ειπε χιλιες ευχες, γεια σας, θα μας λειψετε, καλη ορεξη, μονο καλα κρασια δεν τους ειπε
ελεεινος

το πουλί πάντα έχει δίκιο
το προσκυνάμε...

:pipa1:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
εντωμεταξυ ο ιρακινος πηγε κι εβγαλε το γιο του σωκρατη
και νομιζα οτι μονο οι γονεις του σχορτσιανιτη ειναι τοσο χαβαλεδες που βγαλανε το λουμουμπα σοφοκλη

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
τυπε ραοπαο, κι εγω τα ελεγα πριν οτι οποιος ητανε σκληρος καριολης αντι να επαιρνε αρκουδακια και σκατουλακια, αμα εδινε δυο πεντακοσαευρα στην αλβανιδα απο το ντουμπαϊ θα ειχε παρει κουλουρι επιτοπου :S
παντα την πατανε οι σκληροι καριοληδες λογω των πιρφορων τυπε...μπηκαν οι βλαχοι, την κανανε αμεσως θεα, μοιρασε απλοχερα τα ακυρα της αυτή, αντε τωρα να τα βρουμε στην τιμη όταν με το καλο βγει από το παιχνιδι η ντουμπαιδιοτισσα... :S :S :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
παντα την πατανε οι σκληροι καριοληδες λογω των πιρφορων τυπε...μπηκαν οι βλαχοι, την κανανε αμεσως θεα, μοιρασε απλοχερα τα ακυρα της αυτή, αντε τωρα να τα βρουμε στην τιμη όταν με το καλο βγει από το παιχνιδι η ντουμπαιδιοτισσα... :S :S :S
ο γνωστης τυπε δε θα ετρεχε πισω απο τα φουστανια της αλμπανας να γινεται γελοιος μπας και του ριξει κανενα ξεροκομματο
ο γνωστης θα καθοταν σαν πασας στον καναπε χωρις να της δινει την παραμικρη σημασια και καποια στιγμη που θα ερχοταν κοντα του θα σηκωνε τυχαια το μανικι του αποκαλυπτωντας το rolex gmt master II two tone batman στον καρπο του
μετα θα τον παρακαλουσε η αλμπανα για ακαπωτο κρεμπιε

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.236
Πόντοι
1.206
Μετά από το θρεντ που είδα στο φόρουμ για αυτό μέ τίς 6 γκομενες κ τους 6 τύπους, έχω να πω τό εξής: άλλο ένα ριάλιτι της πλάκας, όμως δυο γκομενες ξεχωρισα τήν 19χρονη καυλα κ την γκαμπριελα, εγώ ξεκάθαρα τήν δεύτερη θα καλούσα, μου βγάζει ανώμαλα γούστα που πιστεύω ότι τά κάνει.

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
το 19χρονο μουνετο τυποι τους αγοραζει και τους πουλαει ολους εκει μεσα οτι ωρα θελει... :takethis: :takethis: :takethis:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
εγώ σας χαιρετώ καυλιάρηδες, πουλιά και λοιποί...  :-*
πάω να τον πάρω