Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
η ρουμάνα τρελάθηκε.... τη βλέπω να αποχωρεί οικειοθελώς...

King of the Island

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Like
0
Πόντοι
6
πω πω η ξανθιά νεάρντενταλ σα να κατέβηκε από κανά βουνό είναι με καριέρα νταλικιέρισα

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ελπίζω τώρα που τσαλακώθηκε λίγο ο εγωισμός των αποριφθέντων να τις οδηγήσει να δείξουν λίγο ρώγα ή κολοτρυπίδι.

:wanker: :wanker:

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
"πιο άντρας από μένα"?
τι στο διάολο μέχρι τώρα με τραβεστί πήγαινε αυτή?  :grin:

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
κλαψεεεεεεεε καριολα συναρμολογουμενη  :2on1:

astamatitos29

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
0
Η κοκκινομάλλα σαν το μπάισον από το στριτ φάιτερ είναι. Βάλτε καμία φώτο να γίνει σύγκριση.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
γαμάει πάντως το power of love
βλέπω να ξεπερνάμε και το survivor σε σελίδες

το οποίο βλέπω να τελειώνει πρόωρα...  ;)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
με την ακρη του ματιου μου επιασα ρολοι αλμπανας ντουμπαι
δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα αν ειναι αυτο που νομιζω (omega constellation) και ειναι αυθεντικο, μιλαμε για 5 χιλιαρικα

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τύπε και τα τραβεστί είναι πιο άντρες από αυτήν

πραγματικά αν το σκεφτείς δεν έχει κανένα νόημα αυτό που λέει...
6 άντρες είναι εκεί μέσα... άντε και κανέναν bi
για να είναι κάποιος πιο άντρας από αυτήν και από αυτούς...
σημαίνει ότι αυτή βγάζει βαρβατίλα...
που δεν ισχύει...

πωπω χάλια μαύρα... τη βλέπω για αποχώρηση αυτή και τη ρουμάνα
τουλάχιστον η ιταλίδα κομπλέ λογική ώριμη γυναίκα και όμορφη και γλυκιά

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.056
Πόντοι
456
με την ακρη του ματιου μου επιασα ρολοι αλμπανας
δεν ειμαι σιγουρος 100% αλλα αν ειναι αυτο που νομιζω (omega constellation) και ειναι αυθεντικο, μιλαμε για 5 χιλιαρικα
στυλιστρια στο ντουμπαι τυπε ;)

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706

O%2BXypolytos%2BPrigkips.jpg

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166

μπορεί στο dubai να τα βρίσκεις και πεταμένα στους κάδους απορριμάτων αυτά όταν ψάχνεις για φαγητό... :S

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
παντως και οι 3 σκουπιδιασμενες βρηκαν δικαιολογιες για να εξηγησουν γιατι δεν τις καλεσε κανεις
οι αντρες δεν εχουν αυτοπεποιθηση και με φοβουνται, οι αντρες με θελουν αλλα δεν ερχονται απευθειας σε μενα και καλουνε μια φιλη μου, οι αντρες δε με καλεσαν για να με κανουν να ζηλεψω κλπ κλπ
καμια δεν ανεφερε τη μια και μοναδικη αληθεια
επειδη δε μας ξερουν σα χαρακτηρες και προς το παρον παιζει ρολο μονο η εμφανιση ολοι καλεσαν την αρχιμουναρα την αννα και το τσαχπινοπιπινι τη ρωσοποντια γιατι οι υπολοιπες ειμαστε μπαζα με μεικ απ

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.309
Πόντοι
5.006
δυνατη επιλογή πορνιδιων από τον ατσουν...τωρα οσον αφορα τα παληκαρακια, μοιαζουν με χριστιανους πρωτομάρτυρες στην αρενα του κολοσσαιο με τα λιονταρια...σκληρος καριολη και βιτσιόζος ο τουρκαλας και σπαει πλακα... :rockon:

1)σωκρατης καλεσε την ντουμπαιδιοτισσα, η οποια ζει αναμεσα σε γκανγκμπαγνκ και οργια με καμηλες...εξαρχής λαθος επιλογη του σωκρατη...επισης με τον που τον βλεπει τον λεει ότι τον βλεπει σαν το υιοθετημενο της παιδι...γκολ από τα αποδυτήρια σε παιχνιδι απέναντι στην μπαρτσελονα...γυρναει μονο με το κολπο του ρετιρέ στην κηφισια ή τα 10.000 στρεμματα οπορηκευτικων στον θεσσαλικο καμπο...δεν το παιξε ετσι ο φουκαράς, ουτε φιλακι δεν πηρε.....4 πηχτες μαλακιες κλαιγοντας μεσα στο ντουζ αποψε για τον φιλο σωκρατη... :S :S :S :S

2)παππους καλεσε και αυτος την ντουμπαιδιοτισσα, νομιζοντας προφανως ότι θα την κανει ζαφτι...τραγικο λαθος αφου η τυπισσα ειχε μολις ριξει το πρωτο ακυρο οποτε η ελλεεινιδιαση ηταν στα ανωτατα υψηλα ορια και το μουνι της εκεινη την στιγμη κοστολογούνταν οσο το 45% των μετοχων της Microsoft....το ότι της εκανε 150 δωρα λες και πηγε διακοπες στους παππούδες της το καλοκαρι, το αφηνω ασχολιαστο... :S :S :S

3)υιοθετημένος μπάσταρδος καλεσε 19χρονο μουνι...ξανθοπουλος που με το καλημέρα λεει τα βασανα της ζωης του και στην καρααραπακλα τζεσικα απο τη λιβερια που κανει ακαποτα τσιμπούκια στα στενα πισω από την ιασωνος, είναι ηλιου φαεινοτερο  ότι δεν μπορει ΠΟΤΕ να πηδηξει μουνι επιπεδου 19χρονης χυσοκανατας... :S :S :S

4)παναωτης καλει την ντουμπαιδιοτισσα για τριτη φορα...σε γενικες γραμμες καλα το πηγε, αλλα καμια αναφορα σε τραπεζικες καταθεσεις ή εστω 2-3 οφσορ στους νησους κευμαν....οποτε δεν μπορεσε να σπασει τον παγο και να παρει κουλουρι ντουμπαιδιοτισσας.... :S :S :S

5)ανδρεασ καλει τσουλια...σοφη κινηση να διαλεξει την πιο σαυρα από ολες με αχυρο μεσα στο κρανιο της...του δινω ένα ποντο μανι μανι...επισης η τσουλια εκανε μπαμ ότι ειχε φαει τις μουνοτριχες της από την ζηλεια που καλεσαν 3 φορες την ντουμπαιδιοτισσα, που ηταν σε θεση να δοθεί ψυχι τε και σωματι και σε πακιστανο αστεγο της ομονοιας που εχει να πλυθει τεσσεράμισι χρονια...

6)δωρος καλει το 19χρονο...με τετοιο ονομα και καπελο αλα μοργκαν φριμαν από το seven, ηταν εξαρχής πολύ δυσκολο να πηδηξει....δεν εδειξε όμως λιγουρης και τα πηγε καλα.... :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom