raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.309
- Πόντοι
- 5.006
Τυπε ας ελπισουμε μεχρι να τελειωσει η εβδομαδα να μαθουμε και τις τιμουλες...οπα αρχισαν να λεγονται οι αληθειες
οι αντρες με λεφτα μου ερχονται μονοι τους
Τυπε ας ελπισουμε μεχρι να τελειωσει η εβδομαδα να μαθουμε και τις τιμουλες...οπα αρχισαν να λεγονται οι αληθειες
οι αντρες με λεφτα μου ερχονται μονοι τους
τέντυ με Αλβανίδα παει?μου έρχονται από μόνοι τους οι άντρες με λεφτά είπε η αλβανίδα από το ντουμπαι :S
Θα επρεε να τον προστατευσει τον φουκαρα η παραγωγη...τι τον εστειλε κατευθειαν στην ντουμπαιδιοτισσα??? :Sαυτος ειναι ακομη αστρωτο καλογυαλισμενο μοτερακι και αυτη εχει κανει 4 ρεκτιφιε απο τα πολλα χιλιομετρα ;)
Σε 2-3 συναντησεις ή θα αυτοκνονησει ή θα παει στο τρελαδικο ο φουκαρας...Να δειτε η Ντουπαδιοτισα θα φωναξει τον "γιο" για σπασιμο στους αλλους
οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο θελω να τσακωσω ενα πυροσβεστηρα και να σπασω καθε οστο και οσταριο απο τα μουτρα του σωκρατη
γτ τυπε τετοιο μισος για τον γειτονακο μου.....ειναι πιτσιρικαςοσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο θελω να τσακωσω ενα πυροσβεστηρα και να σπασω καθε οστο και οσταριο απο τα μουτρα του σωκρατη
οσο περναει ο καιρος τοσο περισσοτερο θελω να τσακωσω ενα πυροσβεστηρα και να σπασω καθε οστο και οσταριο απο τα μουτρα του σωκρατη
καπως ετσιτυπε ο σωκρατης ειναι ωραιος τυπος απλα εχει σκατα αντι για μυαλο, λεπτομερειες....