Επισκέπτης
τυπε την απαξιωσες πληρως :S :S :S
υγ νιμου ποσταρες και πλακωσαν :S :S :S
υγ 2 που εξαφανιστηκες ρε τυπε :S :S :S
Διακοπες,δουλεια,εντατικη και διαφορα αλλα...γιατι την λες τηλεπερσονα δεν μου ειπες.
τυπε την απαξιωσες πληρως :S :S :S
υγ νιμου ποσταρες και πλακωσαν :S :S :S
υγ 2 που εξαφανιστηκες ρε τυπε :S :S :S
γιατι εχει εκπομπη ρε τυπε ολα καλα τωρα τυπε?Διακοπες,δουλεια,εντατικη και διαφορα αλλα...γιατι την λες τηλεπερσονα δεν μου ειπες.
γιατι εχει εκπομπη ρε τυπε ολα καλα τωρα τυπε?
πτου....
κανονισε....
κανονισε....Φακ γιου....
φακε νιουζ απο τον προτοσαλτε του μπου χελλρεισερ 1821....Τύπε αγουγεται ότι θέλουν να με διώξουν από σκληρό καριόλη, έχει ακούσει κάτι? :S x3
τυπε μαλλον δεν καταλαβες..στον αντουενα το πρωι :S :S :S μια με :S :S :SΠοια εκπομπη ρε με το σταγονομετρο θα στα βγαζω;
τυπε καθοτι γουρλης εφερες καλοτυχια στην ομαδα και περασε χθες :S :S :Sπτου....
Στηριξα...τυπε καθοτι γουρλης εφερες καλοτυχια στην ομαδα και περασε χθες :S :S :S
σ ωραιοςΣτηριξα...
τυπε μαλλον δεν καταλαβες..στον αντουενα το πρωι :S :S :S μια με :S :S :S
Τυπε θα σε διαγραψω και θα σε κανω επανεγκατασταση....εχεις κρασαρει και δεν βγαζεις νοημα.
τυπε μην με παρεξηγας τωρα μαθαινω να γραφω σε υπολογιστη :S :S :SΝαι...για το λινκ στειλε pm στον Αλεκος3.
σε ευχαριστω ρε φιλε...παντα στηριζεςΤη καταρα του Ναβουδοχονοσορα να εχεις καταπτυστε....
σε ευχαριστω ρε φιλε...παντα στηριζες
μελος του σαη ειναι αυτος τυπε....?Τη καταρα του Ναβουδοχονοσορα να εχεις καταπτυστε....
εισαι αδερφος...να ερθεις κανα σκ στην βιλα με πισινα που εχω στο καβουρι να σε φιλοξενησω...Εννοειτε ρε αστεγε σκωληκα....αν δεν στηριξω εγω ποιος θα στηριξει;