troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.016
- Πόντοι
- 5.506
πικεριστης υποπτευομαι ντοντι...μελος του σαη ειναι αυτος τυπε....?
πικεριστης υποπτευομαι ντοντι...μελος του σαη ειναι αυτος τυπε....?
μελος του σαη ειναι αυτος τυπε....?
εισαι αδερφος...να ερθεις κανα σκ στην βιλα με πισινα που εχω στο καβουρι να σε φιλοξενησω...
πικεριστης υποπτευομαι ντοντι...
ειμεθα ολοι κλωνοι του τυποι.....?Το πρωτο μελος τυπε...απο αυτον ξεκινησαν ολα.Ο μεγαλυτερος παιδαρας,ψωλαρας και λεφτας απο ολους τους παιδαραδες,ψωλαραδες και λεφταδες του σαι....
ετσι ειναι ολοι στο σαι ρε μαν....Το πρωτο μελος τυπε...απο αυτον ξεκινησαν ολα.Ο μεγαλυτερος παιδαρας,ψωλαρας και λεφτας απο ολους τους παιδαραδες,ψωλαραδες και λεφταδες του σαι....
πιασε και μια πατατες και ελα στο γιωτ που εχω στο πασαλιμανιΘα ερθω στο παγκακι που κοιμασαι με ενα σουβλακι να σε ταισω....
εχω ενα στην μπαγκαζιερα μια βδομαδα τυπε......θα το δωσω εγω στον τρουμπ....Θα ερθω στο παγκακι που κοιμασαι με ενα σουβλακι να σε ταισω....
ειμεθα ολοι κλωνοι του τυποι.....?
εχω ενα στην μπαγκαζιερα μια βδομαδα τυπε......θα το δωσω εγω στον τρουμπ....
εχω ενα στην μπαγκαζιερα μια βδομαδα τυπε......θα το δωσω εγω στον τρουμπ....
Χώρισαν και οι Στέλλα-Πάνος
Η ντουμπαδιώτισσα άραγε βαστάει ακόμα??
Περιμένουμε πως κ πως να αρχίσει το 2..
το τανγκο θελει 2 ρε τυπε :S :S :S :Sτυποι αφου στο GNTP εδειξε πεντακαθαρα ρωγες και μουνοχαραδρες, στανταρ θα πεσει κανα ακα τελειωτικο CIM στον δευτερο κυκλο της παιχνιδαρας της καρδιας μας
θα βαλουμε μεσα φετος ραοπαο τυπε ;)το τανγκο θελει 2 ρε τυπε :S :S :S :S
μιλα ντεθα βαλουμε μεσα φετος ραοπαο τυπε ;)
Πραγματι το GNTM ανεβαζε πολυ ψηλα τον πηχη..ελειπε μια τετοια εκπομπη απο την ελληνικη τηλεοραση..εβαλε την ψωροκωσταινα στον παγκοσμιο χαρτη..τυποι αφου στο GNTP εδειξε πεντακαθαρα ρωγες και μουνοχαραδρες, στανταρ θα πεσει κανα ακα τελειωτικο CIM στον δευτερο κυκλο της παιχνιδαρας της καρδιας μας