Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Εγώ άκουσα για πενταψήφιο..  :takethis: :takethis: :takethis:  
τυπε ισως σταλθηκε απο εξωγηινους σε ανθρωπινει μορφη για να προσφερει πολυτιμες γνωσεις σε πεδια επιστημης και τεχνολογιας μηπως σωθει ο πλανητης :S :S :S

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
353
Πόντοι
186
τυπε ισως σταλθηκε απο εξωγηινους σε ανθρωπινει μορφη για να προσφερει πολυτιμες γνωσεις σε πεδια επιστημης και τεχνολογιας μηπως σωθει ο πλανητης :S :S :S

:happy: :happy: :happy:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Λετε να σωθει ο Κρητικος απο το ..βλαμμενο ??????

Δεν πρόλαβαν να βγουν από το Power Love και χώρισαν. Ο λόγος για την Τζούλια και τον Μιχάλη, η σχέση των οποίων φαίνεται πως δεν άντεξε έξω από το σπίτι του έρωτα.

Μάλιστα, ο Μιχάλης σε δηλώσεις του στο gossip-tv.gr αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με τη Τζούλια τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Με τη Τζούλια μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον από την πλευρά μου -και λέω από την πλευρά μου- γιατί μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό μου, ήταν κάτι πολύ όμορφο, πολύ δυνατό, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό και έξω από το παιχνίδι γι’ αυτό και επέλεξα να παραμείνω στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και να μην πάω να δω τους γονείς μου. Τελειώνοντας όμως το παιχνίδι αντίκρισα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις , γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι. Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί».

Ο Μιχάλης μετά τις δηλώσεις του δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης, ενώ πολλοί έγραφαν αρνητικά σχόλια στα social media για την πρώην παίκτρια.

Η Τζούλια δεν άφησαν τις δηλώσεις και τα σχόλια που ακολούθησαν αναπάντητα. «Το ότι δεν μιλάω και δεν δίνω απαντήσεις δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε «άλλοι» ισχύουν κιόλας. Να μάθετε να ακούτε και τις δύο πλευρές πριν κρίνεται…», έγραψε στο Instagram.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056
Λετε να σωθει ο Κρητικος απο το ..βλαμμενο ??????

Δεν πρόλαβαν να βγουν από το Power Love και χώρισαν. Ο λόγος για την Τζούλια και τον Μιχάλη, η σχέση των οποίων φαίνεται πως δεν άντεξε έξω από το σπίτι του έρωτα.

Μάλιστα, ο Μιχάλης σε δηλώσεις του στο gossip-tv.gr αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με τη Τζούλια τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Με τη Τζούλια μέσα στο παιχνίδι τουλάχιστον από την πλευρά μου -και λέω από την πλευρά μου- γιατί μπορώ να μιλήσω με απόλυτη σιγουριά για τον εαυτό μου, ήταν κάτι πολύ όμορφο, πολύ δυνατό, γεμάτο συναισθήματα. Θα ήθελα να το ζήσω όλο αυτό και έξω από το παιχνίδι γι’ αυτό και επέλεξα να παραμείνω στην Αθήνα για 2 εβδομάδες και να μην πάω να δω τους γονείς μου. Τελειώνοντας όμως το παιχνίδι αντίκρισα μια τελείως διαφορετική συμπεριφορά που δεν νομίζω να μου άξιζε όλο αυτό. Έχω μάθει να σέβομαι τους ανθρώπους αλλά και καταστάσεις , γι’ αυτό και έδωσα όσο χρόνο μου ζητήθηκε να δώσω για να νιώσει καλύτερα η σύντροφος μου. Είδα όμως αδιαφορία κάτι που με ενόχλησε παρά πολύ και με έβαλε σε σκέψεις. Νομίζω ότι αυτό το όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος με πολλά αναπάντητα ερωτήματα που δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τα συζητήσω με τον άνθρωπο που ήμουν 4 μήνες στο παιχνίδι. Αν και θα περίμενα μια πιο ξεκάθαρη στάση γιατί έτσι είμαι και εγώ σαν άνθρωπος. Μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα. Δεν την βρήκα ποτέ. Εύχομαι να βρει τον δρόμο της και όλα όσα έχει ονειρευτεί».

Ο Μιχάλης μετά τις δηλώσεις του δέχθηκε πολλά μηνύματα συμπαράστασης, ενώ πολλοί έγραφαν αρνητικά σχόλια στα social media για την πρώην παίκτρια.

Η Τζούλια δεν άφησαν τις δηλώσεις και τα σχόλια που ακολούθησαν αναπάντητα. «Το ότι δεν μιλάω και δεν δίνω απαντήσεις δεν σημαίνει ότι αυτά που λένε «άλλοι» ισχύουν κιόλας. Να μάθετε να ακούτε και τις δύο πλευρές πριν κρίνεται…», έγραψε στο Instagram.

σιγα να μη μπορει να εκφραστει ετσι το ουγκανο ο μιχαλιος

αυτος θα γρυλισε απλα ενα "με παρατησε"
και τα υπολοιπα τα εγραψε ο δημοσιογραφος 
;)

Alex Mason

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
1.118
Πόντοι
206
μιχαλης με τζουλια ποιο ψευτικοι και απο νικο-βιβιαν.

χαζος η οχι ο σανταμ, κανει ζωαρα και βγαζει λεφτα με τη βυζαρου.
το επαιξε καλα το παιχνιδακι ο σανταμ, ασχετα αν δε κερδισε.

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ρε νιαμου που πυρφοριζετα παλι :think: :S :S :S

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
:takethis: :takethis: :takethis: :takethis:
ελα ρε τυπε....τι θεματαρα ειναι αυτη  :wanker: :wanker: :wanker:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
που χαθηκες ρε τυπε..διακοπαρεις :think: :S :S :S μπραβο στον τυπο που το ανοιξε το εν λογω νημα :headbaning1: που να μας κοβουν ποστ και να του δινουν λαικ :rockon:
ρεμπεσκες τυπε...ηρθα να βα΄λω ενα πλυντηριο γιατι δεν μου εμεινε σωβρακο και μπλουζακι καθαρο και θα ξαναφυγω....
υπομονη σε 4 1/2 μηνες θα ειναι χριστουγεννα και παλι γλεντια θα εχουμε να ειμαστε καλα  :woldman: :woldman: :woldman:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ρεμπεσκες τυπε...ηρθα να βα΄λω ενα πλυντηριο γιατι δεν μου εμεινε σωβρακο και μπλουζακι καθαρο και θα ξαναφυγω....
υπομονη σε 4 1/2 μηνες θα ειναι χριστουγεννα και παλι γλεντια θα εχουμε να ειμαστε καλα  :woldman: :woldman: :woldman:
ξεκουρασου τωρα τυπε και μολις αρχισει η νεα τηλεοπτικη σεζον ετοιμασου ν ανοιξεις νεα νηματα για τηλεσκπουπιδ εε υπερπαραγωγες εννοω,να μπαινουμε να λεμε τις εγκυροτατες αποψεις μας :S :S :S :takethis: :takethis: :takethis:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
ετοιμαζομουν να σας κραξω στο νημα του λαομισητου πλην αξιοτιμου κριειτορ αλλα καλα ειναι και δω..πτου σας ρεμαλια :S :S :S

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
Α να χαθητε τουρκογυφτοι.,αφησατε τα νηματα να αραχνιασουν...μονο κωλους μπυρες και βυζια....
Πτου σας

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.956
Πόντοι
5.506
ετοιμαζομουν να σας κραξω στο νημα του λαομισητου πλην αξιοτιμου κριειτορ αλλα καλα ειναι και δω..πτου σας ρεμαλια :S :S :S
Δεν καταλαβα? Τι καλα ειναι και εδω....
Πτου ρε χ3 λογω ταμπλετ

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Δεν καταλαβα? Τι καλα ειναι και εδω....
Πτου ρε χ3 λογω ταμπλετ
εννοω οτι χαιρει θαυμασμου και εκτιμησης και αυτο το νημα ρε τρουμπ :rockon: και επειδη στελνω απο τηλεγραφο αρπα τα 3  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom