raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.304
- Πόντοι
- 5.006
τι μπαλες εχει ρε πστ μου
ειδες ο μπακακας τι μουνι του πασαρανε... :o :o :o :o :o
τι μπαλες εχει ρε πστ μου
Είδα έναν προχτες. Πραγματικό.παιδια ποιος έμπαινε τσαλαπετινο?
ασχημος έίναι ο κακομοιρης
θα του πω να μου τηn πασαρει οταν βγει....το παλικαρι ειναι σχεσακιας κι απ οτι εχω καταλαβει δεν την πολυγουσταρει, απλα για τους σκοπους του παιχνιδιου παιζει αυτο το ρολο ;-)ειδες ο μπακακας τι μουνι του πασαρανε... :o :o :o :o :o
Εμένα μαρεσει είναι φυσιολογικήαοσμη, αγευστη, ανευρη, αδιαφορη, αορατη η καινουργια... :S
ευτυχως μπηκε και η νταρντανομουνα η βυζοκυριακη και θα ξεροχυσει το πανελλαδιο παλι...
μπραβο τυπε...παντρεψου την τοτες...Εμένα μαρεσει είναι φυσιολογική
ναι λιγη του πεφτει του οτσαλαν... :Sθα του πω να μου τηn πασαρει οταν βγει....το παλικαρι ειναι σχεσακιας κι απ οτι εχω καταλαβει δεν την πολυγουσταρει, απλα για τους σκοπους του παιχνιδιου παιζει αυτο το ρολο ;-)
στριτζα ελλεεινιδα μου φαινεταιΕμένα μαρεσει είναι φυσιολογική
εξω απ το παιχνιδι αμα την γνωριζε δεν θα προχωρουσε σε τιποτα σοβαρο μαζι της.....ειναι απ τις φασεις που λες "γινεται να φτυνεις τετοιο μουνι;"ναι λιγη του πεφτει του οτσαλαν... :S
ενας σκληρος καργιολης εχει παρει κωλο ουζμπεκας από το πρωτο βραδυ...
εξω απ το παιχνιδι αμα την γνωριζε δεν θα προχωρουσε σε τιποτα σοβαρο μαζι της.....ειναι απ τις φασεις που λες "γινεται να φτυνεις τετοιο μουνι;"
κι ομως
αμα ξαναδεις το βιντεο της αποχωρησης της, θα καταλαβεις.....αναφεροταν σ αυτη περισσοτερο φιλικα παρα ερωτικα......τελευταια το γυρισε για τις αναγκες του παιχνιδιου....(μιλαω με ατομα του στενου του κυκλου...με τα αδερφια του καποτε εκανα και παρεα)
ε νταξ κι εσυ το πηγες στο ακρο....κατι μεταξυ αυτων των δυο....καταλαβα...άλλος ενας μαμουχαλος που πηδαει μονο οσες βλεπει ως μανες των παιδιων του... :S
να του ευχηθω να εχει έναν βιαιο και μαρτυρικο θανατο...
ε νταξ κι εσυ το πηγες στο ακρο....κατι μεταξυ αυτων των δυο....
μπραβο τυπε...παντρεψου την τοτες...
εμεις παλι θα βρουμε παρηγορια στο μπραζερς...
:S
Ηρεμήσετε παίδες, είναι πολύ πρόωρη η γνώμη μου.στριτζα ελλεεινιδα μου φαινεται
την απαξιωνω...
μονο αμα μπει στο σαητ θα μυηθει.....ευτυχως τον ανελαβε ο τουρκος τωρα...θα τον κανει ανδρα, θελει δεν θελει...
σκεφτομαι να το φερω σε επαφη με ατομα σα το ντοπα και το δουκα.....
ο αντρεας πρεπει να μεινει οχι μονο στο παουερ αλλα στην ιστορια γιατι του αρεσει να τον διακοπτουννα φυγουν ολοι και να μεινει η ουζμπεκα η αλμπανα και ο αντρικος ο μπαχαλακιας