Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 346K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
:takethis: :takethis: :takethis:

https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/photos/w_800px/articles/201804/be0481_2.jpg?0.9658209082040203[/img[/URL]]

[color=navy]Την ουλή στο πηγούνι πώς την απέκτησες;[/color]
Όταν ήμουν ενάμισι χρόνων είχα κατέβει στην κουζίνα για να πάρω ένα ποτήρι νερό. Ανεβαίνοντας σκόνταψα στη σκάλα και έπεσα πάνω στο ποτήρι (γελάει). Από το σοκ της η μητέρα μου έτρεξε μία τεράστια απόσταση με εμένα στα χέρια της και όταν έφτασε στο νοσοκομείο λιποθύμησε. Έκανα πολλά ράμματα.

[color=navy]Γράφτηκε πρόσφατα ότι έχεις παίξει σε ταινία πορνό, ισχύει;[/color]
Όχι βέβαια, αφού και οι ίδιοι έχουν αποσύρει την είδηση.

[color=navy]Από πού ορμώμενοι το έγραψαν;[/color]
Όταν είχα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μου έστειλε η Στέλλα ένα link με το βίντεο. Μπαίνω, το βλέπω και ρωτάω αυτόν που το ανέβασε «υπονοείς ότι σε αυτό το βίντεο είμαι εγώ;». Και μου απαντάει «όχι, παίρνουμε πρόσωπα από την επικαιρότητα και κάνουμε χιουμοριστικά βιντεάκια». «Να ξέρεις», του λέω, «ότι αυτό είναι μηνύσιμο και θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα». Το βίντεο διέρρευσε και αυτός που το ανέβασε μου ζήτησε συγγνώμη.

[color=navy]Μερικοί χρησιμοποίησαν ως αποδεικτικό στοιχείο την ουλή στο πρόσωπό σου.[/color]
Το ξέρω, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος έχει πει ότι το έχει φτιάξει, υπάρχει και η κοπέλα που συμμετέχει στο βίντεο. Αν ήμουν εγώ θα ήταν η καλύτερή μου, μόνο και μόνο από τις πωλήσεις ξέρεις πόσα λεφτά θα μπορούσα να τους πάρω; Θα ήμουν εκατομμυριούχος αν είχα δικαιώματα και αυτό ήταν κάτι δικό μου που είχε διαρρεύσει.

[color=navy]Είπαν επίσης ότι γνωρίζεσαι με τον Δημήτρη Σειρηνάκη και χρησιμοποίησαν μία φωτογραφία με την Τζούλια Αλεξανδράτου...[/color]
Γι’ αυτή τη φωτογραφία δεν ευθύνομαι εγώ. Η Τζούλια πηγαίνει στον σύντροφό μου και της λέει τα χαρτιά. Εκείνη την ημέρα ήμουν μαζί του και μου λέει να σταματήσουμε σε μια καφετέρια για να της τα πει, επειδή ήταν να πάει στην Αυστρία. Μας λέει να βγάλουμε μία φωτογραφία και έτυχε να είμαι κι εγώ, δεν την ξέρω καν την κοπέλα.

[url=https://[URL unfurl="true"]www.youweekly.gr/article/news/517934-power-of-love-h-gkampriela-mas-apokalyptei-prwth-fora-pws-apekthse-thn-oylh-sto-pigoyni-ths]Πηγή[/url[/URL]]

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506

Αχου το μωρέ, ξανασυγκινήθηκα.

URL]]

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Ο Νίκος 45÷ τις γουστάρει όλες πλην Τσαλαπετεινου

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Τύποι με ανύπαρκτο χιούμορ με φθίνουσα σειρά: 1) Μπαναωτης, 2) Δώρος, 3) Πανος, 4) Κρητικός, 5) Νίκος.

Οι Σαντάμ και Κιθαρωδος είναι πιο χαβαλετζηδες, πιο ενδιαφέροντες.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.082
Πόντοι
5.506

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Ο Δώρος δεν έγραψε ότι "τέλος με την Αθηνά"?

Τι στον πουτσο, ακόμα να παιχτεί το επεισόδιο? Βαρέθηκα να τους βλέπω...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
Οι άνθρωποι εκεί μέσα τελικά δεν μπορούν να καταλάβουν πότε ένας γουστάρει μια και το ανάποδο.

Κάνει μπαμ ότι ο ΜΠΆΡΜΠΑ ΝΊΚΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΣΑΛΑΠΕΤΕΙΝΟ! Και δινουν ελπίδες στον, κατά τα άλλα συμπαθή, Τσαλαπετεινο για να τον κάνουν να εκτεθεί για χιλιοστή φορά. Ντροπή τους εάν το κάνουν εσκεμμένα!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Υιοθετώ δηλώσεις Γκαμπριελας. Την εμπιστεύομαι.

νταξει πολυ φεικ..

οι διπροσωποι ειναι Ανδρεας, Σωκρατης, Δωροςς

Τα διαμαντια Πανος , Παναγιωτης, Μιχαλης

ο Νικος μου θυμιζει εναν πρωην μου  :vomit:

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
Υιοθετώ δηλώσεις Γκαμπριελας. Την εμπιστεύομαι.

Μόνο αλήθειες τύπε  :S :S :S

Γράφτηκε πρόσφατα ότι έχεις παίξει σε ταινία πορνό, ισχύει;
Όχι βέβαια, αφού και οι ίδιοι έχουν αποσύρει την είδηση.

Από πού ορμώμενοι το έγραψαν;
Όταν είχα αποχωρήσει από το παιχνίδι, μου έστειλε η Στέλλα ένα link με το βίντεο. Μπαίνω, το βλέπω και ρωτάω αυτόν που το ανέβασε «υπονοείς ότι σε αυτό το βίντεο είμαι εγώ;». Και μου απαντάει «όχι, παίρνουμε πρόσωπα από την επικαιρότητα και κάνουμε χιουμοριστικά βιντεάκια». «Να ξέρεις», του λέω, «ότι αυτό είναι μηνύσιμο και θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα». Το βίντεο διέρρευσε και αυτός που το ανέβασε μου ζήτησε συγγνώμη.

Μερικοί χρησιμοποίησαν ως αποδεικτικό στοιχείο την ουλή στο πρόσωπό σου.
Το ξέρω, αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος έχει πει ότι το έχει φτιάξει, υπάρχει και η κοπέλα που συμμετέχει στο βίντεο. Αν ήμουν εγώ θα ήταν η καλύτερή μου, μόνο και μόνο από τις πωλήσεις ξέρεις πόσα λεφτά θα μπορούσα να τους πάρω; Θα ήμουν εκατομμυριούχος αν είχα δικαιώματα και αυτό ήταν κάτι δικό μου που είχε διαρρεύσει.

Είπαν επίσης ότι γνωρίζεσαι με τον Δημήτρη Σειρηνάκη και χρησιμοποίησαν μία φωτογραφία με την Τζούλια Αλεξανδράτου...
Γι’ αυτή τη φωτογραφία δεν ευθύνομαι εγώ. Η Τζούλια πηγαίνει στον σύντροφό μου και της λέει τα χαρτιά. Εκείνη την ημέρα ήμουν μαζί του και μου λέει να σταματήσουμε σε μια καφετέρια για να της τα πει, επειδή ήταν να πάει στην Αυστρία. Μας λέει να βγάλουμε μία φωτογραφία και έτυχε να είμαι κι εγώ, δεν την ξέρω καν την κοπέλα.

www.youweekly.gr/article/news/517934-power-of-love-h-gkampriela-mas-apokalyptei-prwth-fora-pws-apekthse-thn-oylh-sto-pigoyni-ths]Πηγή[/url]

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
199
Πόντοι
66
νταξει πολυ φεικ..

Τα διαμαντια Πανος , Παναγιωτης, Μιχαλης

ο Νικος μου θυμιζει εναν πρωην μου  :vomit:
Παναγιώτης και Κρητικός όντως πρέπει να είναι άι πολύ καλά παιδιά...

giatioxi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
355
Πόντοι
186
νταξει πολυ φεικ..