Νέα

Power of Love.....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 341K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

αρχιζω να πιστευω ότι δεν πρόκειται να δουμε κωλοτρυπιδα στο παιχνιδι..

• ο Μικες

Ψήφοι: 8 22,9%
  • ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ

Ψήφοι: 27 77,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    35

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Σήμερα δεν έχει ούτε γκαλά ούτε τίποτα μαν, τι θα κάνουμε εως την Δευτέρα..    :tickedoff: :S :S :S
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: εχεις κι ενα νημα τυπε...αυριο θα το κλεισουμε το μαγαζι?πανω που τους ξεσκιζει την ψυχολογια η σου σεφ :takethis: :takethis: :takethis:

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
ή μάλλον εμείς που τα βλέπουμε για μπανιστήρι (οπτικό ηδονισμό) δεν ψηφίζουμε
δεν εξηγείται αλλιώς
Συναγωνιστή το έχω δει μονο σε ζάπινγκ φευγαλέα. Ποτέ μα ποτέ δεν θα χαλαγα εστω κι 1 λεπτό του ευρώ για αυτό κι αναλογα σκουπίδια. .......ελπίζω ουτε κι εσύ. Με 10 ευρουλακια γαμαμε σχετικά καλές προυτανες στο Μετάξι και με καλές υπηρεσίες, δεν υπάρχει λογος να τα δινουμε τζάμπα σε ψηφοφορίες και να κερδίζει ο μέγας καραγκιόζης του σκαι.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
Συναγωνιστή το έχω δει μονο σε ζάπινγκ φευγαλέα. Ποτέ μα ποτέ δεν θα χαλαγα εστω κι 1 λεπτό του ευρώ για αυτό κι αναλογα σκουπίδια. .......ελπίζω ουτε κι εσύ. Με 10 ευρουλακια γαμαμε σχετικά καλές προυτανες στο Μετάξι και με καλές υπηρεσίες, δεν υπάρχει λογος να τα δινουμε τζάμπα σε ψηφοφορίες και να κερδίζει ο μέγας καραγκιόζης του σκαι.
τυπε ο αρχηγος ροπαο εχει δωσει μια περιουσια οχι για να φυγει καποιος αλλα ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!!μην τα ισωπεδωνουμε ολα :S :S :S

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Καλά ρε συναγωνιστές μη βαρατε......δεν απαξιώνω κανένα, εξάλλου δικα σας χρήματα είναι όπου θέλετε τα χαλατε.....τη γνωμη μου είπα , μη το κανουμε σήριαλ

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Καλά ρε συναγωνιστές μη βαρατε......δεν απαξιώνω κανένα, εξάλλου δικα σας χρήματα είναι όπου θέλετε τα χαλατε.....τη γνωμη μου είπα , μη το κανουμε σήριαλ
ε οχι ρε τυπε..επειδη ξοδεψαμε μια περιουσια να στελνουμε μηνυματα μας πειραξε ο τροπος σου :S :S :S ..εμεις οι αγνοι,ευκολοπιστοι,αγαθοι αποβλακωμενοι τηλεθεατες θιγομαστε ευκολα και δεν μπορουμε να το ξεπερασουμε..ηταν καιριο πληγμα  :grin:

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
τυπε θελουμε την ολγα πισω....κανε οτι περναει απο το χερι σου παρακαλω

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.005
Πόντοι
5.506
ε οχι ρε τυπε..επειδη ξοδεψαμε μια περιουσια να στελνουμε μηνυματα μας πειραξε ο τροπος σου :S :S :S ..εμεις οι αγνοι,ευκολοπιστοι,αγαθοι αποβλακωμενοι τηλεθεατες θιγομαστε ευκολα και δεν μπορουμε να το ξεπερασουμε..ηταν καιριο πληγμα  :grin:
τυπε μου? μου δανειζεις 2 τηλεκαρτες?

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
τυπε θελουμε την ολγα πισω....κανε οτι περναει απο το χερι σου παρακαλω
Συναγωνιστή, η μόνη Όλγα που ξέρω, ειναι αυτη με το σχετικο νήμα εδω που ευχαρίστως την επαιρνα από.....πίσω  :happy:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

συμφωνοι μύστη μου , αλλά μην υποβαθμίζεις τον οπτικό ηδονισμό ...

ήμουν με γκομενα και έδωσα ένα ευρώ μπουρμπουάρ στην σερβιτόρα επειδή μου άρεσε το κωλαράκι της , όχι ότι ήταν κάποιο σπουδαίο ποσό , απλά πλήρωσα την οπτική ευφορία που μου προσέφερε...

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26

ήμουν με γκομενα και έδωσα ένα ευρώ μπουρμπουάρ στην σερβιτόρα επειδή μου άρεσε το κωλαράκι της , όχι ότι ήταν κάποιο σπουδαίο ποσό , απλά πλήρωσα την οπτική ευφορία που μου προσέφερε...
Συναγωνιστή έχω παρακολουθήσει τις κριτικές σου και μου αρέσει το προσωπικό σου ύφος και η ξεχωριστή προσέγγιση που έχεις σ αυτές. Δεν υποτιμώ ποτέ κανέναν και τίποτε, απο όλους και όλες τις καταστάσεις κερδίζεις κάτι. Απλά το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Να είσαι καλά

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.304
Πόντοι
5.006

Τυπε δεν ειναι μονο οπτικο το θεμα...τον παιζουμε κιολας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom