Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
μαχιμο στελεχος ο επειδηναι...
μπαχαλ τιμ σκληρων δωνκαριοληΣτηρίζουμε ποιοτικό νήμα αδερφού θρουμπ τύπε..
μαχιμο στελεχος ο επειδηναι...
μπαχαλ τιμ σκληρων δωνκαριοληΣτηρίζουμε ποιοτικό νήμα αδερφού θρουμπ τύπε..
μπαχαλ τιμ σκληρων δωνκαριολη
εχεις κι ενα νημα τυπε...αυριο θα το κλεισουμε το μαγαζι?πανω που τους ξεσκιζει την ψυχολογια η σου σεφΣήμερα δεν έχει ούτε γκαλά ούτε τίποτα μαν, τι θα κάνουμε εως την Δευτέρα.. :S :S :S
ταχω παιξει :S :S :S :S :SΣήμερα δεν έχει ούτε γκαλά ούτε τίποτα μαν, τι θα κάνουμε εως την Δευτέρα.. :S :S :S
εχεις κι ενα νημα τυπε...αυριο θα το κλεισουμε το μαγαζι?πανω που τους ξεσκιζει την ψυχολογια η σου σεφ
Συναγωνιστή το έχω δει μονο σε ζάπινγκ φευγαλέα. Ποτέ μα ποτέ δεν θα χαλαγα εστω κι 1 λεπτό του ευρώ για αυτό κι αναλογα σκουπίδια. .......ελπίζω ουτε κι εσύ. Με 10 ευρουλακια γαμαμε σχετικά καλές προυτανες στο Μετάξι και με καλές υπηρεσίες, δεν υπάρχει λογος να τα δινουμε τζάμπα σε ψηφοφορίες και να κερδίζει ο μέγας καραγκιόζης του σκαι.ή μάλλον εμείς που τα βλέπουμε για μπανιστήρι (οπτικό ηδονισμό) δεν ψηφίζουμε
δεν εξηγείται αλλιώς
τυπε ο αρχηγος ροπαο εχει δωσει μια περιουσια οχι για να φυγει καποιος αλλα ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!!μην τα ισωπεδωνουμε ολα :S :S :SΣυναγωνιστή το έχω δει μονο σε ζάπινγκ φευγαλέα. Ποτέ μα ποτέ δεν θα χαλαγα εστω κι 1 λεπτό του ευρώ για αυτό κι αναλογα σκουπίδια. .......ελπίζω ουτε κι εσύ. Με 10 ευρουλακια γαμαμε σχετικά καλές προυτανες στο Μετάξι και με καλές υπηρεσίες, δεν υπάρχει λογος να τα δινουμε τζάμπα σε ψηφοφορίες και να κερδίζει ο μέγας καραγκιόζης του σκαι.
τυπε γεραματα..εγραψα ανεκδοτακιΞεχάστηκα τύπε.. :S :S :S
μας απαξιωσε το νημα ο τυπος τρουμπ :S :S :Sτυπε ο αρχηγος ροπαο εχει δωσει μια περιουσια οχι για να φυγει καποιος αλλα ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ!!!!μην τα ισωπεδωνουμε ολα :S :S :S
ε οχι ρε τυπε..επειδη ξοδεψαμε μια περιουσια να στελνουμε μηνυματα μας πειραξε ο τροπος σου :S :S :S ..εμεις οι αγνοι,ευκολοπιστοι,αγαθοι αποβλακωμενοι τηλεθεατες θιγομαστε ευκολα και δεν μπορουμε να το ξεπερασουμε..ηταν καιριο πληγμαΚαλά ρε συναγωνιστές μη βαρατε......δεν απαξιώνω κανένα, εξάλλου δικα σας χρήματα είναι όπου θέλετε τα χαλατε.....τη γνωμη μου είπα , μη το κανουμε σήριαλ
τυπε θελουμε την ολγα πισω....κανε οτι περναει απο το χερι σου παρακαλωΚαλά ρε συναγωνιστές μη βαρατε......δεν απαξιώνω κανένα, εξάλλου δικα σας χρήματα είναι όπου θέλετε τα χαλατε.....τη γνωμη μου είπα , μη το κανουμε σήριαλ
τυπε μου? μου δανειζεις 2 τηλεκαρτες?ε οχι ρε τυπε..επειδη ξοδεψαμε μια περιουσια να στελνουμε μηνυματα μας πειραξε ο τροπος σου :S :S :S ..εμεις οι αγνοι,ευκολοπιστοι,αγαθοι αποβλακωμενοι τηλεθεατες θιγομαστε ευκολα και δεν μπορουμε να το ξεπερασουμε..ηταν καιριο πληγμα
σου δωσω συσκευη με καρτα για χιλιαδες λεπτα προς εθνικα δικτυα και κινητης τηλεφωνιαςτυπε μου? μου δανειζεις 2 τηλεκαρτες?
Συναγωνιστή, η μόνη Όλγα που ξέρω, ειναι αυτη με το σχετικο νήμα εδω που ευχαρίστως την επαιρνα από.....πίσωτυπε θελουμε την ολγα πισω....κανε οτι περναει απο το χερι σου παρακαλω
σου δωσω συσκευη με καρτα για χιλιαδες λεπτα προς εθνικα δικτυα και κινητης τηλεφωνιας
Συναγωνιστή το έχω δει μονο σε ζάπινγκ φευγαλέα. Ποτέ μα ποτέ δεν θα χαλαγα εστω κι 1 λεπτό του ευρώ για αυτό κι αναλογα σκουπίδια. .......ελπίζω ουτε κι εσύ. Με 10 ευρουλακια γαμαμε σχετικά καλές προυτανες στο Μετάξι και με καλές υπηρεσίες, δεν υπάρχει λογος να τα δινουμε τζάμπα σε ψηφοφορίες και να κερδίζει ο μέγας καραγκιόζης του σκαι.
Συναγωνιστή έχω παρακολουθήσει τις κριτικές σου και μου αρέσει το προσωπικό σου ύφος και η ξεχωριστή προσέγγιση που έχεις σ αυτές. Δεν υποτιμώ ποτέ κανέναν και τίποτε, απο όλους και όλες τις καταστάσεις κερδίζεις κάτι. Απλά το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν μου κεντρίζει το ενδιαφέρον και το θεωρώ χάσιμο χρόνου. Να είσαι καλάσυμφωνοι μύστη μου , αλλά μην υποβαθμίζεις τον οπτικό ηδονισμό ...
ήμουν με γκομενα και έδωσα ένα ευρώ μπουρμπουάρ στην σερβιτόρα επειδή μου άρεσε το κωλαράκι της , όχι ότι ήταν κάποιο σπουδαίο ποσό , απλά πλήρωσα την οπτική ευφορία που μου προσέφερε...
Σήμερα μαλακιζομαστε με μαλακίεςΣήμερα δεν έχει ούτε γκαλά ούτε τίποτα μαν, τι θα κάνουμε εως την Δευτέρα.. :S :S :S
συμφωνοι μύστη μου , αλλά μην υποβαθμίζεις τον οπτικό ηδονισμό ...
ήμουν με γκομενα και έδωσα ένα ευρώ μπουρμπουάρ στην σερβιτόρα επειδή μου άρεσε το κωλαράκι της , όχι ότι ήταν κάποιο σπουδαίο ποσό , απλά πλήρωσα την οπτική ευφορία που μου προσέφερε...